• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık ne yapacağımı şaşırdım..işin içinden çıkamıyorum::((

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
iyi günler arkadaşlar,önceki konularımı okuyanlar bilir..geçen sene en son bir konu açmıştım boşanmaya karar vermiştim geldi yalvardı yakardı şans vermek amaçlı gittim..ama yine olmadı..yine geçimsizlik sorunlar aile müdahalesi vb.. bitmedi..döndüm geldim ailemin yanındayım 1 aydır..davayı aç anlaşamıyoruz senden birşey istemiyorum die msj attım 1 hafta oldu cvp yok..biran önce bu sürünceme bitsin istiyorum ne yapacam bilmiyorum aramadı görüşmüyoruz..nereye varacak bu işin sonu iş arıyorum bi taraftanda..çok sıkıntıdayım..bir taraftanda 2.kez geldiğim için aile tepkisiyle boğuşuyorum ::(( sorum şu anlaşmalı boşanmak için ne yapmalıyız kendisi farklı bir şehirde hala açmadı gidip açabilirmi yoksa benimde olmam gerekirmi ::(

Neden karşı tarafı bekliyorsun ? Sende açabilirsin senin olman şart değil ki ayrıca bunu kafana kim işledi senin ?

Çocuk var mı birde varsa çekişmeli aç nafakanı al mutlaka yoksa bile al en azından çalışana kadar harçlığın olur ? Kötü birşey değil ki bu hakların yani..

Bisey istemiyorum kendisi cirkef biri artik ailemde bende cok yorulduk ugrasamiyoruz yani.gecen sene haklarimi aramak istedim sinir hastasi oluyodum nerdeyse.baska sehirde simdi kendi ozaman ben orayami gidip accam hicbise istemiyorum anlasmali bitsin :::(

Davayi sen de acabilirsin?
Hicbir sey istemiyorum moduna girme.
Gerekirse cekismeli bosan, haklarini al.

Hayır bulunduğun yerde acabilirsin davanı.bir de o niye aciyormus o kim oluyor da bir de sanki o istemiyormus gibi dava açıyor.

Asude bahar bilip bilmeden insani yargilamayin.daha 10 ay once ben bir dava acmistim grri dondum vb..konu kendisinden ve aileden kaynaklandigi icin ve daha 2aydir yeni yerde oldugumuz icin ve son 6 ay ikamet yeri diye birsey duydugumdan dolayi acmasini istedim ve ugrasmak istemedim.simdi brn accam.

Back
X