artık sağlıklı düşünemiyorum herkesin fikrine ihtiyacım var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi lar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen oyle canım .karsılıklı emek vermek gerekıyor .
bak sevgılın de senı defalarca uyarmıs .ahh be canım
keske kontrol edebılseydın .
ama 8 yıllık ılıskıyı de tahmın edebılıyorum .
kım bılır neler yasadınız ne sıkıntılar atlattınız .
8 yıllık ılıskı de sınırler laçkalasabılıyor .
benım de de 2.5 yıllık ılıskım var .
zamanın da ıkımızının de sınırlerı fazlasıyla lackalasmıstı .
ıkımız de karsılık hakaret edıyorduk :9:
bız de bayag seyler yasadık .artık ıkımız de ofkemıze yenı dusuyorduk .
ama sımdı oyle degılız .kontrol edebılıyoruz kendımızı .
bunun cozumunu de konusrak cozduk .
şöyle anlatayım ; tartısma boyutuna geldıgımız de ıkımız de
"benım bıraz nefes almam lazım "deyıp telefonu kapatıyoruz .
aradan 1 saat gecıyor .tekrar konusuyoruz .
o surede zaten fevrı cıkıslarla yapılacak hataları engellıyoruz .
sonra sakinlesmıs oluyoruz .ve neden tartısıtıgmızı konusuyoruz .
neden tartıstıgımızı konusuyoruz kı ,cozum bulmak adına .
ve bır daha o sebepden dolayı tartısmamak adına konusuyoruz .
cok da sakınlesmıs olsak da neden tartıstıgımız artık umrumuzda olmasa bıle ,
yıne de konusurz konusulmadan kapatılan konu tekrar onune cıkacaktır cunku .
bu sekıl de aramız da saglıklı bır ıletısım kurduk .eger sız de barısırsanız deneyın bunu .
gercekten cok etkılı bır yontem .

bi ara onu yapiyoduk telefonu kapayip evdekileri kirip dokuyodum odamdaki televizyonu fırlattm parcaladim

haketmişsiniz. bence de affetmesin sizi. bu zamana kadar affetmişte nolmuş, yine yapmışsınız.
ve eminim affetse yine yapacaksınız. öfkesine kontrol olamayan biri sinirlendiği her an hakaret etme yoluna başvuruyor çünkü.
8 yıl dayanmış bile. dil yarası çok zordur, unutulmaz, sindirilmez.
bence siz öfke kontrolü için tedavi olun, psikoloğa gidin.

8 yılımız hep bi kavga bi barış geçti..iyiyken bizden iyisi yoktu,kotuyken de dusman olduk.
haklısınız benim yardım almam sart.

üzgünüm ama adam haklı.
ne demek öfke kontrol sorunum var.
madem seviyorsunuz kendinizi frenlemeyi bilecektiniz.

bugün bu tavırlara maruz kalan siz olsaydınız herkesin cevabı aynı olurdu.
hepimiz birden bu ne saygısızlık ,kaç kurtar kendini derdik.

hatanızı anlamışsınız,
eğer sevgilinizi geri dönmeye ikna ederseniz ilişkinizin sağlığı açısından tedavi olmanızı öneririm.

dogru,yardım almam sart..kendime zararım cok.

bu konuda bir sürü arkadaş öfke kontrolünden bahsetmiş. lütfen öfke kontrolünün nasıl yapıldığını bana da anlatır mısın? illa profesyonel yardım mı almak gerekir, yoksa kendi kendimize başarabilir miyiz? zaman zaman ben de o kadar sinirlenebiliyorum ki, sinirden kudurmak diye bişey varsa onu yaşıyorum resmen, sonra bi kaç dakika sonra düşünüyorum, aman o kadar sinirlenecek ne varmış diyorum kendi kendime.. ama iş işten geçmiş oluyor malesef.

tedavi olmanız gerekiyor sizinde benim gibi

Hem bir sürü küfürler ettim her seferinde yine de barıştık demişsin. Hem de sevgi bu kadar mı basit diyorsun.
Sana yeminler edip yine küfretse napardın?
Bence de bırak peşini adamın.

peki bırakayım abi,sıkma topuklarıma:ssz:

insN sevdigine küfür hakaret edermi yaaa bu nasıl bi anlayış aklım almıyo. benmkide arada bi öyle hakaretleri olur sogurum ondan bunu hissediyorm insan bıkıyo bizmandan sonra bencede 8 sene bayaaa dayanmış.. yaşayan biri olarak söylüyorm..!

