• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık kesin olmalı...

queen_power

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
43
0
16
İzmir
öncelikle merhabalar :) nasıl başlasam bilemiyorum klasik ve çok duyduğumuz şişman sözleriyle mi başlamalıyım ? Şişman : bu kelimeyi kendime hiç yakıştıramıyorum konduramıyorum cünkü ama 17 yasında 160 boyunda ve 78-80 kilo civarı bir genç kızım içimden sende şişman değilsen dünya tüy sıklet dolu diyorum :)
her neyse yüzlerce kez diyete başladım pazartesi salı çarşamba hiç fark etmedi ne zaman başlayacağım yaptığım en uzun diyet 2 bilemediniz 3 gün hiç kilo vermedm mi ? verdm hem de cok bi ara tam on numara kız olmuştum hain sevgilim tarafından terk edildim ve asosyal manyağın teki oldum sürekli evde oturup yemek yiyip yatan ve hiç doymayan bi aç , aç olan bedenim değildi belkide ama onu onla kapatmaya çalıştım yedikçe yedim anlayacağınız sonra bi baktım iyi güzel aşk acısını atlattım da e fil gibi olmuşum :( 70 72 derken etrafmdaki herkes kilo aldn demeye başladı bi gün cesaret edip tartıya çıktım bir baktım tam 81.8 deliye döndüm tabi hemen kestim yemeyi yine 3 4 gün sonra hop bidaha bozdum bi ara o kadar iradesizleştim ki aynı günün aksam üzerinde bozuyordum diyet nasıl yapılmalı nasıl sağlıklı beslenilir vs. bunların hepsini biliyorum yapamadığım şey irademe sahip çıkmak içimde yemeeee diye bağıran biri olsa da illa ki yiyorum , kurtarılmaya ihtiyacım var 14 subatta tekrar kesin olarak bir kez daha ümit ediyorum zayıflamak için lütfen bu sefer kesin ve son olsun...
kızlar yardım edin bi dayanışma içinde olalım umarım benim yanımda olursunuzz...

ben seve seve olurum:34:

bi yerden başlamalısın farkında olman güzel. 1 hafta önce bende senin gibi düşünüyodum. baktım hava mevsiminden önce güneş açmaya başladı.insanlar birdenbire montları çıkardı. kışın bi şekilde kamufle ediliyor (ki biz öyle sanıyoruz aslında) ama yaz gelince ne olacak? işte ben bunu düşünerekten başladım. 1 hafta oldu ve çok memnunum. canım tatlı bişi istemiyor. hatta bugün light puding aldım. reglim için. içeriğinde %14 yağ yazıyodu. bizim topikte ki kızlara danışmadan asla tüketmiycem :20: sende farkına var lütfen. inan senin yaşındayken zayıf olmayı isterdim. çünkü insan gençliğinden hiç bişey anlamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim canım bende senin gibi düşünüyorum ve hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım gecen sene 59 kiloya düştüm ama ondan sonra aşk meşk durumları üniversite sınavı derken verdiğimin iki katını aldım böyle olmayı asla istemiyorum ve irademe sahip çıkabilmek için böyle bi yazı yazdım ki hergün okıyım ve sözlerimden geri dönemeyeyim diye üstelik bu kilo yüzünden ikinci sınıf insan muamelesi görmek o kadar incitici ki anlatamam cekenler bilir cok hoşladgnz bi erkek size hiç o gözle bakmaz etrafnzdaki kötü kızlar sırf sizin canınızı yakmak için gözünüzün içine baka baka hoşlandığınız çocukla fingirdeşir onu elde eder ve ben senden üstünüm mesajını gönderir buda bize kapak olur :( bunlar yetmezmiş gibi yakınlarınız ayrı dalga geçer arkadaslarınızdan kimisi acır kimisi alay eder eğer bunu başarırsam onlara da kapak olacağını bilmek en güzel moral kaynağım :)

Back
X