Artık ne yapacağımı şaşırdım !

Ben de bu erkeklerin askerlik psikolojilerini anlamıyorum, ne var yani? Tamam öyle kolay birşey de değil ama, herkesin burnundan getirebilecek kadar hoşgörü isteyen bir durum değil bence. Yemişim psikolojisini falan, o askere gidecek diye senin psikolojin mi bozulsun?! Sonuna kadar hesabını sor, burnundan fitiiil fitiiil getir. Bu senin en tabii hakkındır.

anne olarak düşünceleri mantık çerçevesinde. ben olsam böyle bir durumda kurallarım daha da katı olurdu kesinlikle. annen yine olmaz dememiş sadece hayatını düzene koysun demiş. yani burada da bir tercihlik durum yok bana kalırsa..ha illa tercih mi yapmak lazım sorgusuz sualsiz annem derim senin pozisyonunda olsam. olasılığı bile olmaz tercih konusunun.

Ben de bu erkeklerin askerlik psikolojilerini anlamıyorum, ne var yani? Tamam öyle kolay birşey de değil ama, herkesin burnundan getirebilecek kadar hoşgörü isteyen bir durum değil bence. Yemişim psikolojisini falan, o askere gidecek diye senin psikolojin mi bozulsun?! Sonuna kadar hesabını sor, burnundan fitiiil fitiiil getir. Bu senin en tabii hakkındır.

Artık yoruldum askerlik psikolojisiyle yaptığı düşünmüyorum.
Daha öncede buna benzer olaylar yaşadık.
Şuan ne yapacağımı bilmiyorum.
Tepki göstermelimiyim
Yoksa gittikten sonra burnundan mı getirmeliyim ?

Artık yoruldum askerlik psikolojisiyle yaptığı düşünmüyorum.
Daha öncede buna benzer olaylar yaşadık.
Şuan ne yapacağımı bilmiyorum.
Tepki göstermelimiyim
Yoksa gittikten sonra burnundan mı getirmeliyim ?

Olayı soğutmadan tepkini ver, gitmeden sor bunun hesabını. Yoksa o gidince yaparsan gereksiz yere bir de vicdan azabı çekebilirsin. Sen bu çocuğa güveniyor musun?

ben aslında zayıf erkeklere gıcıgım.bızım atalarımız senlerce askerlık yapmıs.ne kı bu askerlık psıkolojısı sanırsın bebek bunlar.yurt dısına tatıle gıdınce bunalıma gırmıyorlar ama aılem ve sevgılımle ayrı kalacam dıye.karıstırdıgı haltları eskerlık olayına baglamasına musade etmeyın bende ıyı nıyet goremedım acıkcası.ruyasında gormusmus ıyıde sanane dıye sorarlar.hadı o sormus sızınkı nıye cevap vermıs.sız eskı sevgılınızle konusuyomusunuz konusup ruyanızda gorsenız hos gorecekmı durumu.

Utku o kadar güzel bir tespit ki... Anneleri bunları bebek gibi yetiştiriyor ! "Benim paşa oğlum, benim bitanecik oğlum" diye diye tepelerine çıkarıyorlar. Kendi yatağını toplamaktan aciz, içi boş bir balon gibiler.

Konu sahibi arkadaşım hayat senin hayatın ama erkek arkadaşın hiç iyi sinyaller vermiyor bence. Eski sevgili olayı zaten saçmalık ama sekreter kadınlardan sana ne ya! İnşallah hayatın için en hayırlı kararı verirsin arkadaşım

Olayı soğutmadan tepkini ver, gitmeden sor bunun hesabını. Yoksa o gidince yaparsan gereksiz yere bir de vicdan azabı çekebilirsin. Sen bu çocuğa güveniyor musun?

Güvenemiyorum sürekli araştırma peşindeyim yoruldum artık

Cok yüz vermişsin.sanırım biraz da canım cicim bi ailesi var.şımartılmış.senin şifreni alıp kendisi daha geç vermesi de garip.askere maskere gidiyo diye vicdan yapıyo olabilirsin ama,sağdaki soldaki kızları araştırıyorsa zaten o teselli olacak birini bulur merak etme.en sevmediğim tiptir bu.sinir oldumşimdi !!!:@

Ayrılırsan sudan çıkmış balık gibi kalacağını yalnız olacağını toparlanamayacağını düşündüğün için
güçsüz olduğunu hissettiğin için ilişkine devam ediyor olabilirsin.

Alışkanlıkla aşkı sevgiyi birbirine karıştırmayın bence, neden sevdiğini , neyini sevdiğini düşün

Bu tür şeylerde çok tepki gösteriyor
Gider ayak sıkıntı olsun istemiyorum.
Ve yaptığı çoğu şeyi bana normal olarak kabul ettiriyor.
Psikolojik olarak çabuk etkiliyor.
Dedim ya artık ne doğru ne yanlış kestiremiyorum

Gider ayak sıkıntı olsun istemiyorsun iyi hoş güzelde.

Sen neden gider ayak sıkıntıya gireceksin ve o sıkıntın onunla birlikte olduğun süre boyunca hep devem edecek.

bence bir ilişkiyi başlatmak yada bitirmek zor şeyler. biraz oturup düşün. eski sevgilisi mesaj attı diye ayrılmayı düşünme.
ne cevap yazdı bilmiyorsun,
ki konuşmak istese başka hesap açıverir çok mu zor?
bunu sürekli yapıyor olsa mesajı doğru düzgün silmenin yolunu da bilirdi.
merak duygusu hiç mi yok sende? eski sevgilini arkadaşlarını aratmadın mı hiç faceten?
hadi onu da geçtim senin sekreter arkadaşın mı kimse artık o senin çevrenden biri. yani senin çevrendeki kişileri merak etmiş olamaz mı?

fazla iyi niyetli düşünüyor gibi gelebilirim ama bence ortada emin olduğun bir durum yokken bir şeyleri sonlandırmak doğru olmaz.
asker yolu bekleyeceğim, zamanım boşa giderse diye düşünüyorsan da bil ki hiçbir bekleyiş yada çaba boşa değildir. ileride net bir şey görürsen ve emin olursan o zaman da kendi kuruntularıla kestirip atmamış olursun en azından.

biraz daha araştırma yapmalısın ve acele karar vermemelisin bence.

Back
X