insan en cok sevdigine sinirleniyor ama

erkek arkadaşını çok iyi anlıyorum..insanı en çok sevdiği insanın sözleri acıtıyor.
küfür duymadım hiç ama çok ağır hakaretler duymuştum bende..
dönmese hakkı var gerçekten..biraz sert oldu kusura bakma ama onun ne hissettiğini anladığım için böyle yazıyorum..ama sen yinede o istemesede kazanmaya çalış..seviyordur mutlaka ama kızdığından öyle konuşmuştur..vazgeçme derim ben..

kalben vazgecmedim ama artık birseyler yapmayı kestim.iyi gelicek tek sey varsa o da, zaman.

eminim seni çok seviyordur, sen de çok seviyorsundur, istemeden de olsa söylediğin sözler yüzünden zaman içinde erkek arkadaşın soğumuştur bu ilişkiden. çünkü insan ne kadar çok severse sevsin, leyla ile mecnun bile olsalar bi noktadan sonra sevgisinii kalbine gömebiliyor. emin ol sevgi o kadar ucuz değil..
bence erkek arkadaşından vazgeçme, ne kadar kırıcı ne kadar zorlayıcı olsa da bırakma onu. öncelikle biraz zaman ver, sonra ona bazı şeylerin değiştiğini göster.. fakat gerçekten işin çok zor. çünkü bi kız bin kere bitti der ama coğu zaman ciddi değilizdir bitmez, erkek bi kere bitti dedi mi gerçekten bitmiştir. gerçekten seviyorsan Allah yardımcın olsun

amin canım..gercekten oyle,bizim kadar sebepli sebepsiz agızlarından ayrılık sozcugu dokulmuyor erkeklerden.o yuzden onlar soyledi mi daha bi ciddi oluyor.bakalımm...

8 sene bence çok bile dayanmış karşınızdaki insana kızmanız demek küfür etme hakkınız olduğunu göstermez

aşkın içinde sadece iltifatlar yok, hakaretler de var
yeri gelir mutluluktan bulutların üstünde uçarsın, yeri gelir acının dibine vurursun
o acıyı yaşarken öfkene tutulur, n'aptığını bilmezsin
benim sevgilimi aşktan şımarttığım zamanlar da çok oldu, öfkeme yenilip tokatlar attığımda, hakaretler ettiğimde..
ama her seferinde o beni affetmiştir, aksine benim kendimi affedemediğim zamanlar olmuştur.
zamana bırak, bunlar 1 kereye mahsussa saygıyı yitirmek değildir, bunların devamını getirirseniz o zaman saygı biter.
hatalar yapılır, önemli olan bu hatalardan ders alıp bi daha tekrarlamamak.
belki de sana ders veriyodur, iyice hatanı anla da bi daha yapma diye.

Son düzenleme:
Sorunlu bi ilişkim oldu benimde.
Olur olmaz herşeye karışır bide hakaret ederdi.
Sevgilinizi çok iyi anlıyorum.:ssz:
Onunda o kredi durumundan çok memnun olduğunu düşünmüyorum.
Burda destek olmanız gerekirken küfür etmişsiniz.
Sevgi, aşk şu bu değil önce saygı.
Yaşamış biri olarak söylüyorum. Köpek gibi aşık olsanda bi küfür bi hakaret içinde zerre bırakmaz aşkından.
Saygı varsa o adamın her kelimesi aşık eder kendine.
Ben olsam ben de aynısını yapardım.
Ki erkekler çok daha gururludurlar bu konuda.
Yanlış yapmışsınız. 1 değil 2 değil.
Nasılsa barışır diye tekrarlamışsınız.
Bardaktan taşan damla olmuş.
Bana göre dönmemesi sizin için daha iyi olur zira böyle devam eden ilişkiden ne siz ne karşınızdaki huzurlu olabilir.
Bi kere söylenen laf 2. kez söylenirken ağızdan çok daha kolay çıkar.
Hakkınızda hayırlısı.

karşınızdaki insana kızmayı bırakıp kendinizi değiştirmeye çalışın...

tedavi mi göreceksiniz, tiroidinize mi baktıracaksınız bilmiyorum ama hayat böyle geçmez...

bu sorunu aşmadığınız sürece hep mutsuz olursunuz, karşınızdakini de mutsuz edersiniz.

