Benimde biri 7 biri 3 yaşında iki kızım var. Benzer sıkıntıları ben geçen sene yaşadım. Bu sene çok şükür sorunumız yok. Pedegog ne tavsiye eder bilmiyorum ama benim işim yarayan şey sosyalleşmek oldu. Haftasonları yüzmeye yazdırdım, arkadaşlarını eve davet ettim. Boş zamanlarda ara ara abla kardeş programlar yaptım. Bir ksç ay içinde sorun çözüldü.oglüm 7 yasında 2ncı sınıfa gidiyor gecen sene cok iidi derslerimiz bu sene cıvıttı ders yaptıramıyorum derslerini hep ikimiz cevapları hep yapıyorum yapamadıgı zaman oturup hemen aglıyo hiç sozumu dinlemiyo istediği bişeyi reddettıgım zaman evi dagıtıyo bagırıyo aglıyo 3yasında kardesi var ona zarar veriyo cıldırıyo resmen yaa en son dayanamayıp bi iki carpıstırıyorum sonra aglayıp susuyo dogru degil yaptıgım farkındayım ama en son cileden cıkıyorum kocaelide tavs
ye edecegınız cocuk pedadaog varmı
Derince eğitim ve araştırma hastahanesine goturun orda cocuk klinigi var duyduguma gore iyi psikiyatrisler varoglüm 7 yasında 2ncı sınıfa gidiyor gecen sene cok iidi derslerimiz bu sene cıvıttı ders yaptıramıyorum derslerini hep ikimiz cevapları hep yapıyorum yapamadıgı zaman oturup hemen aglıyo hiç sozumu dinlemiyo istediği bişeyi reddettıgım zaman evi dagıtıyo bagırıyo aglıyo 3yasında kardesi var ona zarar veriyo cıldırıyo resmen yaa en son dayanamayıp bi iki carpıstırıyorum sonra aglayıp susuyo dogru degil yaptıgım farkındayım ama en son cileden cıkıyorum kocaelide tavs
ye edecegınız cocuk pedadaog varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?