Hiç geçmiyor. Her gün var. Kekiği nasıl kullandınHiç mi geçmiyor ,yoksa geçip hemen yeniden mi oluyor
Hiç geçmiyor. Her gün var. Kekiği nasıl kullandın
Sabahleyin aç karna iç.Hiç geçmiyor. Her gün var. Kekiği nasıl kullandın
Tamamdır deneyeyim. Teşekkür ederimSabahleyin aç karna iç.
Bir buçuk su bardağı suyu
Kaynat
Kaydıktan sonra bir tatlı kaşğı kekiği ilave et kısık ateşte bir dakikadaha kaynat kapat ve yedi sekiz dakika agzıkapalı sekilde dinlensin. Sonra iç. Çok soğutmadan iç.
Su çok önemli çok içTamamdır deneyeyim. Teşekkür ederim
Burdan yazmam nekadar doğru bilmiyorum ama .özelden yazmayıda bilmiyorum.iç çamarını herzaman temiz tut.Hiç geçmiyor. Her gün var. Kekiği nasıl kullandın
Prof dr tahir karadenizi çok övmüşler benimde aşırı mesane ağrım makat sancım var gebelikle başladı hatta ben başka hastalıktan şüphelendim ama bunun belirtileri de uyuyor . Sizi anlıyorum çok yorucu 3 aydır perişan oldum mesane ağrısı sabah karıncalanma ara ara makat sancısıDenedim evet ama düZenli bir şekilde değil .. midemi çok bulandırıyodu çok devam edemedim. Gerçekten işe yarıyor mu
Oldunuz mu nasıl oldunuz suanBen hala aynıyım. Mayıs 14 de ürodinami olacağım onu bekliyorum. Artık üniversite hastanesine gidiyorum araştırsınlar iyice diye. Bazı zamanlar ölmek bile istiyorum gerçekten çok zor. Allah tez zamanda şifa nasip etsin bu acıları hatırlamak bile istemiyorum
Hayır hiç bir hastanede bulamadık yapan yeri. Üsküdar / Gata hastanesine gitmiştim. İyi bir profesörle karşılaştım. Ürodinami yok ama gel yarın sistoskopi yapalım dedi. 5 dk falan sürdü anestezisiz yaptı. Mesanemin içi bembeyazdı. Çok çok iltihap var dedi. Bunları kazıyıp yakmam gerekiyor dedi. 2 temmuza gün verdi. Ama şuan çok çok ağrım var sistoskopiden sonra kanamam falan oldu. Doktor ilaç verdi ama asla etki etmiyor fena haldeyim. Bakalım 2 hafta sonra kontrole çağırdı ilaçlarımı değiştiricek. İnşallah güzel ilerlerimOldunuz mu nasıl oldunuz suan
Evet sistoskopi sonrası kanama olması çok normal ağrı da oluyor. İnşallah iyi olacağız.. hadi ya sizin çok iltihaplanmış o zaman. İnşallah yakınca geçer ya. Bende mesaneme ilaç alıyorum ama hala sızım var geçmiyor benimde yakılacak büyük ihtimalle. İlk yapam doktorum kanatmış keşke yaksaymış. İnşallah iyi oluruz. Haberleşelim inşallahHayır hiç bir hastanede bulamadık yapan yeri. Üsküdar / Gata hastanesine gitmiştim. İyi bir profesörle karşılaştım. Ürodinami yok ama gel yarın sistoskopi yapalım dedi. 5 dk falan sürdü anestezisiz yaptı. Mesanemin içi bembeyazdı. Çok çok iltihap var dedi. Bunları kazıyıp yakmam gerekiyor dedi. 2 temmuza gün verdi. Ama şuan çok çok ağrım var sistoskopiden sonra kanamam falan oldu. Doktor ilaç verdi ama asla etki etmiyor fena haldeyim. Bakalım 2 hafta sonra kontrole çağırdı ilaçlarımı değiştiricek. İnşallah güzel ilerlerim
İnşallah Allah bu hastalığı düşmanıma vermesinEvet sistoskopi sonrası kanama olması çok normal ağrı da oluyor. İnşallah iyi olacağız.. hadi ya sizin çok iltihaplanmış o zaman. İnşallah yakınca geçer ya. Bende mesaneme ilaç alıyorum ama hala sızım var geçmiyor benimde yakılacak büyük ihtimalle. İlk yapam doktorum kanatmış keşke yaksaymış. İnşallah iyi oluruz. Haberleşelim inşallah
Gerçekten öylr kimselerde anlamıyor bizi ah ahİnşallah Allah bu hastalığı düşmanıma vermesin
Şuan bu yazıları yazarken bile maydanoz suyu içerek yazıyorumGerçekten öylr kimselerde anlamıyor bizi ah ah
Allahım bize şifa versin…Şuan bu yazıları yazarken bile maydanoz suyu içerek yazıyorum
Aminnn aminnn tüm çekenlere ..Allahım bize şifa versin…
Aynen öyle. Doktor 2 temmuzda biyopsi aldıktan sonra koyacak tanıyı ama seninki ağrılı mesane gözüküyor dedi. Zorlu ve uzun bir süreç o olmazsa bunu yaparız falan dedi sürekli çok umut verdi. İnşallah bi doktorda daha güvenim yıkılmazBizimkisi ağrılı mesane olarak geçiyor onda da üreme olmuyor. Enfeksiyon var
Aynen öyle. Doktor 2 temmuzda biyopsi aldıktan sonra koyacak tanıyı ama seninki ağrılı mesane gözüküyor dedi. Zorlu ve uzun bir süreç o olmazsa bunu yaparız falan dedi sürekli çok umut verdi. İnşallah bi doktorda daha güvenim yıkılmaz
Ağrılı mesane sendromu buHayır hiç bir hastanede bulamadık yapan yeri. Üsküdar / Gata hastanesine gitmiştim. İyi bir profesörle karşılaştım. Ürodinami yok ama gel yarın sistoskopi yapalım dedi. 5 dk falan sürdü anestezisiz yaptı. Mesanemin içi bembeyazdı. Çok çok iltihap var dedi. Bunları kazıyıp yakmam gerekiyor dedi. 2 temmuza gün verdi. Ama şuan çok çok ağrım var sistoskopiden sonra kanamam falan oldu. Doktor ilaç verdi ama asla etki etmiyor fena haldeyim. Bakalım 2 hafta sonra kontrole çağırdı ilaçlarımı değiştiricek. İnşallah güzel ilerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?