içim okadar dolu ki,anlatmanın bile acı verdigi günler yasıyorum.
evlilik düşündüğümüz ciddi düşündüğümüz erkek arkadaşıma edilebilecek en agır hakaretleri ettim,kızgınlıkla.ve o gune kadar benim icin herseyi yapan,beni kaybetmekten korkan insan,bu tartışmanın oldugu günden sonra yüzümü görmek istemiyor,15 gün geçti,özür diledim.gaflette bulundugumu soyledim,gururumu ayaklar altına aldım,bir daha olmayacagına dair yeminler ettim.sandım ki beni affedicek.devam edicez yolumuza.istemiyorum artık dedi senli hayaller kurmuyorum sevgimde umudum da sabrım da bitti birdaha senle asla dedi.daha once de benim ofke kontrolsuzlugum yüzünden ettigim kufurler hakaretler yuzunden defalarca ayrıldık,8 yıldır bu sekilde,hep geri döndü.saygı bi ilişkideki en önemli şey hatta sevgiden bile biliyorum ama,bugun artık diyorum ki sevgi bu kadar mı basit hiçe sayılır?empati yapamıyorum.ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.bazen cok kızıyorum nefret ediyorum ondan,sevse affederdi diyorum.bazen onu da anlıyorum.ben artık ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.tanıdıgım kimseye anlatmak istemiyorum.herkes bıktı bizden,kavgalarımızdan.aslında herkes haklı.ama bu sevgi ne olduysa bitmedi yıllardır iste.
bu arada neden sinirlendin kendini kaybettin diyeceksiniz.sebebi ailesi,ailesinin onu somurmesi,kredi kartına 20 küsür bin lira borc takması..konu buralardan uzadı.ama daha once de sinirlenip kendimi kaybedip butun degerlerine hakaret ettigim oldu.övünmüyorum,canını acıtmak istedigim için söylediğim sözler,aslında en çok benim canım yaktılar.

Üzülme canım eminim sana dönecektir , biraz kafasını dinlemesine müsade et :( ayrıca çok haklısın benim erkek arkadaşımın da ailesi özellikle abisi kaçtır borç takıyor ona o da safım hala ödüyor , gecen gün abisi annesinden para istemiş annesi kalkmış 100 tl vermiş bu isteyince param yok demiş , o da artık gerçekleri görüyor , emin ol o da senin onu düşündüğün için böyle yaptığını anlayacak tekrar barışacaksınız :)

aşkın içinde sadece iltifatlar yok, hakaretler de var
yeri gelir mutluluktan bulutların üstünde uçarsın, yeri gelir acının dibine vurursun
o acıyı yaşarken öfkene tutulur, n'aptığını bilmezsin
benim sevgilimi aşktan şımarttığım zamanlar da çok oldu, öfkeme yenilip tokatlar attığımda, hakaretler ettiğimde..
ama her seferinde o beni affetmiştir, aksine benim kendimi affedemediğim zamanlar olmuştur.
zamana bırak, bunlar 1 kereye mahsussa saygıyı yitirmek değildir, bunların devamını getirirseniz o zaman saygı biter.
hatalar yapılır, önemli olan bu hatalardan ders alıp bi daha tekrarlamamak.
belki de sana ders veriyodur, iyice hatanı anla da bi daha yapma diye.

umarım oyledir umarım..

Sorunlu bi ilişkim oldu benimde.
Olur olmaz herşeye karışır bide hakaret ederdi.
Sevgilinizi çok iyi anlıyorum.:ssz:
Onunda o kredi durumundan çok memnun olduğunu düşünmüyorum.
Burda destek olmanız gerekirken küfür etmişsiniz.
Sevgi, aşk şu bu değil önce saygı.
Yaşamış biri olarak söylüyorum. Köpek gibi aşık olsanda bi küfür bi hakaret içinde zerre bırakmaz aşkından.
Saygı varsa o adamın her kelimesi aşık eder kendine.
Ben olsam ben de aynısını yapardım.
Ki erkekler çok daha gururludurlar bu konuda.
Yanlış yapmışsınız. 1 değil 2 değil.
Nasılsa barışır diye tekrarlamışsınız.
Bardaktan taşan damla olmuş.
Bana göre dönmemesi sizin için daha iyi olur zira böyle devam eden ilişkiden ne siz ne karşınızdaki huzurlu olabilir.
Bi kere söylenen laf 2. kez söylenirken ağızdan çok daha kolay çıkar.
Hakkınızda hayırlısı.

amin insallah

karşınızdaki insana kızmayı bırakıp kendinizi değiştirmeye çalışın...

tedavi mi göreceksiniz, tiroidinize mi baktıracaksınız bilmiyorum ama hayat böyle geçmez...

bu sorunu aşmadığınız sürece hep mutsuz olursunuz, karşınızdakini de mutsuz edersiniz.

orası kesin,baska bir iliskim olsa onda da mutluluk veremem ve mutlu olamam.gerci suan bunları dusunmek bile istemiyorum.

Üzülme canım eminim sana dönecektir , biraz kafasını dinlemesine müsade et :( ayrıca çok haklısın benim erkek arkadaşımın da ailesi özellikle abisi kaçtır borç takıyor ona o da safım hala ödüyor , gecen gün abisi annesinden para istemiş annesi kalkmış 100 tl vermiş bu isteyince param yok demiş , o da artık gerçekleri görüyor , emin ol o da senin onu düşündüğün için böyle yaptığını anlayacak tekrar barışacaksınız :)

insallah canım,tek istegim o benim de..

