Ölü doğum sonrası gebelik

kelebek0808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
9
2
1
35
Merhabalar aranızda yeniyim malesef ki kızımı 35. Haftada 1 Ağustos'ta kaybettim plasenta dan ayrılmış sezeryanla doğum oldu. düşünmediğim ağlamadığım gün yok kabullenip bununla yaşamayı öğreneceksin diyolar ama öle bi süreç hiç gelmiycek gibi..bi yandan da yeni bi gebelik planlaması aklımdan geçiyor yaşımdan dolayı ertelemek istemiyorum 35 yaşımdayım. Doktorum kontrol lerden sonra 3 ay sonra gebelik planlaması yapabilirsin dedi ama benim endişem diyelim tabi allah nasip ederse öle bi planlama yaptım gebe kaldım sağlıkla doğurdum bebeğin bana iyi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum daha çok kötü olursam kaybım yeni kabullenemezsem
Böle durum yaşayıp doğumdan 3 ay sonra hamile kalıp sağlıkla çocuklarını eline alan varmı neler hissettiklerini neler yaşadıklarını iyi mi geldi kötü mü geldi paylaşabilirler mi 🙏🙏

Merhabalar aranızda yeniyim malesef ki kızımı 35. Haftada 1 Ağustos'ta kaybettim plasenta dan ayrılmış sezeryanla doğum oldu. düşünmediğim ağlamadığım gün yok kabullenip bununla yaşamayı öğreneceksin diyolar ama öle bi süreç hiç gelmiycek gibi..bi yandan da yeni bi gebelik planlaması aklımdan geçiyor yaşımdan dolayı ertelemek istemiyorum 35 yaşımdayım. Doktorum kontrol lerden sonra 3 ay sonra gebelik planlaması yapabilirsin dedi ama benim endişem diyelim tabi allah nasip ederse öle bi planlama yaptım gebe kaldım sağlıkla doğurdum bebeğin bana iyi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum daha çok kötü olursam kaybım yeni kabullenemezsem
Böle durum yaşayıp doğumdan 3 ay sonra hamile kalıp sağlıkla çocuklarını eline alan varmı neler hissettiklerini neler yaşadıklarını iyi mi geldi kötü mü geldi paylaşabilirler mi 🙏🙏
Başınız sağolsun. Bende dogumdan sonra kaybettim bebeğimi. Bende hemen bir bebegimiz olsun diye düşündüm. 6 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalikken onuda kaybettim. 4 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 13 aylik bir oğlum var. Tabiki kaybettiklerimin acisi içimde bir yerde ama oğlum bana bize çok iyi geldi. Dilerim Rabbim sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Aciniz çok yeni karmakarışık düşünceler çok normal ama Rabbim yardım ediyor yaralariniz kabuk bağlıyor. Biraz zamann

Başınız sağolsun. Bende dogumdan sonra kaybettim bebeğimi. Bende hemen bir bebegimiz olsun diye düşündüm. 6 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalikken onuda kaybettim. 4 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 13 aylik bir oğlum var. Tabiki kaybettiklerimin acisi içimde bir yerde ama oğlum bana bize çok iyi geldi. Dilerim Rabbim sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Aciniz çok yeni karmakarışık düşünceler çok normal ama Rabbim yardım ediyor yaralariniz kabuk bağlıyor. Biraz zamann
Sizinde başınız sağolsun🥺bi oğlum var allah ona sağlık uzun ömür versin inşalla 10 yaşında ben arayı çok uzun tuttum çalıştığımdan dolayı.. oğlum 7 yaşındayken işi bıraktım başladım çocuk olması için ne varsa yapmaya..bu kaybı yaşamadan önce kimyasal gebelik yaşadım 3 yıl bekledim meleğimi 3 yıl yapmadığım şey kalmadı en son dedim Rabbim varsa nasibimde verir yoksa da allah elimdekine sağlık versin dedim bıraktım oluruna çocuk işini...işe girmeye karar verdim evrak toparlamaya başladım. o ay hamile olduğu mu öğrendim ve 8 ay sonra kızımın kaybını yaşadım şiödi yeni bi süreç yenş bi plan nasıl olacak napıcam bilmiyorum o kadar bekledim şimdi de diyorum yine aynı şeyleri başa sarıp tekrar tekrar yaşamak destek almalımıyım onu da bilmiyorum buradan yazmaya karar verdim çok takip ediyordum öncesinde de dedim benle aynı durumda olup yaşayanlarla konuşmak belki iyi gelir dıe

