- Konu Sahibi queen_power
öncelikle merhabalar :) nasıl başlasam bilemiyorum klasik ve çok duyduğumuz şişman sözleriyle mi başlamalıyım ? Şişman : bu kelimeyi kendime hiç yakıştıramıyorum konduramıyorum cünkü ama 17 yasında 160 boyunda ve 78-80 kilo civarı bir genç kızım içimden sende şişman değilsen dünya tüy sıklet dolu diyorum :)
her neyse yüzlerce kez diyete başladım pazartesi salı çarşamba hiç fark etmedi ne zaman başlayacağım yaptığım en uzun diyet 2 bilemediniz 3 gün hiç kilo vermedm mi ? verdm hem de cok bi ara tam on numara kız olmuştum hain sevgilim tarafından terk edildim ve asosyal manyağın teki oldum sürekli evde oturup yemek yiyip yatan ve hiç doymayan bi aç , aç olan bedenim değildi belkide ama onu onla kapatmaya çalıştım yedikçe yedim anlayacağınız sonra bi baktım iyi güzel aşk acısını atlattım da e fil gibi olmuşum
70 72 derken etrafmdaki herkes kilo aldn demeye başladı bi gün cesaret edip tartıya çıktım bir baktım tam 81.8 deliye döndüm tabi hemen kestim yemeyi yine 3 4 gün sonra hop bidaha bozdum bi ara o kadar iradesizleştim ki aynı günün aksam üzerinde bozuyordum diyet nasıl yapılmalı nasıl sağlıklı beslenilir vs. bunların hepsini biliyorum yapamadığım şey irademe sahip çıkmak içimde yemeeee diye bağıran biri olsa da illa ki yiyorum , kurtarılmaya ihtiyacım var 14 subatta tekrar kesin olarak bir kez daha ümit ediyorum zayıflamak için lütfen bu sefer kesin ve son olsun...
kızlar yardım edin bi dayanışma içinde olalım umarım benim yanımda olursunuzz...
her neyse yüzlerce kez diyete başladım pazartesi salı çarşamba hiç fark etmedi ne zaman başlayacağım yaptığım en uzun diyet 2 bilemediniz 3 gün hiç kilo vermedm mi ? verdm hem de cok bi ara tam on numara kız olmuştum hain sevgilim tarafından terk edildim ve asosyal manyağın teki oldum sürekli evde oturup yemek yiyip yatan ve hiç doymayan bi aç , aç olan bedenim değildi belkide ama onu onla kapatmaya çalıştım yedikçe yedim anlayacağınız sonra bi baktım iyi güzel aşk acısını atlattım da e fil gibi olmuşum

kızlar yardım edin bi dayanışma içinde olalım umarım benim yanımda olursunuzz...