Canım sana en guzel ornegı kendı aılemden verıcem cok faydalı olucaktır bende onları ornek alıyorum..
Benım 3 tane ablam var en buyugu cok sevdı babam ortaokul mezunu enıstem dıye vermedı ablamda kactı ve evlendı..Para sıkıntıları oldu kaynanası ve kayınpederıyle yasıyordu onun kucugu olan ablam onu gordu gıttı cok zengın bırıyle evlendı yuksek lısans meznu mantık evlılıgı dıye arabaları oldu 2tane ev aldılar evlerı dayalı doselı mukemmeldı...dugunlerı arka arkaya oldu yaklasık bundan 10 sene once falan..
Sımdı yıl 2009 sana sonucu anlatayım hemen.Buyuk ablamın 2 cocugu var tabıkıde babamla ılk cocuguna hamıle kaldgnda barıstı yıne kaynanası onla yasıyor ama ablam ıse gıdıyor kadın Allah var cocuklarada bakıyor yemekte yapıyor ordan oraya kosturyor para sıkıntısı cekıyorlar ama cocugu kocası yanında mutlu..
Dıger ablam ıse bır kızı oldu sonra bosandılar saygı sevgı yoktu cunku.Cocuk 7 yasında anne baba ayr oldgu ıcın konusmuyor ve tedavı goruyor ablam ıse bır daha evlenmedı duzensız bır hayat yıne parası var ama neye yarar sence????
Iste hayat bu seekılde ıkı yolunda sonunda uzuntuler olucaktr elbet sen ıyıısı ıcınden ne gelıyorsa kalbın ne dıyorsa onu yap..Ben buyuk ablamın yolunu sectım smdı yaza nısanlanıyorum belkıde ıkısının ortası hem cok sevıyorum hemde maddı sıkıntımız cok olmuycak..Babam bkarsı tabıkı lıse mezunu dıye ama dınleyene kım ben babacıgımı kırmadan uzmeden en guzel halletmeye calıscm..Sende savbret bız cok sabrettık ve daha bır suru kısı cok cektık Zafer yolunda cekılen cıle kutsaldır derler ya aynen ondan sen kımı sevıyosan ona gıt cunku bır daha o hissi sana kımse veremez
bu verdigin örnekle beni çok mutlu ettin biliyomusun diğer ablan için çok üzüldüğümüde belirtmek isterim kimse ayrılamak için evlenmez hele ortada bir çoçuk varsa. simdi kimileri bakalım seninkide öyle iyi çıkacakmı diyecek ama bilmem bir umut iste bukadar severken hiç bitmesinn ister insan mutlu olayım tabii evlilikte sorun çıkar ama çıkan küçük sorunlar can yakmasın yıpratmasın bizi yeter.
evet canım aynen dediğin gibi yapıcaz sabredicez askımda öyle der beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye biz mücadelemizi vericez ve insallah rabbim hayırlı görürse bizi bir araya getirecek canımm nişanın varmıs dilerim bir ömür mutlu olursunuz askınız bir ömür sürer dilerim hiç birzaman keske demek zorunda olmazsın