Artık konuşacağım onunla!YETER!

Ay-nen öy-le!!oysaa ben şuan onun kollarında olmak isterdimm..keşke atabilsekk bu duyguları üstümüzdeen dimi.aslında ne var ki yani o da insan biz dee:31:

atmak iste malesef o kadar kolay degil ben hayla atamadim birtürlü mesela bugün dedigim gibi ters günümdeydim ve acayip cektirdim sabahtan beri dün aksine cok iyiydim yani ne bileyim nedensiz korkularim baskin cikiyor gayet normal bu sanirim

yaşlar çok güzel..artık kendi kendini yemeyi bırak biraz da sen ona karşı bişeyler yap

hattaaaaa git gözlerinin içine bak ve BEN SANA AŞIĞIM BENİM OLMANI İSTİYORUM de
bayılmazsa gel beni bul :)))))

Buluruuummm amaaaaaa buluruuummm:)) Bugün dicem kii "ben senden çok hoşlanıyorum hem de ilk gördüğüm günden berii" net!

bence konuş böyle kendi kendini yiyip tüketeceğine benim ablam da konuşmuştu eniştemle şimdi maşallah 6.5 yıldır evliler ee ne yapsın ablamın bir de öyle erkek arkadaşı falan olmadı düşün yani karşılılıklı imalaş bakış nereye kadar diyip gitmiş konuşmuş sen beni seviyomusun diye manyak:) neyse eniştem de bi gariptir doğrusu hatta bunlar çıktıktan sonra ablam kapris yapmış sakın bir daha beni arama belli bir süre görüşmeyelim demiş tamam mı eniştem de aramamış bu sefer 3 gün geçmiş ablam aramış sen niye beni aramıyor sormuyorsun ayrılmak mı istiyorsun tamam herşey bitti diye ay anlatırken bile gülüyorum eniştem de şimdi o konu acılınca bazen der ki 'arama dedi dur üstüne gitmiyim hala kızgındır diye bekledim ertesi gün ararım dedim baktım okula gelmemiş hala kızgın heralde dedim ben de bıraktım kendi haline napim' işte kadın aklıııı erkek aklıııı o yüzden konuş bence zaten senden hoşlanıyorum demiş diğer adımı da sen at

bence konuş böyle kendi kendini yiyip tüketeceğine benim ablam da konuşmuştu eniştemle şimdi maşallah 6.5 yıldır evliler ee ne yapsın ablamın bir de öyle erkek arkadaşı falan olmadı düşün yani karşılılıklı imalaş bakış nereye kadar diyip gitmiş konuşmuş sen beni seviyomusun diye manyak:) neyse eniştem de bi gariptir doğrusu hatta bunlar çıktıktan sonra ablam kapris yapmış sakın bir daha beni arama belli bir süre görüşmeyelim demiş tamam mı eniştem de aramamış bu sefer 3 gün geçmiş ablam aramış sen niye beni aramıyor sormuyorsun ayrılmak mı istiyorsun tamam herşey bitti diye ay anlatırken bile gülüyorum eniştem de şimdi o konu acılınca bazen der ki 'arama dedi dur üstüne gitmiyim hala kızgındır diye bekledim ertesi gün ararım dedim baktım okula gelmemiş hala kızgın heralde dedim ben de bıraktım kendi haline napim' işte kadın aklıııı erkek aklıııı o yüzden konuş bence zaten senden hoşlanıyorum demiş diğer adımı da sen at

:52::52::52::52: işte biz kızların dengesizliğinden bir örnek:52::52::52: tamam tatlım bugün konuşcam oh bee şimdiden bi rahatlama geldi bana:33:

Canim benim kiyamam sana. Evet dedigim gibi seni cok iyi anliyorum inana bana. Suan beraber oldugum kisiden önce hayatima girmeye calisan insanlara ne kadar sorumsuz ve soguk, umursamaz davrandigim nasil davrandigim bir bilsen :D Birde normal insan diye bir kavram varsa o kesinlikle ben degilim :( Bugün cocuga cektirdeklerimi bir bilsen :( Söyle söyleyim o bastan beri kendini niyeti gayet acik ve net belli etti bende ona gecerli nedenlerim oldugunu istemedigimi olmayacagini falan söylemistim neyse zamanla arkadas olarak konustuk, tanimaya basladikca ona sans vermeyi sectim iyide yapmisim. Birde elimden geldigince soguk ve mesafeli davranmamaya calistim. En azindan birazicik güvenmek lazim kendimizi böyle fazla kapatirsak kimse yüregimize dokunamaz.[/QUOTE

Öyle diyoruz da en güzel yıllarımızı yaşamadan geçiriyoruz haberimiz yok.Şimdi seviyomusun peki onu?

beni de gülgürsün burda :))
sen çok tatlı bi kıza benziyosun ben öyle bi elektrik aldım
gelişmeleri burdan haberdar et merak ederim

Canım bugün kendimi şaşırdım sinirimden tatlı olmuşum yoksa böyle değilim normalde:52::52::52:
Canım buraya yazarım bu gece ama görürsün umarımm
Ayrıcaa o senin tatlılığın benceee:23::23::23:

ay çok heycanlandım yorumları okuyunca:52:
birçok arkadaş git konuş demiş
bende aynı şeyleri dicektm ama kararını vermşsn zaten canım
sonucu merakla bkliyorummm :31::31:

Canım bugün kendimi şaşırdım sinirimden tatlı olmuşum yoksa böyle değilim normalde:52::52::52:
Canım buraya yazarım bu gece ama görürsün umarımm
Ayrıcaa o senin tatlılığın benceee:23::23::23:

yok yok sen normalde de öylesindir de kendini kapatıyosundur burda rahat rahat konuşunca bak açığa çıktı
hep böyle ol işte bak ne güzel sempatikliğin çıkıyor ortaya kasma kendini
bakarım ben burdan merak etme

Back
X