Arkadaslar merhaba, hemen konuya girmek istiyorum. Benim uc yil cok guzel suren bir iliskim vardi. O kadar cok mutluyduk ki kavgalarimiz bile cok guzeldi ve sanki kimse bizim kadar birbirini sevmiyordu. Bir ara cok sık tartismaya basladik ve ilk defa bir anda sevmiyorum yeter artik bunaldim dedi ve bitirdi. O kadar cok seven uzerime titreyen adam boyle olamaz dedim ama oldu neyse bir sure sonra baristik ben biraz daha ilgili ve ilimli olmaya basladim ama onun degistigini gordum yan yanayken gayet iyiyiz sevgisinide hissediyorum ama uzaklasinca soguk oluyodu bende soguyodum ama bitmemeliydi diyordum. Sonra sıkıntili bir donemimde yani su siralar baktim ki eski halinden eser yok soz veriyo haklisin eskisinden iyi olucaz diyo uzaklasinca yine ayni artik dis cevreyle daha fazla ilgileniyo benle ilgilenmiyor falan. En sonunda bitirmeye karar verdim zaten oda cok hevesliymis hemen tamam dedi. Evet is guc sıkıntilari vardi artik bunalima girmisti benlede tartismak bogmustu ama cok guzeldi ve cok seviyordu nasil bu hale gelebildi? Simdi bakiyorum gayet mutlu hic olmamisim gibi hic bisey yasanmamis gibi davraniyo takip ediyorum. Soktayim hayal kirikligi var nasil aticam bunu uzerimden bilmiyorum. Deli gibi severken bir anda sevmiyorum yeter dedi ve nasil bitirebildi anlam veremiyorum. Gecenlerde konustuk ve yan yana gelirsek biliyorum sevgili olucaz ve ben bunu istemiyorum yalnizken cok mutluyum dedi. İkimizde isteniyorsak niye olalim dedim cunku biz birbirimizin adini bir gunde unutucak cift degiliz dedi. Bu ne anlama geliyor? Acaba bir gun pisman olur mu bu davrsnislarindan su anda hic umrunda degilim ama bir gun hatirlarmi gecmisimizi sevgimizi, anilarimizi. Su anda hemen silebilmesi bir sok etkisi yaratti onca yasanandan sonra sizce sonradan aklina gelirmi yasadiklarimiz? Fikirlerinize ihtiyacim var.