BOŞANIYORUM AMA İÇİM ACIYOR YARDIM EDİN İNŞALLAH

Seher12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
47
20
26
Kardeşim boşanmak dünyanın sonu değil
Adam resmen köle gibi kullanmış seni paranı almalar filan ayıp ya ailesinde de iş yokmuş
Kurtulduğuna sevinmelisin
Ilerde tabiki tekrar evleneceksin çocukların olacak
Ama şimdi ne güzel iş de bulmuşsun kendi ayakların üzernde duracaksın çocuğun olmamasında da vardir bir hayır bu adamdan
Şimdi üzülüyorsun haklısın normal bi durum ama emin ol ki geçecek
Allah babana rahmet eylesin mekanı cennet olsun ❤
Allah razı olsun iyi geliyor böyle şeyler okumak hamileydim bayramdan önce düştü hiçbir şey yokken vardır bir hayır dedim bende..ailesi hiç yapıcı değil çocuklsrının ağzına bakıyorlar yuva bu kimse aramadı sormadı ben olacak ben bitecek diye insan içine çıkmamışlardı ne nasıl olur bilmiyorlar
 

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.098
1.533
daha çok gençsiniz önünüze ne insanlar çıkar. Bende anlaşmalı boşanma sürecindeyim üstelik benim 9 aylık bebeğim var. Halinize şükredin yineden hayata atılın. Bugün baba evine döndüm oğlumla yarın iş başvurusu yapacağım kurslara yazılacağım. Ehliyetim var para biriktirip araba alacağım allahın izniyle. Tekrar üniversite okumak istiyorum. Doğum yapınca okulu bıraktım şimdi dgsye girmek istiyorum. Hayallerim var ve çok rahatım. Sizde yapabilirsiniz emin olun hayatta ki tek insan o değil. Kaderde varmış yaşanması lazımmış ve yaşanmış şimdi size tecrübeyle yola devam etmek ve adımlarınızı daha sağlam atmak kalıyor.

Allah yar ve yardımcınız olsun. Siz, ben ve bu durumda olan masum kadınlarımızın yardımcısı olsun. Temennim daha iyi günler görmeniz ve iyi ki bitmiş demeniz.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 952 gün geçti.

MevsimlerGibisin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
3.405
6.288
Adam sana tuzak kurmuş, önce seni kandırıp o sözleşmeyi imzalatıp sonra boşanmak için seninle barışmak istemiş. Yani eve dön demesinin iyi davranmasının tek nedeni mal kurtarma çabası. Boşanmak en doğrusu, böylesiyle ömür geçmez.
 

guelfem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
325
468
İşe başlıyorum demişsiniz ama ilk mesajınızda çalıştığım parayı ona veriyorum demişsiniz...
 

Habibesu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
94
125
Allah yardımcın olsun daha mutlu olcan bir yuvan olur inşallh ilerde boşan demem ama eşinnde pek evlilik için çaba gormedim daha yaşın geç işte bulmuşsun hayatına devam etmek zorundasın çok zor kimseye yaşatmasın Allah çok büyük sorunlarda yok sanki aldatma şiddet küfür kararından vazgeçersen ilerde cocuk olursa daha pişman olursun
 

