söylediklerinin büyük kısmına katılıyorum.(eşim doğu karadenizli).fakat birazda nasıl muamele göreceğini kendin belirliyorsun.ben başından beri çok büyük mücadele verdim hiç alttan almadım biterse bitsin dedim.bayramda bile gitmediğim oldu dediklerini yaptıramazlar diye direttim çünkü okadar adetlerine düşkünlerki düşün yaptığım devrimdi.aramız iyi kayınvalidem ve eşimle.çünkü ben iyiyim ve güçlüyüm.yakar geçerim bunu biliyolar.eşim normalde erkeklerin hiç yüksünmeden yaptıkları şeyleri lütufmuş gibi yapar ama yaptırmayı başardım.en basit örneği ütüsünü kendisine yaptırıyorum.doğu karadenizlileri bilmeyen ne varki ütüde tabi yapacak diyebilir tabikaydirigubbakcemile3
bazı insanlar ezebildiğini öyle bir ezerki aşk meşk hikayedir.oyüzden kaçmak elini kolunu bağlamak demek.kaçtıysan eğer bari anlayışlı hoşgörülü merhamet sahibi acıma duygusu olan bir aileye kaçacaksınki başına vurmasın kaçtın geldin diye ezmesin.
helal olsun buyuk basarı tebrık edıyorum gercekten guclu kadınlara hep imrenmişimdir sende onlardansınolumunekankayizsmile