Artık ne yapacağımı şaşırmış durumundayım :S:S

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Daha önceki konumda bahsetmiştim erkek arkadaşım evlenmek istemiyorum demişti ve ayrılmıştık. Çünkü sıkıntı yaşamak ve yaşatmak istemiyordu. Ama dayanamadı bensiz yapamayacağını söyledi ve 10 gün sonra barıştık. Ailen ne zaman kabul ederse seni gelip istemeye hazırım dedi. Artık ne olacaksa olsun demişti. Ama ailem kabul etmiyor evlenmiş boşanmış ve bir kızı olduğu için.
İster istemez bende artık düşünmeye başladım bu kadar mücadele etmeme rağmen olmuyorsa vardır herhalde bunda bir hayır acaba zorlamakla hatamı ediyorum diyorum. Çünkü erkek arkadaşım daha önceleri çok çapkınmış hergün biriyle takılırmış. Bir kaç defa da facebookta yazışmalarını yakalamıştım ama sonra affettim. İlerde daha fazlasını yapar mı diye düşünmeye başladım onu çok seviyorum o olmayınca nefes almakta güçlük çekiyorum resmen canımın bir parçası olmuş ama bunları da düşünmeden edemiyorum...
Ne yapacağımı şaşırmış durumundayım artık karar veremiyorumm ve bu düşünceler bana kafayı yedirtecek o derece ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
:26:

Aileniz bu ilişkiye onay vermiyorsa vardır bir bildikleri.. Huylu huyundan vazgeçmez ..

canım sevmeni anlarım, çok sevmeni de anlarım, ama onsuz nefes alamıyorum da ne demek, onla mı doğdun, sen kendin bir bireysin aklın başında.herşeyin tam.onun senin bir parçan olarak bakma.bağlı ol ama bağımlı olma.asla.bazen ilişkiye 3. kişinin gözünden bakmak lazım.çok işe yarıyor.kendimi silkelenmiş, aklımı tazelemiş hislerimi tazelemiş oluyorum.

Güven bir kez yıkıldı mı...

Güven duyabileceğim insan olurmu acaba.. Birde o var.
1. Gerçekten ustası vardır o işin izini karda bile belli etmeyen. 2. Birde beceremeyenler benim ki bu gruba giriyor yaptı ama eline yüzüne bulaştırdı.
Yapmayan insan yoktur. Biriyle devam etmek istiyorsan çok kurcalamayacaksın bazı şeyleri acaba yapıyormu diye her şeyini araştırmayacaksın ben yaptım sonu hüsran...
Maalesef böyle etrafta yapışkan ahlaktan yoksun , erkek düşkünü kızlar oldukça yaşamamak elde olmayacak sanırım yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama olan bu bence.
Ama öyle deyipte boyun eğmekte olmuyor işte. Onun iradesi yok mu 2 dklık zevk için hayatındaki insanı kaybetmeyi göze alabiliyorsa tekmeyi atmaktan başka birşeyde kalmıyor.
Benim korkum ilerde mutlu olamamak ilerde pişman olmak aileme bu kadar karşı geliyorum ya haklı çıkarsa???
beynim allak bullak artık ne olacaksa olsun istiyorum ama 3 senedir olduğum yerdeyim..............

ailen istemese bile sen kararlı olabilirdin ama değilsin,bu demektir ki onu sandığın kadar çok sevmiyorsun ki haklı nedenlerin var
bir kez yazışmalarını yakalamışsın..bunu yapan insan yine yapabilir,güven, huzur herşeyden önemli..

ben yapmayan insan yoktur kısmına katılmıyorum elbette var.
bence biriyle beraber olacaksan herşeyini kurcalayıp araştırıcaksın ki o insanın karakterini öğrenebilesin
evlendikten sonra öğrenmek daha mı iyi
karakterli bir insan etrafında yapışkan cıvık kızlara/erkeklere rağmen bazı şeylerden taviz vermez hata yapmaz bence.