Kusura bakmayin kizlar hepinize tek tek cevap veremesem de bir bir hepsini okudum.
ben sevgiyi kendiliginden olusup bitmicek bisey gibi gordum.evet kendi kendine olustugu dogru,ama surekliligi emek ve bakim istiyormus.yabani ot gibi olmucak yerde olmucak zamanda kendi kendine ciksa da,bakimsiz solan biseymis.
Bana hep sunu dwmisti,seni affederim affederim ama sevgimden yerim.bunu yapma,en azindan 2 hatan arasinda cok uzun zaman farki olsun ki yeniden hata yapabilme kredin olsun diye.neyse bekleyelim..

sevgilin çok doğru söylemiş canım insan affediyor ama hep sevgisinden yiyor.senin sevgiline yaptığını 10 yıldır bana yapan bir kocam var maalesef küfür ağız alışkanlığı olmuş adamda eften püften herşeye hatta şakalaşırken bile küfreden bir insan:47:ne yaptım ettiysem bu huyunu değiştiremedim :50:psikiyatra gidelim bile dedim ama hiç oralı değil.inan bana bazen o kadar bunalıyorum ki 3 çocuğum olmasa çoktan bırakıp gitmiştim.çünkü dil yarası çok kötü affetsende o insana karşı sevgin zamanla saygında azalıyor.kısacası sevgilini en iyi ben anlarım ben sabırlı bir kadın olmama rağmen dayanamıyorsam sevgilin bir erkek olarak 8 yıl çok iyi dayanmış olgun anlayışlı bir erkekmiş değerini bil ve mutlaka kendini değiştir canım:31:

sevgilin çok doğru söylemiş canım insan affediyor ama hep sevgisinden yiyor.senin sevgiline yaptığını 10 yıldır bana yapan bir kocam var maalesef küfür ağız alışkanlığı olmuş adamda eften püften herşeye hatta şakalaşırken bile küfreden bir insan:47:ne yaptım ettiysem bu huyunu değiştiremedim :50:psikiyatra gidelim bile dedim ama hiç oralı değil.inan bana bazen o kadar bunalıyorum ki 3 çocuğum olmasa çoktan bırakıp gitmiştim.çünkü dil yarası çok kötü affetsende o insana karşı sevgin zamanla saygında azalıyor.kısacası sevgilini en iyi ben anlarım ben sabırlı bir kadın olmama rağmen dayanamıyorsam sevgilin bir erkek olarak 8 yıl çok iyi dayanmış olgun anlayışlı bir erkekmiş değerini bil ve mutlaka kendini değiştir canım:31:

İnsallah tekrar bir araya geliriz ve kendimi duzelttigimi gorur.oyle garip bi sey ki bu ofke anindaki yikicilik hakaretler kufurler,o an agzindan nasil ciktigina kendin bile inanamiyosun.ve sevgisizlikle de zerre kadar alakasi oldugunu dusunmeyin,cok seviyordum cunku.eminim kocaniz da sizi oyle.

eğer tam tersi olsaydı, yani hakaret eden erkek arkadaşınız olsaydı, şuan çoğu kk üyeleri ' ayrıl, böyle yaşam mı olur' derdi. :ssz:
demek istediğim belki siz erkek arkadaşınızın yerinde olsaydınız çoktan ayrılmıştınız. böyle hayat geçmez çünkü...
geri dönmesini istiyorsanız, bunun bir daha tekrarlanmayacağını ona kanıtlamalısınız

küfür felan dogru degil ama bende sinirlendigimde kontrolümü kaybederim agzıma geleni sayarımm

seni anlıyorum o yüzden !!!!

ayrıca sekiz yıl diyorsun beraberliginiz için bi küfür etti bilmem ne diye arkasını dönmesi daha yanlış özür dilemişsin pişman olmussun adam havaya girmiş bi kere

alıntı yanlışlıkla olmus dikkata alınmasın lütfen!!

Son düzenleme:
küfür felan dogru degil ama bende sinirlendigimde kontrolümü kaybederim agzıma geleni sayarımm

seni anlıyorum o yüzden !!!!

ayrıca sekiz yıl diyorsun beraberliginiz için bi küfür etti bilmem ne diye arkasını dönmesi daha yanlış özür dilemişsin pişman olmussun adam havaya girmiş bi kere

alıntı yanlışlıkla olmus dikkata alınmasın lütfen!!

bahanesiymis demekki onun.hersey yalanmis demekki.

Back
X