Artık ne yapacağımı şaşırdım !

Cadillac

Sende Özledin Değilmi ?
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
270
-17
318
İstanbul
Merhaba ;

Eski konumu okuyanlar bilir erkek arkadaşımla olan problemleri.
Hemen konuya girmek istiyorum.
Erkek arkadaşım 28 yaşında 2 ay sonra askere gidecek
Olabildiğince yanında olmaya çalışıyorum.
Artık tepki vermeden insanlara sormak istiyorum
Çünkü artık yaptıklarının normal yada anormal olduğunu çözemiyorum.
Bütün sosyal hesaplarımın şifresi erkek arkadaşımda var
Onun şifreleri bende yoktu ta ki bugüne kadar
Bugün facebook hesabına girdim.
Eski sevgilisi msj atmış seni rüyamda gördüm iyimisin vs.vs.
Cvp yazıp silmiş olabilir göremedim
Gelen msjıda zaten silmeye çalışmış ama arşive kaydetmiş sistem.
Sonra isim aramalarına baktım sürekli eski sevgililerini aramış.
Dün ondan önceki gün daha geçmişi.
Hatta çalıştığım yerdeki sekreterleri bile aramış.
Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ??
Bu arada 2,5 yıldır beraberiz

valla askerlik maskerlik tamamda bu konuyu konuşman lazım...
neymiş amacı bi anla....
bana pek masum gelmedi bu durum..

valla askerlik maskerlik tamamda bu konuyu konuşman lazım...
neymiş amacı bi anla....
bana pek masum gelmedi bu durum..

Bu tür şeylerde çok tepki gösteriyor
Gider ayak sıkıntı olsun istemiyorum.
Ve yaptığı çoğu şeyi bana normal olarak kabul ettiriyor.
Psikolojik olarak çabuk etkiliyor.
Dedim ya artık ne doğru ne yanlış kestiremiyorum

pek masum biri değil gibi ilerde evlendiğinde de buna benzer şeylerle karşılaşabilirsin onuda normal bişeymiş gibi kabul ettirebilir.
ah vah edip kendini üzüp susmak yerine konuş gerekirse yak gemileri

eski sevgililerini aratmış olsa merak derdim ama 2,5 yıllık bir ilişkisi devam ederken eski sevgilisine mjs atması hiç masumca gelmedi bana.

ben aslında zayıf erkeklere gıcıgım.bızım atalarımız senlerce askerlık yapmıs.ne kı bu askerlık psıkolojısı sanırsın bebek bunlar.yurt dısına tatıle gıdınce bunalıma gırmıyorlar ama aılem ve sevgılımle ayrı kalacam dıye.karıstırdıgı haltları eskerlık olayına baglamasına musade etmeyın bende ıyı nıyet goremedım acıkcası.ruyasında gormusmus ıyıde sanane dıye sorarlar.hadı o sormus sızınkı nıye cevap vermıs.sız eskı sevgılınızle konusuyomusunuz konusup ruyanızda gorsenız hos gorecekmı durumu.

Anlamadıgım sey sızın butun sıfreler pasabeyın elınde ama onun sıfrelerı sızde yoktu ama bugun hesabına gırdınız ?
sıfreyı kendısınden mı ıstedınız o zaman ?

Cidden kabul ettirme konusun da iyiymiş erkek arkadaşın..
Bana çok normal gelmedi, güvenlide gelmedi bu şahıs, fevriliklerinden tepkilerinden dolayı..
İki seçenek var,
ya kabul edeceksin böyle yada görüşmeyeceksin
..

Anlamadıgım sey sızın butun sıfreler pasabeyın elınde ama onun sıfrelerı sızde yoktu ama bugun hesabına gırdınız ?
sıfreyı kendısınden mı ıstedınız o zaman ?

Evet bugün istedim şifreyi verirken telefondan biraz mırın kırın etti.
Sanırım kızın yolladığı msjı silmeye çalıştı.

Onun şifresi sizde yokken sizinkilerin onda durması zaten son derece yanlış. Eskilerle mesajlaşma ve sürekli başka kadınları araştırması da iki katı şüphe uyandırıcı. Adamın gözü sizden başka herkesin üzerinde resmen. Bana kalırsa yapılacak iş belli ama benim sormak istediğim sizin şifreleriniz onda dururken siz bir gün olsun sormadınız mı "neden sadece ben veriyorum şifreleri, enayi miyim ben?" diye?

Aslında şifrelerimiz birbirimizde vardı 2,5 3 ay önce tartıştık.
1 hafta görüşmedik sonra şifreleri değiştirdik ikimizde.
Daha sonra o benimkileri aldı.
Ben almaya gerek duymadım. birşey yapmaz diye

Kendi aramalarıma baktım şimdi.
Sekreteri aramış demiştim size.
Ne yazıkki benim hesabıma girmiş
Ve benim hesabımdan bile o kızı aramış
Sanırım kendisini engelledi diye düşünüp
Birde benimkinden bakmak istedi.
Çıldıracağımmmmm !

seni rüyamda gördüm diye başlayan mesajlar sizce de artık klişe olmadımı
eski sevgili neden facede, belli ki yazışıyolar, ilişkiniz bu şekilde devam edicek bence, sonrada belki evlenirsiniz

şifre istemek, birbirine şifre vermek...neden?
bu alenen ben sana güvenmiyorum yaptığını ettiğini ara sıra didiklemek istiyorum kontrol altında olmanı istiyorum demek
peki başka face açamazmı başka başka mail adresleri başka hesaplar başka sim kartı olamaz mı, bi insana güvenmiyosan ayrılırsın, 10 senedir hiç şifre muhabbetimiz olmadı gerek duysam artık ilişkimizin helvasını kavurmanın vakti geldi diye düşünürüm

Bence erkek arkadaşınız yeterince dürüst değil. Asker yolu beklemekte hiç kolay değildir bir bekleyen olarak ancak şunu söyleyebilirim emin değilseniz dürüstlüğünden bence ilişkinizi bir kez daha gözden geçiriniz.

Bu şifre alma verme olayınına baştan sona karşıyım o ayrı ama etrafında dişi sinek uçsa araştırmış belli ki.
Özellikle sekreteri sizin hesaptan araştıracak kadar gözü dönmesi ayrı bir tartışma konusu.
Bu tip adamlardan hayır gelmez insana.
Ben güvenemem bu tip adamlara.
Merak olabilir tamam ama bu merağın sonu nereye varacak merak ettim doğrusu.

siz istediğiniz halde mi vermedi şifrelerini eğer öyleyse korkun bence. banada hiç masum gelmedi bu durum. evlendikten sonra eve gelen arkadaşlarınızı eşinizi dostunuzu aratırsa sasırmayın. sekreteri aratmak neymiş ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…