Artik onu sevdigimden bile emin degilim ???

catxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
11
0
86
- Yurtdışı
Tek yaptigim sey gelmis oldugum bu yeni ulkede kendi ayaklarimin uzerinde durmaya calismak..Annesi ,eski esi ,cocuklari,odenecek nafaka bi tarafta issizlik diger..Yeniden okul hayatina dondum belki bir kapi acilirda universiteye giderim diye simdilerde..Hayatimi kurtarmam lazim bu sessiz kasabadan..Sevdigim adam bile artik gercekten onu seviyormuyum diye baktigim tuhaf adam ...iyi olunca iyi sinirlenince acaba delimi bu adam diye dusunduruyo beni...ne garip ...bu tercihi ben yaptim..sessiz bir kasabada 3 yilim gecti hicbir arkadasim olmadan....Annesinin hayatimizi yonetmesine karsi cikmasaydim yalniz kalmazdim belki ve bir koyun gibi yasamaya devam ederdim.Cunku o hep esimin cocuklari icin yasayalim istedi bense beni kim dusunuyor dedim sonunda...Buyuk kavgalar ettim acisi hep benle esimden cikti ..Sonunda huzurumuz kalmadi:sm_confused:

canm ALLAH sabır versin,umarım düzelirsiniz.bende veliyim benmde eşimin önceki hanımından çocuğu var.zordur bilirim sabır gerek.ayrıldınızmı onu anlamadım .umarım ayrılmamışsınızdır.uzun süre mücadele etmen gerekir.ağzınla kuş tutsan kötüsündür.hep.allah biliyoya içini hakkında hayırlısını verecektirr biraz sabır.bende çok sıkıntı çektip ama şimdi meyvesini yiyorum tadı güzel oluyo inan.mücadeleye değer...! :(

çocukları senlemi yaşıyo,üzülme ya.benmde moralim bozuldu bak.seni haklı kılan çok nedenin var ama.yinede sabır.

Hayir ama bazen benle yaşasalardı diyorum bu kadar problem olmazdı..Kaynana kendi evini karargah etmiş kocamın hayatı o evin etrafında dönüyor..Çocuklarıda aldılar eski karısından şimdi tam oldu artık hafta içi işte hafta sonu orda anlayışlı olmakta bir yere kadar kim yalnızlıkla yaşamak ister..Ne dersem BEN suçlu oluyorum..Bahaneside güçlü annemle kavga etmeseydin sende evde yalnız kalmazdınmış..Haftasonları sabahın 8 inde aramaya başlar yola çık gel diye anası bizimki kapıyı çekip gider akşam 7 de gelir sonrada güler bir yüz bekler ..Ben asla eşimle bir aile gibi olamadım o pislik kadın yüzünden kusura bakmayın böyle dediğime ama beni artık bu noktaya getirdi..Eşim yabancı ve boşanalım kelimesi artık ağzında sakız olmuş ben ne dersem olmuyor.Bide çocuğumuz olsun diyor ben hala bu durumu sindirememişken anasıda yok bence çok erken daha çocuk yapmayın falan filan..Bak sen şu işe..Beni anında satıp anasına kaçacak bir tip..Anası bunu iyi okuyup üflüyor orda..Bizimkinede gıcık oluyorum biliyor anasına gıcık olduğumu arabayla seyahat ederken demezmi bu anamın mezun olduğu okul yok annemin güzel bir sözü vardır bu tür durumlar için delircem..Ya şu çocuklarıda olmasaydı kaçar giderdim başka bir yere yaşamaya ama ne çareki çekmek zorundayım bu kadını..

Hayir ama bazen benle yaşasalardı diyorum bu kadar problem olmazdı..Kaynana kendi evini karargah etmiş kocamın hayatı o evin etrafında dönüyor..Çocuklarıda aldılar eski karısından şimdi tam oldu artık hafta içi işte hafta sonu orda anlayışlı olmakta bir yere kadar kim yalnızlıkla yaşamak ister..Ne dersem BEN suçlu oluyorum..Bahaneside güçlü annemle kavga etmeseydin sende evde yalnız kalmazdınmış..Haftasonları sabahın 8 inde aramaya başlar yola çık gel diye anası bizimki kapıyı çekip gider akşam 7 de gelir sonrada güler bir yüz bekler ..Ben asla eşimle bir aile gibi olamadım o pislik kadın yüzünden kusura bakmayın böyle dediğime ama beni artık bu noktaya getirdi..Eşim yabancı ve boşanalım kelimesi artık ağzında sakız olmuş ben ne dersem olmuyor.Bide çocuğumuz olsun diyor ben hala bu durumu sindirememişken anasıda yok bence çok erken daha çocuk yapmayın falan filan..Bak sen şu işe..Beni anında satıp anasına kaçacak bir tip..Anası bunu iyi okuyup üflüyor orda..Bizimkinede gıcık oluyorum biliyor anasına gıcık olduğumu arabayla seyahat ederken demezmi bu anamın mezun olduğu okul yok annemin güzel bir sözü vardır bu tür durumlar için delircem..Ya şu çocuklarıda olmasaydı kaçar giderdim başka bir yere yaşamaya ama ne çareki çekmek zorundayım bu kadını..

Eşinizle anlaşamıyorsanız boşanın arkadaşım..
Bu şekilde neyi,neden uzatıyorsunuz ki..
Şu okuyup üfleme cümlesine acayip sinir oluyorum bu arada..:kızgın:
Aklınızı bunlarla meşgul etmek yerine yolunuzu çizin..gamyoncuiremsu

Ben bu evliliği bitirmek için evlenmemiştim Laaleciğim...Maalesef yaşadığımız herşey bizi bir şekilde bir yol ayrımına getiriyor :) Keşke söylediğin gibi bir cümlede kesip atabilseydim herşeyi..

Ben bu evliliği bitirmek için evlenmemiştim Laaleciğim...Maalesef yaşadığımız herşey bizi bir şekilde bir yol ayrımına getiriyor :) Keşke söylediğin gibi bir cümlede kesip atabilseydim herşeyi..

Hangimiz boşanmak için evleniyoruz ki?:1shok:
Ben daha fazla kendinize acı çektirmeyin diye söyledim...
Tabii hayat sizin,devam edin o zaman bu şekilde..:delphin:

Çok haklısın aslında bunu söyleyen ilk kişi sen değilsin canım bu yaşadıklarım benim psikolojimi fazlasıyla bozdu çünkü...Ya biz bize olduğumuz zaman çok iyiyiz ama bu ilişki artık ikimizi aşmış durumda anlayacağın :) teşekkür ediyorum ilgin için:lepi:

herkesin başka sorunu oluyor işte
bende sabır göster biraz derim
çünkü eşinle aran iyi olduktan sonrainş. herşeyi aşarsınız.

Back
X