Canım öncelikle başın sağolsun. O kadar kısa süre olmasa da bir arkadaşımız daha yeni kucağına aldı. 1.5 sene önce falan anne karnında ölüm yaşamıştı. Sırf korkudan fetal dna özel hastanelerde gezdiler. Ama bebiş o kadar sağlıklı ki maşallah gram endişeye bile mahal vermedi. Şuan çok mutlu kucağına aldığı için. Allah sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin ❤️

Başınız sağolsun. Bende dogumdan sonra kaybettim bebeğimi. Bende hemen bir bebegimiz olsun diye düşündüm. 6 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalikken onuda kaybettim. 4 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 13 aylik bir oğlum var. Tabiki kaybettiklerimin acisi içimde bir yerde ama oğlum bana bize çok iyi geldi. Dilerim Rabbim sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Aciniz çok yeni karmakarışık düşünceler çok normal ama Rabbim yardım ediyor yaralariniz kabuk bağlıyor. Biraz za

Canım öncelikle başın sağolsun. O kadar kısa süre olmasa da bir arkadaşımız daha yeni kucağına aldı. 1.5 sene önce falan anne karnında ölüm yaşamıştı. Sırf korkudan fetal dna özel hastanelerde gezdiler. Ama bebiş o kadar sağlıklı ki maşallah gram endişeye bile mahal vermedi. Şuan çok mutlu kucağına aldığı için. Allah sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin ❤️
Saolasın 🙏 arkadaşının bebeğine de Allah uzun sağlıklı ömür versin inşalla 🙏Fetal DNA falan hiç bişey istemedi benim doktorum doğumdan 10 gün sonra kontrole gittim rahmin hızlı düzeliyor dikişlerinde gayet iyi dedi tabi o pisikoloji ile oradayken soramadım çıkarken bişey olur sormak istediğin falan her konuda farketmez istediğin zaman ara konuşuruz dedi sonrasında telefonla iletişim oldu orada sordum 3 ay sonrasına planlayabilirsin dedi..bebeğimin ölümü herhangi bişeye bağlı bi durum dan ötürü değil dedi anladığım kadarıyla bi sorunum yok ama gerçekten istiyorum ama korkuyorum da bilmiyorum doktorunun söledikleri ilgisi herşeyiyle çok iyi bana cesaret vermesi piskolojik destek vermesi, iyi gelir demesi,bu durumu yaşadığın için extra takipte olacaz için rahat olsun demesi beni rahatlatıyor ama o bıçak acısı gibi içime giren acı nasıl geçecek🥺 Rabbim bilir artık ona teslim oldum ertelesemde ertelemesemde geleceği varsa gelecektir önümde daha iki ay var hayırlısı hakkımızda allah kimseye yaşatmasın bu durumu isteyen herkese de sağ salim nasip etsin inşalla🙏