anniebannanie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
48
58
23
Tam bir sene 3 aylık evliyim.Eşimle severek evlendim ben 24 o şuan 32 yaşında.Benden önce iki kez nişan atmış ben bunlara hiç takılmadım insanın bu dünyada başına herşey gelebilir.canım babam kanser hastasıydı 3 ablamı da evlendirirken aileleri hep araştırmıştı ama eşim Serkan’ı araştıramadı.. ölmeden mürvetimi göreyim dedi benim için... iş yerinde ortak arkadaşımız tanıştırdı herşey çok güzel di gezerdik yerdik içerdik ama sonra söz nişan yaptık düğün flan oldu herneyse herşey güzel evlendik... ama babam akciğer kanseri içim hep buruktu.düğün sonu çok ağladım çok sarıldık çok ağladım babamla.babam Ekim ayında vefat etti kafam hem ondaydı hatayı kendimde de arıyorum evliliğe adapte olamadım diye..
Düğünden sonra ilk gece yorulduk ilişki olmadı.
Sonra ben yapamadım korktum benim kabuslarım başladı:KK43:
Ha bugün olur ha yarin derken olmadı bi hafta sonra tam hatırlamıyorum 3-4 gün sonra ilk ilişki oldu çok Canım acıdı korkmuştum.. işe girmemiştim çalışmıyordum sonra kocam hergün bana mesajlar atıyordu bugün çocuk yapalım aşkım falan diye ben ikinci ilişkiye giremedim hemen titremeye başlıyordum o an benim elimde değildi...eşim ilk zamanlarda hep destekdi bana ama sonra biraz durgunlaşmıştı şimdi şimdi anlıyorum.
Ben psikoloğa bile gittim düzeleyim diye.
Sonra düzeldim evlilikten 3-4 ay sonra daha rahat olmaya başladım ama gene canım acıyordu sabrediyordum.evliliğimin ilk zamanlarında benim kredim vardı çeyiz kredim eşim onu bin tl , 2 bin tl kaldı sanıyormuş 6 bin falan kalmıştı çalışacağım için kendim öderim diye hiç sorun olacağını düşünmemiştim....sorun oldu hep bana kakaladınız dedi oysaki babam kötü diye ben eksiklerimi aldım aileme söyledi onalarada söylememiştim üzülmesinler diye,ailem arkamda oldu ailemi kötü bildi,ailemle konuşmadı o zaman benden kredi çekeyim dedi..
Evde tartıştığımız çokkk sebep oldu ilk zamanlarda boşanalım dedim çok çünkü hayalim istediğim böyle evlilik değildi hep annesini çağırdı eve her kavgamıza şahit oldular....İlişkiye giremediğimiz zamanlardaki kavgalarımız için kv hep o yüzden dedi ilişki olmuyor diye atışıyorsunuz dedi haklı buldum...
Sonra olunca da tartışmalar oldu değişmedi birşeyler..
İlişki olunca hep kendini düşündü çok özür dilerim bana ses çıkardığım için bağırıyordu ilişki anında..
Annesi babası hep evime geldi beni hep ağlarken gördüler.
Hep bana neden böyle oluyor dediler hiç bir zaman oğlum Serkan ne oluyor size demediler hep bana sordular hata sırf bendeymiş gibi.
İki aylıkken ev aldık taşındık Ablam yardıma geldi yardıma,
Eşyalarımı insanlar taşıdı bi akrabalarını çağırdılar ,
Yep yeni eşyalar çizildi kırıldı sustum.
Ben yapsam Serkan beni keserdi.çünkü malını çok sever.
Eşyaları dizerken ablamla kayınvalidemde i süpürge ile dağınık olan yerleri süpürüyordu ve işleri bitmişti bi akrabaları yardım ediyordu otudular içecek içtiler öylece etrafa bırakıp gitmişlerdi her yer heryerde...
Serkan’a dedim ki bu ne böyle niye böyle bıraktınız toplasaydınız dedim oradan sinir olmuştum bi kere onlara..
Sonrasında boş kolileri toplayıp kapıya koyuyordum eşim dedi ki seher onları atma lazım olur.
Pardon neden atmayacakmışım dedim,atma diyorum sana dedi.
