Artık psikoloji falan kalmadı

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
1 senedir çocuk istiyoruz yaklaşık 7-8 aydırda korunmuyoruz ama yok. Tık yok maalesef Üzülmeyim diyorum ama olmuyor. Çok üzülüyorum. Burda senelerdir bebeği olmayanları okuyunca dahada moralım bozuluyor. 10-15sene bile çocuk sahibi olamayan varmış Ben bugüne kadar istediğim herşeyi elde ettim. İlk senemde üniv. istediğim bölümü kazandım. Üstelik yaşadığım şehirde öss 1.si oldum. Ünivde bölümüm zor olmasına rağmen hep çalışarak geçtim. KPSS desen ondada ilk sene oldu. Hep çalıştım kazandım başardım. Çok şükür. Bundada öyle olacak zannetim. Ama yanılmışım. Bilseydim evlendiğim ilk günden itibaren korunmazdım Bana ders deseler çalışır sular seller gibi ezberlerim başaracağıma emin olurum. Çünkü kendime güveniyorum ama bu farklı. Maalesef bunda verimli günleri değerlendirmemize rağmen olmuyıor. Arkadaşlar üzülmemenin formülünü bilen var mı? çok mutsuzum

Henüz daha yolun başında sayılırsınız, hemen umudu kesmeyin kendinizi bırakmayın lütfen. Doktora gittiniz mi?

evet hemen umudunu kırma lütfen ve sürekli kafanda bunu düşünme eşinle birlikte olurken herşeyi kafandan çıkar bak o zaman olacaktır işte

canım benim yükselişini çalışarak yapmışsın tabi öncelikle Allahın izniyle.ama bu çocuk olayı çok farklı yani çalışsakta ididnsekte kürler yapsakta daha neler neler ama Rabbim ol demeyince olmuyor.bende çok istiyorum yeri geliyor üzülüyorum.ama elimden gelen bişeyy yok yani.ne yaparsak kendimize yapıyoruz.kendimizi rahat bırakmamız gerekiyor ama onuda yapamıyoruzz canımcım.sıkma sen canını keşke başata korunmasaydım falanda deme.çünkü olacak olsa korunduğun zamanda bile olur.çok duyduk yani korunduğu halde hamile kalanı.oyuzden sadece Rabbime güven ve içini rahat tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…