Saolasın 🙏 arkadaşının bebeğine de Allah uzun sağlıklı ömür versin inşalla 🙏Fetal DNA falan hiç bişey istemedi benim doktorum doğumdan 10 gün sonra kontrole gittim rahmin hızlı düzeliyor dikişlerinde gayet iyi dedi tabi o pisikoloji ile oradayken soramadım çıkarken bişey olur sormak istediğin falan her konuda farketmez istediğin zaman ara konuşuruz dedi sonrasında telefonla iletişim oldu orada sordum 3 ay sonrasına planlayabilirsin dedi..bebeğimin ölümü herhangi bişeye bağlı bi durum dan ötürü değil dedi anladığım kadarıyla bi sorunum yok ama gerçekten istiyorum ama korkuyorum da bilmiyorum doktorunun söledikleri ilgisi herşeyiyle çok iyi bana cesaret vermesi piskolojik destek vermesi, iyi gelir demesi,bu durumu yaşadığın için extra takipte olacaz için rahat olsun demesi beni rahatlatıyor ama o bıçak acısı gibi içime giren acı nasıl geçecek🥺 Rabbim bilir artık ona teslim oldum ertelesemde ertelemesemde geleceği varsa gelecektir önümde daha iki ay var hayırlısı hakkımızda allah kimseye yaşatmasın bu durumu isteyen herkese de sağ salim nasip etsin inşalla🙏
Canım duygularını içine gömme. Yaşa. Gerçek anlamda çok zor bir duygu. Duygularını yaşa, ağla, üzül ama bir süre sonra onu omuzlarından indirmeyi bil. Çünkü bu hayat gerçektende devam etmek zorunda. İçinden hiç bir zaman çıkmayacak evet ama şuanki kadar acıtmayacak. Annemde bir kardeşimi 3.5 aylıkken kaybetmişti. 3.5 aylık olmasına rağmen annemin yaşadığı psikolojiyi gözlerimle gördüm. Acını ve korkularını anlayabiliyorum. bir kaç ay sonra hamile kalmıştı. O kardeşim 15 yaşında. Korkma. Allah büyüktür

Ben de mayıs 30 da ikiz oğullarım karnımda ölü doğum yaptım. 2 tane yavrumu cennete uğurladım. Rabbim sizede ve bu acıyı yaşayan herkese sabır versin başınız sağolsun . Ben 1 sene beklemeyi düşünüyordum ama daha önce yumurtalık kanserinden sol yumurtalık ve tüpüm alındı doktor istiyorsan erteleme dedi. Hamile olup bekleyip kucağına alamamak süslü kapı larla dolu doğumhane koridorunda bir oda da sessiz sessiz ağlamak zordur bilirim. Ama Allah'dan gelene razı olduk . İçimde dolmayan boşluk var. Zaman acıyı geçirmiyor ama hafifletiyor elhamdülillah. Doktor'un da demesiyle ben de ki boşluk da belki dolar diye bu ay denedik çok şükür daha keseyi görmek için erken ama kan da pozitif çıktı Rabbim inşallah bu evladımı kucağıma almayı nasip eder . Korku yokmu çok var aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum inşallah yaşmam ve kimseyede vermesin Rabbim evlat acısı . İnşallah geleck olan evlatlarımız bize iyi gelecektir canım. İyi düşün kendini hazır hissettiğin an dene bence. İnşallah Rabbim aynı acıyı yaşatmasın evlatlarımızla cennette kavuştursun bizleri 🙏😇

Canım duygularını içine gömme. Yaşa. Gerçek anlamda çok zor bir duygu. Duygularını yaşa, ağla, üzül ama bir süre sonra onu omuzlarından indirmeyi bil. Çünkü bu hayat gerçektende devam etmek zorunda. İçinden hiç bir zaman çıkmayacak evet ama şuanki kadar acıtmayacak. Annemde bir kardeşimi 3.5 aylıkken kaybetmişti. 3.5 aylık olmasına rağmen annemin yaşadığı psikolojiyi gözlerimle gördüm. Acını ve korkularını anlayabiliyorum. bir kaç ay sonra hamile kalmıştı. O kardeşim 15 yaşında. Korkma. Alç

Acım bitince özlemim bitecekmiş gibi unutmaktan korkuyorum bebeğimi görmedim bile dokunamadım bana ondan tek kalan içiöde ki bu ateş sanki sönünce kaybedecek mişim gibi gerçekten içimi açıp anlatabilsem çok zor şuan yazarken bile dinmeyen göz yaşım çok zor çokkk allahım sabrını verecektir inşalla tek sığındığım Rabbim oldu🥺