ailenin fikirlerinide göz önünde bulundurarak iyice düşün bence,sonradan pişman olma ihtimalin yüksek

Son düzenleme:
cnm sen mücadele etmissin hic zorlama zamana birak ne oluyorsa olsun.
birde güven meselesi var tabi simdiden böyle düsünüyorsan ilerde dahada kötü olabilir..
hem eger sonu ayrilik olursada dünyanin sonu degil bugün onsuz yapamiyorum dersin yarsin unutur gidersin

seninde şüphelerin var demek ki..
üstelik bu kadar karşı çıktıklarına göre elbet düşündükleri birşey ya da negatif bir durum var demek ki..

bunlar bir yana çok sevmeni çok çok sevmeni saygıyla karşılarım ama ne demek onsuz olmazlar nefes alamamlar.. yapma ne olursun
dünyaya hayata onlarla gelmiyoruz.. onlarla güzel ama onlarsız da olur.. elbet yaşarız..
metanetli ol dirayetli ol ne olursun.. destek alabilirsin gerek bir yakınından gerekse profesyonel birinden..

yapmayan erkek yok düşüncesi aslında pek de gerçeği yansıtmıyor. genelde aldatan ya da aldatmaya meyilli erkeklerin yaptıklarını meşru bir zemine taşımak için hazırladıkları kılıftır ama gerçekten seven bir erkeğin gözünün başkasını görmediği durumlar da mevcut, iş ki o insanlara denk gelebilelim. hepimizin karşısına da kadın düşkünü, yapışkan erkekler çıkıyordur mutlaka bizim nasıl ki tavrımız kesinse ve o insanlarla iletişim bile kurmaktan sakınıyorsak karşı taraf da bunu yapabilir. erkeğin zayıflıkları için kadınları suçlamak da pek hakkaniyetli gelmiyor doğrusu, nihayetinde hepimizin kendi ahlaki yükümlülükleri var. karşınızdakine güveniyorsanız yani gerisini çok da kafanıza takmayın. aile konusuna gelince; ailenizin neden istemediği önemli belki sizin göremediğiniz bir şey görmüşlerdir ya da sadece evlenip boşandığı için razı gelmiyorlardır. gerçi istisnalar olsa da genelde aileler haklı çıkıyor sonunda ama umarım sizde durum tam tersi olur.

bir de şu var; karşınızdaki beyefendi evlenmekten korkuyor ki bir ayrılık yaşamışsınız belki sevgisi ve özlemi ağır bastı ve tekrar döndü dönmesinin koşulunun da içten içe evlilik gerekliliği olduğunu düşünüyordu ama gerçekten hazır mı? o korkularını yendi mi, üzerine oturup konuştunuz mu? bunlar da ilerde çok sorun çıkarabilecek meseleler.

Canım ne demek yapmayan erkek yoktur?
Buna şartlandırırsan kendini asla mantıklı karar veremezsin kendini mecburmuş gibi hissettirme.
Öyle erkekler var ki...
Babamdan bilirim babalarımıza bakalım onlar erkek değil mi...
Bu düşünceyi at birkere inan bana güven sarsılmışsa tamiri olmuyor
Geleceği güzel hayal et öyle karar ver.

Artık ben de bilmiyorum onu, güven duyabileceğim insan olur mu olmaz mı ama yanlış düşünüyorsun. Kurcalaman iyi olmuş. Bu şüpheyi içine düşürmüş ki kurcalamışsın. Ben iyi ki kurcalamışım diyorum. Büyük hatalara dönüşebilecek bir şeyi kestirip attım böylece. Kestirip atmak doğru kelime olmadı ya neyse :) Ben neden ayrıldığınızı bilmiyorum ya da hatırlamıyorum ama başkası için miydi? Ona göre yorum yapacağım da.

canim herseyi zamana birak!! Benimde ailem sevgilimi istememisti ama ben cok seviyordum ayrilmadim ondan ve zamana biraktim herseyi. Sonra o benden ayrildi demek ki sevmiyormus ki beklemedi...hayirli degilmis demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…