• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik mutlu olmak istiyorum

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaslar 8 yila yaklasmis bir iliskim vardi.
Ha bugün ha yarin aileme söylemeyi bekliyorduk.
8 yildir nasil sakladin derseniz bende bilmiyorum hala :)
Ablam vardi yakinlarda sözlensin de soyleyelim dedik bekledik sevdigim adamin sinavi vardi gecsin de isi belli olsun dedik bekledik.
Bir türlü kısmet olup diyemedik.
Ama annemler biz söylemeden baska yerden duymuslar. Bir kac haftadan belki de bir kac günden biz anlatacaktik. Sevdiğim adam bu diyecektim.
ablama sormus var birisi ama sen sorma o anlatacak size dogru vakti bekliyor demis.
Ama annem bu durur mu?..
Durmadi.
Hemen sorgu sual..
Ben kendimi cok kötü hissediyorum.
Nasil bir yola girdik bilmiyorum bile..
Ben onunla cok mutlu olmak istiyorum göğsümü gere gere sevdigim insanla mutluyum demek istiyorum.
Senelerin hatri vefasi var üzerimizde biz birbirimizden baskasina olmayiz demek istiyorum. Onu öyle cok seviyorum ki..
Bunca sene calkantili yollardan gectik artik durulmak tadina varmayi diliyorum Allah'tan..

Hissettiklerini anlıyorum. Bende düşünmüştüm şöyle söylerim böyle söylerim diye tabi hiçbirini soyleyemedim:)
Kismet

Hissettiklerini anlıyorum. Bende düşünmüştüm şöyle söylerim böyle söylerim diye tabi hiçbirini soyleyemedim:)
Kismet

Ben de cok aşırı utanıyorum odadan da çıkamıyorum iki gündür mutsuzum. Bem soyleyecektim annesigil hemem gelecekti uzatmadan ne olacaksa olacakti. Simdi her davranislari annem tarafindan niye bu kadar gec diye algilanacak :(

Evet tam olarak sorunum o. Kendim söylemeyi cok istersim. Simdi bir cok seyimiz eksik yakin zamanda tamamlansin diye bekliyorduk olur olmaz soyleyecektik.

Başka birisi söylemiş o da ablana mı sormuş yoksa ablan mı söylemiş. Hayırlısı bu demek ki, belki bu sayede daha fazla ciddiye alırsınız çünkü 8 sene olmuş artık. Erteledikçe daha çok uzayacaktı. Maddi sıkıntılar mı var? Aileler de bilince bir şekilde tamamlanır onlarda.

Demi :) dua et ki annen babana söylemedi ..
Bende utanmistim kaç hafta yemek yerken bile hozgoze gelmemeye çalışmıştım. Bizimkide 7 yıldı . Annem 7 yıldır bizi mi kandirdin diye neler etti bana ayy.
Ben de cok aşırı utanıyorum odadan da çıkamıyorum iki gündür mutsuzum. Bem soyleyecektim annesigil hemem gelecekti uzatmadan ne olacaksa olacakti. Simdi her davranislari annem tarafindan niye bu kadar gec diye algilanacak :KK43:

Bence her işte vardır bir hayır siz kendinizi bildikten sonra utanmanıza gerek yok ki.anneniz ters tepki vermemiş?bunda bir şey yok boş yere canınızı sıkıyorsunuz :)

Başka birisi söylemiş o da ablana mı sormuş yoksa ablan mı söylemiş. Hayırlısı bu demek ki, belki bu sayede daha fazla ciddiye alırsınız çünkü 8 sene olmuş artık. Erteledikçe daha çok uzayacaktı. Maddi sıkıntılar mı var? Aileler de bilince bir şekilde tamamlanır onlarda.

Umudumuzu o yönde inşallah sorunsuzca hallolur.
biz sekiz yildir birlikteyiz ama 23 yasindayiz :)
o sebeple isimiz gucumuz evimiz yurdumuz ayarli degil hem de hiiic.. o yüzden korkutuyor durum beni.

okadar zaman nasil gizli tuttunuz gercektende sasirdim :)
olsun olacagi varmis demek ki er ya da gec takma kafana

Back
X