- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
İşte o da yasaktı zatenSilmek derken yazdıklarımı silip nokta falan koyacaktım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte o da yasaktı zatenSilmek derken yazdıklarımı silip nokta falan koyacaktım![]()
Silmek derken yazdıklarımı silip nokta falan koyacaktım![]()
Haklısınız ama sürekli herkese karşı beni dolduruyormuş resmen.ister istemez sinir oluyor insan
oda yasak kiblendiği taktir de konunuz yerine geliyor ayrıca içerik silmekten ban yersinizSilmek derken yazdıklarımı silip nokta falan koyacaktım![]()
Yok zaten sevgilimde diyor hani iş bende bitiyor sonuçta diyor.birde o da sizin gibi takma çocuk işte diyor ama bir kez belki susar diye uyardı işte.haklısınız tavrımı hiç bozmıycambence alınganlık ediyorsunuz, o ne derse desin, herkes durup 15 yaşında çocuğun dolduruşuna mı gelecek?
abi kardeş gibi büyümüşler diyorsunuz, kıskanıyordur. ben de abim evleneceğinde kıskanmıştım. o yaşlarda olur öyle şeyler. abimin eşi bana gülüp geçerdi, ben ona taş attıkça o bana gül atardı. ne yapsın 26 yaşında kadın 14 yaşında çocukla -çok afedersiniz- sidik mi yarıştıracaktı, şuan aramız gayet iyi, ablam gibi, allah başımdan eksik etmesin:) siz muhattap olmayın.
yaşlarınız yakın olduğu için siz bu kadar olgun bakamıyorsunuz, ama canınızı sıkmaya değmez.
ayrıca 15 yaşında çocuğun lafıyla bozulacak bir ilişkiyse zaten bozulsun, ondan size hayır gelmez.
Sevgilimin yengesi onu çok sevdiği için kıskandığını falan söylemiş.sevgilim anlatıyorBence kafaya takdigini degmez söyledikleri dogruysa ozsman kiskaniyordur yada sevgiline ilgi duyuyordur. Bide sana kim söylüyor bu kizin sürekli sizi konustugu??
Msjı silecekmiş sz almasanız gremiyecektik bizdeNeden alıntı yapmayacağız ki?
Iyi ki alintilamissin yoksa konu kaybolacakti...Neden alıntı yapmayacağız ki?