- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
-
13 yaşında bi çocukken aşk sandığın şey yüzünden 7 yıldır neden kendini yıpratıyorsun
silkelen ve kendine gel
eski erkek arkadaşım tam 7 yıl önce.şuan yaşım 20. 7 yıldır içim kavruluyooo allahım nasıl bir acıdırrr buuresmen ciğerim parçalanıyorrr..çok seviyorum allahım çokkk bana dönsün ne istersee feda olsun onaa..saçma sapan nedenlerden ayrıldıkk...çocukluktu o zamanki durumlar.ama ben onu unutmak için her şeyi denedim ve başaramadım.sevmiyorum artık sandım başkalarıyla aşk yaşadım.başklarını öptümm sarıldımm..ama anladımkiiii benim kalbimm onu istiyooo...nefes almak bile istemiyorum artıkkk...allahımmmmm yardımmmmm ettttt
çok seviyorum allahım çokkk bana dönsün ne istersee feda olsun onaa..saçma sapan nedenlerden ayrıldıkk...çocukluktu o zamanki durumlar.ama ben onu unutmak için her şeyi denedim ve başaramadım.sevmiyorum artık sandım başkalarıyla aşk yaşadım.başklarını öptümm sarıldımm..ama anladımkiiii benim kalbimm onu istiyooo...nefes almak bile istemiyorum artıkkk...allahımmmmm yardımmmmm ettttt
Konuyu böldüğüm için çok üzgünüm, Umutlu_OL_ size msj attım ancak posta kutunuz doluymuş. Bilginize. :26:
eski erkek arkadaşım tam 7 yıl önce.şuan yaşım 20. 7 yıldır içim kavruluyooo allahım nasıl bir acıdırrr buuresmen ciğerim parçalanıyorrr..çok seviyorum allahım çokkk bana dönsün ne istersee feda olsun onaa..saçma sapan nedenlerden ayrıldıkk...çocukluktu o zamanki durumlar.ama ben onu unutmak için her şeyi denedim ve başaramadım.sevmiyorum artık sandım başkalarıyla aşk yaşadım.başklarını öptümm sarıldımm..ama anladımkiiii benim kalbimm onu istiyooo...nefes almak bile istemiyorum artıkkk...allahımmmmm yardımmmmm ettttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?