Dedim ki canım ev kalabalık zaten ev aldık bi daha lazım olmaz ki dedim bana insanlarını içinde bağırdı çağırdı sonra ne mi oldu,
Ablam çıktı mutfaktan bağırma flan derken ablamın üzerine yürüdü ben ayırmaya çalıştım annesi babası oğlum napıyorsun demedi çekip gittiler akşam aç kaldık.
Sonra Serkan la barıştık bi şekilde bir sürü sorunlar yaşadık o kadar çok şey var ki son olay ise beş tl ilk plastik peçetelik aldım diye laflar etti yeter artık dedim..
Çalışıp paramı direk eşime gönderiyordum bana harçlık vermiyordu kuaför parası sadece çok zoruma gidiyordu.
Bize daha yeni evliyken ev aldırdılar,daha alışamadan evliliğimi yaşayamadan borç ödemeye başladık.
Ne yedik ne içtik özel hiçbir şey yapmadık.evet evlilik sadece bunlardan ibaret değil ama insan değişiklik istiyor.
Çok tutumlu aşırıya kaçınca olmuyor sabrettim hep.
Bana hiç para vermiyordu dolap uygulamasından kıyafetlerimi sattım harçlık yaptım kendime gördü öğrendi kızdı azar işittim yetmiyor Muş gibi ailesine de söylemiş.
Son bir aydır annemdeydim dava açmıştım çekişmeli yalvardı asla yapmazdı.geri Asım atınca döndüm bana büyü lütfen biraz falan dedi yuvam için tamam dedim geri çektim davamı da...
Sonra bana mükemmel iyiydi 10 gün önce sözleşme yapalım dedi düğün altınlarını aldığıma dair neden dedim ,her kavga da boşanma lafı çıkıyor beni bunları almak ile tehdit ediyorsun böyle yaparsak herşey güzel olur dedi ben salak gibi tamam dedim ama altın yok hepsi eve gitti.... tedbir amaçlı istiyor bunu yapmayı...Notere gittik olmaz böyle yapamayız falan dediler ,dedim ki bunda bi iş var kesin...
Sonra düşünücem biraz dedim hemen karar vermeyeceğim dedim...kolyemi istedi sıkılmış vermem dedim tamam canım dedi üstelemedi.
Sonra kardeşi borç istemiş onun için istedi dedim gene vermem bi o var zaten dedim tamam canım dedi,tanıyorum bu benim eşim olamaz bu kadar net değişemez biliyorum.
Altın kolyemi elden çıkarmak istiyor diye düşündüm.
İnstagram da resimimizi koydurmadı.sebebi rezil oluyormuşuz bi silip koyuyoruz diye tamam dedim.
Sonra gene tartıştık anlaşmalı boşanma dilekçesi yazalım ben almadığım altıları aldım demem dedim,tamam dedi ... yazdık düğünde bana takılanlar bana ve bir de evin ödenen kredi tutarının yarısını yazdık.. dedim ki koyalım bi yere bunu sen yalvardın bana eve döndüm iyi olalım diye baktık olmuyor alır bunu gideriz açarız davamızı dedim tamam dedi.. seni çok seviyorum fıstığım falan diyor çok iyiyiz ben iş arıyorum falan bu arada.ertesi akşam işten geldi bişey var sende dedim yok falanı dedi sonra döküldü ben boşanmak istiyorum dedi. direk kaldırıldığımı düşündüm ,çekişmeli dava açmıştım çünkü sırf herşeyi vermemek için böyle yaptığını düşündüm ailesinin bildiğini düşünüyorum sonrasında acıdım bitsin kurtulayım dedim.anlaşarak boşanıyorız Salı günü dua edin bana uzun oldu anlatmadığım neler var hakkınızı helal edin çok zor Muş çeken bilir.
Şimdi kıskanmak değil de başka bi his mutlu arkadaşlarımı görüyorum içim gidiyor hamile arkadaşlarımı çok üzülüyorum.bi Daha mutlu olabilir miyim diyorum kendime.. ilk gibi yaşayabilir miyim diyorum herşeyi..derdi veren rabbim değil mi verir elbet dermanını diyorum bilmiyorum arkadaşlar çok zormuş yaşım 24 ama içim 40 gibi
Salı davam var çarşamba işe başlayacağım
Nasıl atlayacağım bana dua edin allah yar ve yardımcımız olsun


