Evliyim ne yapacağımi bilmiyorum Eşimle alakalı bir durum

Esinizin ilgilendigi seylerle siz de ilgilenin. Ben de oyun oynayan biri degilimdir ama esimle evde playstation oynuyoruz mesela. Siz de onun ilgilendigi seyler uzerinden sohbet edersiniz ortak bir konunuz olur..
Aslında haklısınız bende onu düşünüp farklı şeylerle ilgilenmeye başladım bakalım belki işe yarar

Yani çok aşırı konuşkan bir tip değildir ama bu kadar bana karşı suskun değildi

Bir önceki yanıtınızda sevdiğini hissettiriyor dediniz bunda ise önce böyle değildi diyorsunuz buradan şu anlam çıkıyor, eşiniz zamanla size olan ilgisini kaybetmiş. Her isteklerinizi yerine getiriyor olmasıda büyük ihtimalle sizi susturmak istemesinden yapıyor.
Anladım sağ olun

Ben de aynı sorundan muzdarip olduğum için sizi anlıyorum. Geziyoruz, dışarı çıkıyoruz hiçbir sorun yok ama sohbet edemiyoruz. Denize gitsek iki ayrı insan gibi takılıyoruz, birkaç sıradan ve yüzeysel muhabbet dışında konuşmuyoruz/konuşamıyoruz. Ben eşime bu durumu anlattım ama maalesef huy ve karakter değişmiyor. Benimki oyun falan da oynamıyor bu arada, oynasa onunla beraber oynardım. Belki siz de onun ilgisini çeken şeylere yönelip (tabii hoşunuza giderse, gitmezse zorlamayın) ortak paylaşımlar yapabilirsiniz.

sevgiliyken arada sırada görüşünce konuşacak bi şeyler birikiyordur, şimdi sürekli bi arada olunca pek konu kalmıyordur. benim sevgilim de sessizdir ben bu yönünü seviyorum. sohbet de ederiz ama uzun uzun birlikte sustuğumuz da olur. konuşkan değildir ama başka yönleri iyidir, olduğu gibi kabul etmek lazım insanları. beraber başka şeyler yapabilirsiniz. biz mesela yemek yaparız beraber, dizi izleriz, türkü açar dinleriz sarmaş dolaş uzanıp hatta söyleriz birlikte sesimizi kaydederiz. amaç beraber bi şeyler yapmak, kopuk yaşamamak.

Ekran bağımlılığı var bunu kendi isterse çözer telefonu kenarı koymak zor olmasa gerek denemesi gerekiyor bunun bir sorun olduğunu Anlaması gerekiyor öncelikle

Back
X