artık ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum

Anasından akıl alıyorsa cok zor, bence ciddi olduğunu, mesajlarına bile bir süre cevap vermemekle anlata bilirsin.
Karasiz olmazsi sana bu yüzden güven duygusunu hissettirmiyor olmalı. Cok üzücü bir durum, bu erkekler neden bir savunma içersine giriyorlar, konu anneleri olunca anlamıyorum! Sanıyorlarda, gelinlerin hepsi görüşdürmemeye, aralarını bozacagimizimi sanıyorlar.

Zaten laf alıp götürüyorsa eşin, asıl sorunların sebebi eşindir. Onunkini Sana, seninkini annesini göturerek kışkırtıyor bir birinize..

Son düzenleyen: Moderatör:
kafası epey karışmış seninkinin..
anneye sormak nedir yahu kaç yaşında koskoca adam..
bende burnunu sürttür derim..sürttür ki boşanmayı ağzına bile alamasın..
ama sonuc olarak yuvanı kurtarmaya bak eger mutluysan ve bu evliliği yürütebilecek gücü kendinde bulabiliyorsan..
hakkında hayırlısı olsun

Ya canım sizin İlişkiniz, aile sorunlarınızı pek anlayamadım, eski konularına göz attım. Bu sorunlarınızın sebebi nedir bilmiyorum. Biraz üstü kapalı anlatmişsin, mesela eski sevgili ile mesajlaşmayı neden sordu? Aklima, kocan yaptığını farketin bu yüzden sormuş olabilirsin geldi, ama Buda olmazsi şart değil. Mesella annen eşini gece yarısı kapı dışarı etmis, arabada uyumuş. Sen cok kötü arada kalmışsin! Ben olsam çeker kocamla giderdim, ama annen rahatsızmiş bir şey diyemiyorum ama orda kocana cok pis olmuşsun.gitsen anneni kaybedeceksin, kalsan kocanı, cok ilginç..m

sen kıza bir şekilde herşeyi özetlesene bir zahmet:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl anlatayım bilmiyorum ki annem eşimin gelmesini istemiyordu bende kabul eder sandım ve eşime bunu söylemedim annemde o akşam öyle bir tepki koydu işte daha öncesi annem bize geldi beraber sınava girecektik bebeğime bakacak kimse yoktu çağırdıktamı geldin dedi surat yaptı doğum süreci eşimin bana karşı davranışları hamile bir kadını üzmesi en küçük sorunda odaya kapanıp annesiyle saatlerce telefonla konuşması annemin moralini bozdu bayramda geldik yine sorun yine surat ailesi maddi manevi hiç bir şekilde yardımcı olmamasına rağmen hala onları tutuyor kendi annesinden için bu kadın benim annem olmasa yüzüne bile bakmam diyor kişiliğini sevmiyor ama benim onlara onun hatırı için saygı duymamı bekliyor. ben yine hiç bir saygısızlık yapmadım laflar soktular ailemize karıştılar ama ben 1 kelime dahi söylemedim sadece mesafe koydum ama artık dayanamamıyorum.

Back
X