Canım benim annemle babam Allah bozmasın, nazarlardan saklasın 20 yılın üstünde evliler ikiside birbirinin ikinci eşi. Babamında anneminde ilk evliliklerinden cocukları vardı. Simdi ben ve kardesim varız. Annemle babam hikayelerini bastan yazdılar. Velhasıl yıllarca bi tekneyi layıkıyla yürüttüler. Demem o ki ikisininde asıl hikayesi bitti dedikleri yerden başlamış. Hiçbir şey için canınızı sıkmayın. En güzeli bulur sizi yeter ki siz isteyin ve cabalayın. :) Eger söylediginiz gibiyse size saygı yokken sevgi tükenir unutmayın. İnsallah cooook coook mutlu olun :)
 

illedeben

Popüler Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
2.332
5.679
Çok zor şeyler yaşamışsınız ama gencecik bir kadınsınız, o adamdan çocuğunuz da yok. Boşanmak dünyanın sonu değil, nerde ne zaman olacağını bilemeyiz. Allah belki de karşınıza sizi gerçekten hak eden birini çıkartacak.

Bu kadar para altın hesabı yapan ve her şeyini annesine yetiştiren bir adamla zaten mutlu olamazdınız. Sizi resmen kandırmaya çalışmış ki altınları aldım derseniz boşanırken size düğünde takılan altınları ödemek zorunda kalmasın. Böyle bir adamdan kurtulunca inanın ki daha güzel olacak hayatınız. Üzülmeniz normal , kimse boşanmak için evlenmez . Ancak sizin üzüntünüz ondan boşandığınız için değil hayal ettiğiniz gibi bir evlilik yasayamadığınız ve sizin neleri beklediğini bilmediğiniz için. İyi düşünün iyi olsun, bebeğiniz ve bir sorumluluğunuz yok. O adamla bundan sonraki hayatınızda muhatap olmak zorunda değilsiniz. Bunlar kendinizi iyi hissetmenize yetecek sebepler. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
 

Negoo

Deliyim, gözü kara deliyim😜
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
10 Haziran 2010
60.383
222.561
37
Mesajı düzenlemişsiniz, kurtulduğunuz için sevinin çok samimi söylüyorum bunu ve bu adamdan bebeğiniz olmadığı için.
Yaşınız daha çok genç Allah kıymetinizi bilecek sizi mutlu edecek birini çıkardın inşaallah karşınıza.
Not : Kullandığınız isimler gerçekse silin onları, ne olur ne olmaz bir tanıdık okur
 

Seher12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
47
20
26
daha çok gençsiniz önünüze ne insanlar çıkar. Bende anlaşmalı boşanma sürecindeyim üstelik benim 9 aylık bebeğim var. Halinize şükredin yineden hayata atılın. Bugün baba evine döndüm oğlumla yarın iş başvurusu yapacağım kurslara yazılacağım. Ehliyetim var para biriktirip araba alacağım allahın izniyle. Tekrar üniversite okumak istiyorum. Doğum yapınca okulu bıraktım şimdi dgsye girmek istiyorum. Hayallerim var ve çok rahatım. Sizde yapabilirsiniz emin olun hayatta ki tek insan o değil. Kaderde varmış yaşanması lazımmış ve yaşanmış şimdi size tecrübeyle yola devam etmek ve adımlarınızı daha sağlam atmak kalıyor.

Allah yar ve yardımcınız olsun. Siz, ben ve bu durumda olan masum kadınlarımızın yardımcısı olsun. Temennim daha iyi günler görmeniz ve iyi ki bitmiş demeniz.
Çok teşekkürler yavrunuzu allah bağışlasın size de huzurlu mutlu günler diliyorum rabbim sabırlar versin size de Bende dün ehliyete yazıldım Çarşamba işe başlayacağım hayallerimi gerçekleştireceğim bu saatten sonra
 

Seher12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
47
20
26
Adam sana tuzak kurmuş, önce seni kandırıp o sözleşmeyi imzalatıp sonra boşanmak için seninle barışmak istemiş. Yani eve dön demesinin iyi davranmasının tek nedeni mal kurtarma çabası. Boşanmak en doğrusu, böylesiyle ömür geçmez.
Sanırım böyle Allah’ın rabbimin Benimle ilgili bir planı var ama hayırlısı
 

Seher12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
47
20
26
Çok zor şeyler yaşamışsınız ama gencecik bir kadınsınız, o adamdan çocuğunuz da yok. Boşanmak dünyanın sonu değil, nerde ne zaman olacağını bilemeyiz. Allah belki de karşınıza sizi gerçekten hak eden birini çıkartacak.

Bu kadar para altın hesabı yapan ve her şeyini annesine yetiştiren bir adamla zaten mutlu olamazdınız. Sizi resmen kandırmaya çalışmış ki altınları aldım derseniz boşanırken size düğünde takılan altınları ödemek zorunda kalmasın. Böyle bir adamdan kurtulunca inanın ki daha güzel olacak hayatınız. Üzülmeniz normal , kimse boşanmak için evlenmez . Ancak sizin üzüntünüz ondan boşandığınız için değil hayal ettiğiniz gibi bir evlilik yasayamadığınız ve sizin neleri beklediğini bilmediğiniz için. İyi düşünün iyi olsun, bebeğiniz ve bir sorumluluğunuz yok. O adamla bundan sonraki hayatınızda muhatap olmak zorunda değilsiniz. Bunlar kendinizi iyi hissetmenize yetecek sebepler. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
İnşallah bu güzel düşünceleriniz bana destek oluyor allah razı olsun
 

Seher12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
47
20
26
Mesajı düzenlemişsiniz, kurtulduğunuz için sevinin çok samimi söylüyorum bunu ve bu adamdan bebeğiniz olmadığı için.
Yaşınız daha çok genç Allah kıymetinizi bilecek sizi mutlu edecek birini çıkardın inşaallah karşınıza.
Not : Kullandığınız isimler gerçekse silin onları, ne olur ne olmaz bir tanıdık okur
Çokkk teşekkürler kalsın önmeli değil ki bilsin herkes ben yaptıklarını allah razı olsun