artık öle bi hale geldim ki nasıl davrancağımı bile bilemiyorum... tecrübelilerden

canım evlilik konusunda sen ne kadar istekli görünürsen o bir o kadar isteksizleşir. bence o soğuk duruyorsa sen de soğuk dur.

klasik kız yalanlarından söyle. isteyenim var. çıkma teklifi edenler var filan diye. parmağında yüzük olmadığı her an o tedirgin olsun.

en önemlisi kendine güven. onu hayatının merkezinden biraz da olsa uzaklaştır.

ya cidden de çok isteyenim yada çok söyleyenler oluyor... ya bütün arkadaşlarım bulunduum yerden gitti ve tam burası bana bi anlam ifade etmiyor dediim an bu karşıma çıktı.. o yüzden bende biraz ısrarcı oldum sanırım...

belkide biz bayanların yaptığı en büyük hata.

nedense toplumda erkekler evlenmek istemez, kızlar evlenmek için can atar diye bir öngörü var.

siz bunu zıttını yapın. o evlilikten bahsettiğinde oo daha çok var oralara gelmemize filan deyin. hatta ben erkek arkadaşıma evlilikten korktuğumu sevgiliykenkii gibi olamayacağımızı filan söyledikçe o daha bir hevesleniyor.

kaçan kovalanır hesabı ne yazıkki burda da var cnm

Gönül kaçanı kovalar siz de ilgisiz durun böyle sık boğaz ederseniz elinizden kaçar

arkadaşa katılıyorum evlilik muahbbeti yapma hiç
Erkek arkadaşının da senin yaşında müsait aslında neden süşünmüyor ki?

hani net olarak ben evlinmeyi istemiyorum demedi ama evliliğe dair icraatte yok.. şimdi öyle tarih olarak bişi sölemiyor ama evlendiğimizde şunu alırız bunu yaparız gibi cümleler kuruyor fakat bu beni çokta tatmin etmiyor... sonuçta bazı şeyleri uzatmanın anlamı yok die duşunuyorum ikimizde işimizi elimize almışız neden uzatalım ki... bide kaldığımız yer küçük bi yer ben yıllardır burda çalışıyorum beni tanıyolar onu tanıyolar hani en azından bi adı olsa bende ona gore davranırım... ne yazıkki biz bayanlarda evlilğe yatkınlık erkeklerde bi kaçış durumu var.. şimdiye kadar bende hep böle olmuştur... sanırım benim şanssızlığım...

bende aynı durumdayım 26 mayıstan beri beraberiz ama 2 ay önce tüm büyü bozuldu ...:( uzaklaştı benden üstüne gittim bilmiyorum eski heyecanım yok dedi ben yıkıldım şünkü hayatımda ilk defa böyle mutlu bir ilişkim olmuştu ...:( mesleğinden dolayı biraz psikolojik sorunları var dengesiz bunu biliyorum ...çok mücadele ettim bitmesin diye hala ediyorum biraz daha iyi şimdi ama eskisi gibi değil bende aynı şekilde ona çok güven verdim benden çok emin o yüzden böyle oldu ...:( bende ne yapacağımı bilmiyorum inan çok zor bir durum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN canım...sürekli dua et en güzel çözümü ALLAH verecektir...

Son düzenleme:
bende aynı durumdayım 26 mayıstan beri beraberiz ama 2 ay önce tüm büyü bozuldu ...:( uzaklaştı benden üstüne gittim bilmiyorum eski heyecanım yok dedi ben yıkıldım şünkü hayatımda ilk defa böyle mutlu bir ilişkim olmuştu ...:( mesleğinden dolayı biraz psikolojik sorunları var dengesiz bunu biliyorum ...çok mücadele ettim bitmesin diye hala ediyorum biraz daha iyi şimdi ama eskisi gibi değil bende aynı şekilde ona çok güven verdim benden çok emin o yüzden böyle oldu ...:( bende ne yapacağımı bilmiyorum inan çok zor bir durum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN canım...sürekli dua et en güzel çözümü ALLAH verecektir...
canım benim yaa... RAbbim yardımcımız olsun... biz iiyiz hoşuz ama evlilikle alakalı bi durum yok... goruşuypruz sık sık ama evlilikten konuşmuyoruz... sohbetimiz hep işle alakalı oluo... zaten son 2 aydır onunda işleri çok yoğun eminim onunda psikolojisi bozuk o yuzden bana kendini veremiyor... hayırlısı artık RAbbim büyük;)

Back
X