artik sıkıldım bu kadinin hareketlerinden..

gelnkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
67
56
33
Merhaba arkadaslar benim sorunum nisanimdan beri eltim...
Bana acik acik senin herseyin benden farkli sen ne yaparsn onu bende yapcam zatn demis biri kendisi.nisanimdan e kiyafet giydiysem,basortu ne yaptrdysam,dugunmde aynisini yaptrdi hadi hosuna gitmstr yapsn dedm.Benm evim merkeze duzuldu kiraya kendisi koyde kayinvalidemlerle yasiyor.kpyde bana bit oda verildi fazla kullanmadigm esyalarimdan birakmistm ama ne biraktiysam giymis ozel esyalarimi bile kullanmis atletlerme kadar.bayramlarda koye geliriz burda kaliriz bikac gun.Ben ailemi ziyarete gittigimde odama girer butun esyalarimin yeri degisir karistirr kullanir kac defa uyardm anlamiyo ben napcam bu kadinla uyardigim zamanda yemedik ya falan diye uste cikmaya calisiyo kapi carpmalar laf carpmalar falan bitmiyo bebegim olucak kayinvalidem biseyler almis hediye diye bohca gibi hazirlamis.o yokken acmis kendi bebegi 13aylik kiyafetleri hep giydirmis bendemi sorun var bu kadinmi deli anlayamadim ??

Kadın bariz kıskanç :KK12: Bence eşinize anlatın durumu sonuçta ortada rahatsız olduğunuz bir şey var ve bunun düzeltilmesi lazım :cool:
Esimde soyluyo biraz tuhaf anlamiyoki kayinpeder bile dedi en sonunda ben 9senedir bunu duzeltemedim biktim artik sen 1senede duzeltemezsin kizim dedi yaninda anlamiyo insanin bi zoruna gider ama islemiyo kadina.

Esimde soyluyo biraz tuhaf anlamiyoki kayinpeder bile dedi en sonunda ben 9senedir bunu duzeltemedim biktim artik sen 1senede duzeltemezsin kizim dedi yaninda anlamiyo insanin bi zoruna gider ama islemiyo kadina.

Görmezden gelin o zaman o kadını ve odanızı kilitleyin çıkınca giremesin :KK11:

Odayi kitledim bu sefer benm annemi falan aramis esimin yengelerini aramis ben hirsizmiyim oda kitliyo diye aglamis sizlamis annemde benim kizim senin odana ayni evde hic girdimi sen onun odasindan cikmiyosn deyince kapativermis telefonu.kayinvalidemde ben kitledim dedi sustu sonra

Delirmiş herhalde. İnsan bir kez eşyalarımı kullanma dendiğinde anlar utanır. Kapıyı kilitlemeniz iyi olmuş, kime ağliyorsa ağlasın bosverin.

Basmasına Alınan bir şeyleri bebeğine giydurecek kadar düşen onursuz kadıni duzeltemzsiniz

Yaşayamadığı şeyler var zannımca ,sizden görüp hevesleniyor musur nedir ? Hareketleri oldukça rahatsız edici ama senede iki üç ere görüyorsunuz çok da yüz vermeyin kapınızı kilitleyin girer çıkarken anlasın biraz ..
Bu arada atletlerinize kadar neden kullanıyor kadının hiçbir şeyi yok mu :110:
Kötü mü davranıyor eşi veya kv kp :eek:

Ayni evde yasiyirlar ama sabah kocasini ise gondermeye kalkmaz 10a kadar uyur kv kalkar milleti iae gonderir.bulasiklari yemegi kv yapar ama yaranamiyolar galiba bende anlamadim nasil yuzsuz bisey atletleri esyalari bosverdim benm ilk bebegim benim bebegimin esyalarini kullanmasi cok zoruma gitti

Valla senin elti yuzsuzlukte tavan yapmis iflah olmaz bir kadin.ben olsaydim coktan elime alip yolmustum.odama girecek esyalarimi duxenimi bozucak onuda gectim bebegimin kiyafetni alip giydircek.derdi dayak bence laf anlamayanin hakki kotektir bence.

Sabrinizada hayran kaldim.hic muhattab olmayin.odanizi kilitleyin.sordugunda da fareler gezinmesin odam da deyin.:KK45:

Benim elti dayak arsizi olmus birazda bende abimin sabrina hayran kaliyorum nasil bosamiyo o deliyi anlamadm ona yaptiklari daha fazla 4kere babasinin evine birakmis aksamina elti geri geliyo bosayamiyoda

X