Sizin geçti mi acabaAğrılı mesane sendromu bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin geçti mi acabaAğrılı mesane sendromu bu
Bu halimede şükür ama pek iyi sayılmam canım. Dün elmirona başladık. Sistoskopi yaptılar bana. Mesanemin içi fena halde hep beyaz tabaka olmuş iltihaptan. Doktor böyle olmaz bunları kazımamız gerek dedi. 2 temmuzda tekrar sistoskopi olucam kazıyacak tabakayı. Bu olmazsa botoks yaparız olmazsa başka bişi deneriz sen sakin kal sabırlı ol dedi. İnşallah geçer bu günler. Sürekli Allahım sen benim çektiğim acıları bana unuttur. O kadar iyi olayım ki o acının tarifini bile yapamayayım diye dua ediyorum. Çok gidip geliyorum hastaneye şu halimle. Rabbim çabalarımı karşılıksız bırakmasın inşallahCanım nasıl oldun iyi misin
Aslında kazıdıktan sonra Elmirona başlaması daha iyi olmaz mıydı genelde ameliyattan sonra veriyorlarmış o ilacı. Bende az önce tekrar mesaneme ilaç aldım çok zor gerçekten ne acılar çekiyoruz. Benimde büyük ihtimalle yakma işlemi olacak hiç bilmiyorum inşallah iyi oluruz geçer yaBu halimede şükür ama pek iyi sayılmam canım. Dün elmirona başladık. Sistoskopi yaptılar bana. Mesanemin içi fena halde hep beyaz tabaka olmuş iltihaptan. Doktor böyle olmaz bunları kazımamız gerek dedi. 2 temmuzda tekrar sistoskopi olucam kazıyacak tabakayı. Bu olmazsa botoks yaparız olmazsa başka bişi deneriz sen sakin kal sabırlı ol dedi. İnşallah geçer bu günler. Sürekli Allahım sen benim çektiğim acıları bana unuttur. O kadar iyi olayım ki o acının tarifini bile yapamayayım diye dua ediyorum. Çok gidip geliyorum hastaneye şu halimle. Rabbim çabalarımı karşılıksız bırakmasın inşallah
Bana bi 15 gün kullan bayramdan sonra gel bi bakalım gerçi bir ayda işe yaramaya başlıyor ama sen şimdiden başla dedi. Ben birde yanında sistinon ve gag kullanıyorum. İnşallah işe yarar. Allah bu hastalığı düşmanımın başına vermesinAslında kazıdıktan sonra Elmirona başlaması daha iyi olmaz mıydı genelde ameliyattan sonra veriyorlarmış o ilacı. Bende az önce tekrar mesaneme ilaç aldım çok zor gerçekten ne acılar çekiyoruz. Benimde büyük ihtimalle yakma işlemi olacak hiç bilmiyorum inşallah iyi oluruz geçer yaamin canım inşallah
İnşallah canım benimAnladım canım amin inşallah yaa iyi oluruz inşallah![]()
Ben şunu öğrendim bu süreçte, özel hastaneler hiç bişi yapmıyor. Güzel bir üniversite araştırma hastanesine gidilmeli. Araştırıyolar yine. Benim neredeyse 12 yıl olacak ilk defa üroflow, sistoskopi oldum. Makine bozuk olmasaydı ürodinami de yapılacaktı. Allah, Halden anlayan merhametli doktorlara denk getirsin gerçektenAynı dertten muzdaribim ne yapacağımı şaşırdım birde bende mide bulantısı yapıyor çünkü böbreğe gitmiş mikrop