- Konu Sahibi bocukleydi
-
palettenin yoğun açıcısıyla açtıktan sonra o resimdeki boyalardan baştakine boyarsan g
üzel olur ama açıcı kullanman lazım yoksa turuncu olur.bir kutu boya yetmez saçın uzunmuş.
koleston saç boyasının özel sarılar serisi adında sarı kutuda bir boyası var onunla boyarsan istediğin renk olur diye düşünüyorum boyanın numarasını hatırlamıyorum şuan ama kutusu komple sarı olan bir tane boyası var kolestonun ondan bahsediyorum
evde kendin yapacaksan 10.1 e boyayabilirsin ama turunculuk yinede olur neden kuaföre gitmeyi düşünmüyorsun?
8 noya boyarsan pek bir değişiklik olmaz saçın zaten o tona yakın 10 nolu boyaları düşün
lorealin koyu sarı doresi bayaaaa koyu. ben 15 dk tuttum kahwerengine dönüyordu az kalsın hemen yıkadım.saçım da baya bi açık renkti yani. sarı istiyosan o renkten uzak dur derim
palettenin yoğun açıcısıyla açtıktan sonra o resimdeki boyalardan baştakine boyarsan g
üzel olur ama açıcı kullanman lazım yoksa turuncu olur.bir kutu boya yetmez saçın uzunmuş.
Ben sizin şuanki renginiz ile istediğinizi karşılaştırınca sadece saçınızın tonu ile oynanması gerektiğini düşünüyorum,birkaç ton açığı olsa yeter ve bunuda açıcı olmadan tek seferde halledebilirsiniz,en açık bir sarı ile ( artık 10 mudur daha altı varmıdır bilmiyorum ama) boyayarak hallolur,çünkü istediğiniz sarı tonlarında dorelikte var bence işiniz çok kolay ama sadece uzayan diplere dikkat eğer diplerden uzadıysa boyayıda ona göre sürmek gerektiğini hatırlatayım ,aa bu arada sormadan geçemeyeceğim şuanki saç renginiz gerçekten muhteşem gölgede veya güneşte harika görünüyor acaba ne olduğunu sorsam yanıtlar mısınız?
çok teşekkür ederimm :)) ilk önce açıcıyla saçımı civciv gibi açıp küllü sarıyla boyadım. küllü rengi beğenmeyince altın karamel yaptım. yani kutudakinden açık duruyo bu yüzden.
lorealin koyu sarı doresi bayaaaa koyu. ben 15 dk tuttum kahwerengine dönüyordu az kalsın hemen yıkadım.saçım da baya bi açık renkti yani. sarı istiyosan o renkten uzak dur derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?