Hayir ama bazen benle yaşasalardı diyorum bu kadar problem olmazdı..Kaynana kendi evini karargah etmiş kocamın hayatı o evin etrafında dönüyor..Çocuklarıda aldılar eski karısından şimdi tam oldu artık hafta içi işte hafta sonu orda anlayışlı olmakta bir yere kadar kim yalnızlıkla yaşamak ister..Ne dersem BEN suçlu oluyorum..Bahaneside güçlü annemle kavga etmeseydin sende evde yalnız kalmazdınmış..Haftasonları sabahın 8 inde aramaya başlar yola çık gel diye anası bizimki kapıyı çekip gider akşam 7 de gelir sonrada güler bir yüz bekler ..Ben asla eşimle bir aile gibi olamadım o pislik kadın yüzünden kusura bakmayın böyle dediğime ama beni artık bu noktaya getirdi..Eşim yabancı ve boşanalım kelimesi artık ağzında sakız olmuş ben ne dersem olmuyor.Bide çocuğumuz olsun diyor ben hala bu durumu sindirememişken anasıda yok bence çok erken daha çocuk yapmayın falan filan..Bak sen şu işe..Beni anında satıp anasına kaçacak bir tip..Anası bunu iyi okuyup üflüyor orda..Bizimkinede gıcık oluyorum biliyor anasına gıcık olduğumu arabayla seyahat ederken demezmi bu anamın mezun olduğu okul yok annemin güzel bir sözü vardır bu tür durumlar için delircem..Ya şu çocuklarıda olmasaydı kaçar giderdim başka bir yere yaşamaya ama ne çareki çekmek zorundayım bu kadını..