Ben de mayıs 30 da ikiz oğullarım karnımda ölü doğum yaptım. 2 tane yavrumu cennete uğurladım. Rabbim sizede ve bu acıyı yaşayan herkese sabır versin başınız sağolsun . Ben 1 sene beklemeyi düşünüyordum ama daha önce yumurtalık kanserinden sol yumurtalık ve tüpüm alındı doktor istiyorsan erteleme dedi. Hamile olup bekleyip kucağına alamamak süslü kapı larla dolu doğumhane koridorunda bir oda da sessiz sessiz ağlamak zordur bilirim. Ama Allah'dan gelene razı olduk . İçimde dolmayan boşluk var. Zaman acıyı geçirmiyor ama hafifletiyor elhamdülillah. Doktor'un da demesiyle ben de ki boşluk da belki dolar diye bu ay denedik çok şükür daha keseyi görmek için erken ama kan da pozitif çıktı Rabbim inşallah bu evladımı kucağıma almayı nasip eder . Korku yokmu çok var aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum inşallah yaşmam ve kimseyede vermesin Rabbim evlat acısı . İnşallah geleck olan evlatlarımız bize iyi gelecektir canım. İyi düşün kendini hazır hissettiğin an dene bence. İnşallah Rabbim aynı acıyı yaşatmasın evlatlarımızla cennette kavuştursun bizleri 🙏😇
Sizinde başınız sağolsun allah dayanma gücü versin 🙏Böle gelen msjlar umut bitmedi der gibi...hemen olmasından yana ümidim yok çünkü kızıma hamilelik süreci çok zordu 3 yıl savaş verdim hamile kalabilmek için sonunda da elimden kayıp gitti🥺 ayrıca gerçekten çok mutlu oldum şuan 3 ay üzerine tekrar gebelşk olması aynı acıyı yaşayıp tekrar çocuk sahibi olmak isteyen annelere de umut oluyor çok güzel haber inşalla sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim süreci gerçektwn merak ediyorum buradan paylaşmaya devam edersen takip edip mutlu haberi almak isterim🙏ben şuan daha bir ay oldu meleğimi kaybedeli doktor 3 ay sonra ya deyince içime bi bebek hasreti girdi ama kızıma haksızlık edecekmişim gibi geliyor daha ne kadar oldu kaybedeli üzerine yeni bi çocuk düşünmek meleğime haksızlık ihanet düşüncesi ile savaşıyorum bu psikolojiden nasıl çıkacam bilmiyorum 🥺

Öncelikle başınız sağolsun yaşadığınız çok ağır bir imtihan Allah yardımcınız olsun tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Allah yanınızdaki çocuğunuza uzun ömürler versin.
Yasınızı bile yaşayamayacaksınız belki de nasıl olsa bir çocuğunuz var diyecekler.
Bende 31. Haftada kaybettim sezeryan oldum bebeğim hastaydı su topluyordu. Gün geçtikçe kötüleşti ve kalbi durdu dayanamadı. Şuan 8 ay geçti sonrasında zona oldum doktorum bekle dedi.
Şuan korunmayı bıraktık ama olmadı gelecek aylarda deneyecez.
Benim ilk gebeliğimdi bende çalışıyorum stresten dolayı kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu halimle mobinge uğruyorum etrafımda anlayışlı biri yok resmen avuçlarımda yanardağ varken koşmamı istiyorlar

Sizinde başınız sağolsun allah sabırlar versin🙏 sitres en büyük etken benimde öleydi işim..cinsel hayatıma bile etkisi vardı o yüzden çocuk istiyorsam işten çıkmam gerekti çıktımda..çıktıktan 3 yıl sonra oldu nasip gerçekten herşey nasip elimizde beşiğinde uyuyup büyütmek varken evimizden uzak toprak altında uyuması benim yatakta uyumam😞 acıları tazelemek gibi olmasın ama bunları düşünmekten aklımı kaçıracak gibiyim 🥺isyan etmedimmi ettim o acıyla allahım biliyor içimi benimde ömrüm bitecek biliyorum bu yaşamın sonu olduğunu ama küçücükkende olmaz günahsız bebeklerimize de olmaz deyip durdum 😞bize de böle oldu nasibimiz de melek anneleri olmak varmış😞 allah gönlünüze göre sağlıklı bebeğinizin olmasına elinize almanıza nasip eder inşalla 🙏

Back
X