Artık sevmediğinizi nasıl anlarsınız?

Aslında ne kadar uzak durulursa o kadar duruyorum. Her açıdan. Icimden gelmiyor yakın olmak. O his yok yani ama bitirmek de tek taraflı zor eğer karşı tarafın hala ümidi varsa belkide suçlu olmak istemiyorum. Bitiren olmak ona göre elimden geleni yapıyormuşum.
Bu konuyu eşinizle konuşmayı denediniz mi bence duygularınızı hissettiklerimizi açıkça ifade edip birlikte bir çözüm bulabilirsiniz. Böyle devam etmek sizi yıpratır

Bu konuyu eşinizle konuşmayı denediniz mi bence duygularınızı hissettiklerimizi açıkça ifade edip birlikte bir çözüm bulabilirsiniz. Böyle devam etmek sizi yıpratır
Valla önceki konularımı okursanız bence beni dövmek istersiniz. Yani ne bekliyorum inanın ben bilmiyorum. Keşke bir psikolog olsada beni teşhis etse. O en ufak sorununu konuşur hatta beni suçlar. Ama ben nedense duygularımı bastırıyorum sözel olarak yani ifade edemiyorum. Aslında dilim kuvvetlidir. Ama sanırım ağzımı acarsam dönüşü olmaz ve bundan da çekiniyorum. Yıpranma derseniz üzerimden düzinelerce tır geçmiş gibi ruhum.

Valla önceki konularımı okursanız bence beni dövmek istersiniz. Yani ne bekliyorum inanın ben bilmiyorum. Keşke bir psikolog olsada beni teşhis etse. O en ufak sorununu konuşur hatta beni suçlar. Ama ben nedense duygularımı bastırıyorum sözel olarak yani ifade edemiyorum. Aslında dilim kuvvetlidir. Ama sanırım ağzımı acarsam dönüşü olmaz ve bundan da çekiniyorum. Yıpranma derseniz üzerimden düzinelerce tır geçmiş gibi ruhum.
Şimdi baktım konularınıza ve sadece bir tanesini okumak yetti. Çocuğun ve kendin için en hayırlısı boşanmak. O çalışmayan baba ileride çocuğuna kötü örnek olacak. Ve bu dünyada ki en büyük güç evlattır size o yeter ne anne ne baba. Kaldı ki bir de şiddet girmiş işin içine asla kabul edilemez. Evet boşanmak zor bir süreç hem sizin için hem çocuk için ama mutlu olmadığınız zaman mutlu bir çocuk yetiştiremezsiniz. Ve allah aşkına çocuğunun sorumluluğunu bile alamayan adama bırakın koca demeyi adam denmez. Çocuğuna karşı sorumluluk duymayan size hiç birşey vermez. Siz ömrünüzü heba eder durursunuz

Back
X