- Konu Sahibi sonbaharaski
sarılmıyormuşta neden gidiyorsun![]()
ya başbaşa sarılıoda tabı oturma odasındayken bi kol fln atmıo soledm ev ark fln var olamaz ole dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarılmıyormuşta neden gidiyorsun![]()
heyecan bitmiş, sevgi heryerde var herşeyde var, anneni, evini, arabanı, eteğini, saçını vs. seversin o bitmez, seni neden sevmesinki ? 2 kişi arasında heyecan biter tutku biter, ilişkiler böyle pijamayla spor programı izlemey döner, sonra yeni bi heyecan gelir yeni ilişkiler başlar
Bu gerçekten işe yarıyor. Test edilip; onaylandı. O bana trip atmaz ama onu ilgisiz bulduğum bir anda '' of amma sıkıcısın; bunalttın '' deyip ortada bırakıvermiştim. Amanın bir ilgi bir ilgi :) Bir kere lazım oldu; bir daha olursa yine uygulayacağım...
Genclik cok hizli ama yaaaa, herseyi cok hizli yasayip hizli tuketiyor sonrada birbirlerinden soguyorlar. Meseafeyi korumak herzaman kisiyi daha degerli yapar unutma. Seviyormu sevmiyormu diye kafani yorma " birak gitsin donerse senindir, donmezse zaten senin hic olmamistir"...
:)) inş bende de işe yarar
hem fiziksel ,hem duygusal canım..
zor ulaşsın sana ,hep elinin altında otomatiğe bağlanmış gibi olma yani..
annen grip olmuş olsun, evi su bassın,memleketten misafir gelsin.. bahaneler üret..
üretirken de soğukta davranmıycaksın..çaktırmadan/B]
ya çocuk sevmese ayrılır bence kim sevmediği birine katlanır ki dediğim gibi heyecan kalmamışmadem sevgilin demiyo sen de seni çok seviyorum diye illa biz kızlar gurur yapıyoruz karşımızdaki demeden demek istemiyoruz ama aslında bunda bişey yok tv izlerken o sarılmıyosa sen sarıl
![]()
ayrıca ben sevgilimin evine gideceğim, o bana ilgi göstermeyecek; asla kapısından girmem bir daha.
off ya cok acımasız konuştuncok secici biri aslında uzun zmn snra sadece bni istedi başka aşklar fln ne bn isterim ne de o
seni üzmek istemedim cidden, benimki yorum sadece umarım senin başına gelmez...
bu olayı misafir olarak düşünme sevgili olarak düşün bilmiyorum bazı arkadaslarımızın dedikleride doğru trip atmak erkeğin kadına davrandığı gibi davranmak ama bu her erkekte işe yaramaz ters teperse pişman olursun mesela benım sevgilimde işe yaramaz biliyorum yani.. biz her tartıştığımızda bana der tatlı sözle söyle benden ne istiyosan böyle yaparak bi yere varamazsın der haklı yani:)) eet ama işte insan karsısından grmek istio onun misafiri bn oluorum sonuçta o bna gelse bn daa farklı olurdum
bu olayı misafir olarak düşünme sevgili olarak düşün bilmiyorum bazı arkadaslarımızın dedikleride doğru trip atmak erkeğin kadına davrandığı gibi davranmak ama bu her erkekte işe yaramaz ters teperse pişman olursun mesela benım sevgilimde işe yaramaz biliyorum yani.. biz her tartıştığımızda bana der tatlı sözle söyle benden ne istiyosan böyle yaparak bi yere varamazsın der haklı yani![]()
diosun................![]()
benimkide uzatma diyo bana bişeye kızıncacok haklısın ztn bi konuyu cok uzatamıorum ytr artık fln dio defalarca o daha baskın sanırım dediğin gibi kendimden soğutmak istemiorm
Aklın yolu bir bende aynı şei söyledim aramız zaten souk iyice açılır dio. O soğumasından korkmuoda sen açılmasından mı korkuosun Tabi kie benle ilgilenmıosun dediğinde inkar edecek hangi erkek kabul edıo kie ihmal ettiğiniilgi göstermiyorum diyorsun ama bazı şeyleri eline sunuyorsun..çek kendini biraz..
merhaba kızlar öncelikle şunu belirteyim bi arkadaşım adına anlatıyorum kendisi yanımda şuan;
sevgili olmaya başladığımız ilk zamanlar benı hep evine davet ediyordu benım için hazırlanıp yemekler
hazırlıodu 2 yıl gecti artık eser yok pijemalarıyla karşılıo bn varken spor haberi izliyo yatıya kaldığımda erken yatıo
pek sık mesajda yazmıo benı sevmıomusun die soruncada cok kızıo saçmalama ya nerden cıkarıosun fln dio sizce beni seviyormu(