- 24 Ağustos 2025
- 1
- 8
- 1
- 18
- Konu Sahibi insankendinidesecemiyo
Ben artık hata yapmaktan çok yoruldum benimle aynı şeyleri yaşıyan var mı varsa bi tavsiyesi var mı lütfen söylesin aslında ciddi ilişki insanıyım ama hayatıma giren tüm erkekler bi şekilde bana arzusal olarak yaklaşıyor tamamen değil ama ilişkide her türlü konusu geçiyor en basiti öpüşmek mesela toplam 10kişiyle öpüşmüşüm artık kendimden soğudum daha önce hiç aşık olmadım ilişkilerimde unutulan biri de değilim ama istediğim şey bu değil birini sevdim yakın zamanda 5aylık bir ilişkimiz oldu çok kavga ederdik ama karlşılıklı sevgi olan bir ilişkiydi sonra kavgalara dayanamayıp ayrıldık üstünden iki ay geçti biriyle tanıştım onunla da öpüştüm amk nasıl oluyo bilmiyorum kendime dur demem lazım yanlış olduğunu biliyorum bu da yetmemiş gibi hayatımda bu insan varken başka biriyle tanıştım çok anlık gelişti diğeriyle de sevgili değiliz flörtüz bu yeni tanıştığım kişiyle de bişeyler yaşadık tamam ileriye gitmiyorum hiçbiriyle o konuda sınırlarım var ama öpüşme konusunda kendimden soğudum resmen , olmak istediğim gibi bir insan değilim asla hataların farkındayım ama kendimi düzeltemiyorum düzgün bi ilişki istiyorum ama bi türlü olmuyo lütfen bana akıl verin benim bu halim nolcak ya niye bu kadar terbiyesizim valla bakın ben çok yanlış olduğunu biliyorum değersizce bişey bu ama anlık gelişiyo hatta sanırım o anın bitmesi için buna göz yumuyorum şuan mesela o beş aylık ilişkim gözümün önünden geçiyor onunlayken çok sadıktım düzgündüm tamam dört dörtlük değildi onunda cinsel beklentileri vardı ve ben bunları karşılamazdım ama en azından böyle saçma sapan erkeklerş hayatıma alıp saçma sapan bir hayat yaşamıyordum tek biri vardı sadece hayatımda yaaa , kızlar cidden sevdiğim düzgün bi ilişkim olabilecek mi nolur beni anlayın
Son düzenleme: