artık sevmiyormuyum??

Tek açıklaması olarak aşk bitmiş. Sıkılmaya başlamışsın..
alışkanlık olmuş gerçek bir sevgi yok ortada. Zaten yazdığın yazıda cevabı kendin vermişsin. Her şeyin farkındasın. Uzatmaları oynamanın pek de anlamı yok.

ilk heyecanlar bitmiş, aşk bitmiş....
sadece karşılıklı sadakat kalmış okadar...sadece sadakatla yürümüyor canım...sevgi olmadan olmaz...
gözlerin başkasına kaymaya başladıysa uzatmaya gerek kalmamış demektir bu...beynin otur mantığını dinle diyor, kalbin aşk istiyyor...
zaten 3 senelik ilişkide telefonunu sana göstermemesi çok ilginç valla ben olsam didik didik ederdim izin vermezse de o zaman güle güle..benden saklayacak bişeyleri varsa, varsın kendince kalsın bende yeri yoktur..

Bu erkeklerin hepsini kafalarını koparmak istiyorum !!!
3 yıl be dile kolay . Ama yok biz bireysel yaşıyoruz o 3 yılı -5 yılı . Hep biz emek verdiğimizden değerli o yıllar bizim için ...
Madem gidiyor feysler açıyor , kuzen ayağıyla kızlarla konuşuyor . o zaman ya hiç umursama , umursanmamak her insana çok koyar . Yada ayrıl gitsin . Bir tarafta 3 yıl diğer tarafta bir ömür ...Mecbur değiliz onlara . Bir tekine bile !!

gülüm monotonlaşmışsınız o yüzden olayın cılkı çıkmış derler bizim oralarda... zaten face yakaldın mı bi erkekte devamı gelir.. ama şimdi gelir ama evlendikten sonra gelir yada evliliğinizin 3 yılında yine gelir.. yani bu senin bu uzatmalı erkek arkadaş aldatma yolunun yolcusu... bırak gitsin kendi yoluna.... yıprattırma kendini... onsuz olmuyo falan filan bunlar maalesef insanın kendi kendini kandırmacasıdır... yen bu oyunu kurtul..bidaha da aekanı dönme derim...

Back
X