• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik sinir oluyorum

Kızın yaptığı niye ayıp olsun , illaki ayıp arıyorsan ki bence de o da ayıp değil araba varken geçerken bırak diyen kv ayıbı. Çatal bıçak seti hafif birşey değil ki kız tek başına yüklensin kapına kadar çıkarsın in al bir zahmet. Valla atar gider yapacaksan nişanlına yap çeyizimi ben mi taşicam diye. Yani gelin oluyorsunuz hepi topu hepimiz olduk başımız göğe ermedi bilmiyorum ki bu ne havalar tripler .
 
Bırakmadı bile 60 yaşında dizleirnden ameliyat olan annemin almasını bekledi annem daha evden bile çıkamadığı icin eşyaları bırakmayip gitmis
Güzelim nişanlına kızacaksın ozaman. Kendi kullanacağın çeyizini taşımak bu kadar zor gelmiş buralara kadar yazmışsın elin kıZı niye taşısın.
 
Kızın yaptığı niye ayıp olsun , illaki ayıp arıyorsan ki bence de o da ayıp değil araba varken geçerken bırak diyen kv ayıbı. Çatal bıçak seti hafif birşey değil ki kız tek başına yüklensin kapına kadar çıkarsın in al bir zahmet. Valla atar gider yapacaksan nişanlına yap çeyizimi ben mi taşicam diye. Yani gelin oluyorsunuz hepi topu hepimiz olduk başımız göğe ermedi bilmiyorum ki bu ne havalar tripler .
Ceyizi başkasıyla gönderecek kadar çok tatlı kvsi var işte, şanki acelesi varmış gibi gelini evde değilmiş başka zaman kendi götürüp vereymişti
 
Ceyizi başkasıyla gönderecek kadar çok tatlı kvsi var işte, şanki acelesi varmış gibi gelini evde değilmiş başka zaman kendi götürüp vereymişti
Evet buradaki tek suçlu kv . Hadi düşünemedi geçerken bırakıver dedi diyelim. Arkadaş benim çeyizimi kız getirmiş sağolsun diceğim yerde kv nin suçunu kıza yüklemek ne saçma. Birde ayağa kadar hizmet beklemek.
 
Ayyy kocayı da buldum artık aristokrat rolüme geçebilirim.Bana koca bulan kızı da oyundan çıkarayım ki baktıkça hatırlayıp sinirlerimi bozmayayım.Zaten kendisi pis bir bekar:KK12:Kıskançlığından biricik kayınvalidem ve değerli görümcemin hediyesini yukarı bile çıkarmadı.O ağır tencere tavaları bu asil nikah yüzüklü ellerimle taşımak zorunda kaldım.
 
Bana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildi
Sizin anneniz küçük yaşta ölmemiş miydi? Hatırladım ben sizi. Üzerinize tv almıştı babanız , sizde işten ayrılmıştınız. Falan
 
Kız kendisi mi taşısin yukarı. Onun dışında yakın arkadaşla alışverişe gitsem ben de fikir veriyorum. Özellikle evlenirken o kadar gereksiz şey alınıyor ki belki bunu tahmin ettiği için bazı şeyleri gereksiz bulmuş olabilir. Mesela ben evlenirken Nisan alışverişine cikmadim-neyse ki- yani ıvır zıvır almadıgim halde evde sekiz senedir kutusundan çıkmayan bir şey almışım. Keşke yanımda biri olsa da kızım salak mısın alma onu deseydi:)) En komigini anlatayım kına gecemde ve düğünümde eşimin kuzeni olan altı yaşında bir çocuk peşime takılıp gelin, gelin diyerek fotomu çekiyordu. Şöyle girtlaklamalik bir şeydi aslında ama biz hatırlayıp gülüyoruz. Yani kendimden çok örnek verdiğim adetim olmadığı halde çünkü asıl sizi biraz sorun arar gördüm ben ondan.
 
Ben hiç bir arkadaşıma kredi kartında ne kadar Limit var sormadim. Şöyle kapalı giyin düğünde çok oynama vb de demedim.Düğün yemeklerine karışmaDom
Yaptıkları programı sırf benim işim zamanında olsun diye bozmak istemedim.Doğru bende sorun var
Demek ki hiç samimi arkadaşınız olmamış. O kişiyi sevmediğiniz için fikirleri batıyor olmasın
 
Kızın size "Gelin kız" demesinin şaka amaçlı olduğunu düşünmediniz mi? "Gelin kız" güzel bir adlandırma bence.Kızın her şeyinden gıcık kapıyorsunuz gibi bir izlenim veriyorsunuz.

Eşinizle dışarı çıkmak yerine evde eşyaları getirmesini bekleseydiniz madem.Kız sizin ayakçınız değil ki yeterince insanlık da yapmış evin önüne kadar da getirmiş.
 
Ben hiç bir arkadaşıma kredi kartında ne kadar Limit var sormadim. Şöyle kapalı giyin düğünde çok oynama vb de demedim.Düğün yemeklerine karışmaDom
Yaptıkları programı sırf benim işim zamanında olsun diye bozmak istemedim.Doğru bende sorun var
Bunlarda haklusin
Mesafe koy
Birsey sorarsa..bosver sen canim biz hallediyoruz..de kapat onun agzini.

Ne sorarsa bu sekilde kestirip at.

Ama su da var sonucta arkadasin ve evliligine vesile olmus.
Yani gorusmeme durumu olmaz su anda
Ilerde istersen uzaklasirsin ama dugunden once arayi iyi ayarla.

Esyayi getirme konusnda da haklisin
Cok agir koliler degilse yukari tasiyabilirdi
 
Kızlar eşimle resmi nikahımiz oldu fakat düğünümüz ağustos ayında olacak.Benim ne kayinvalidemle ne görümcemle sorunum var.Çok tatlı insanlar. Tek birşeyime karışmadılar.Herşey benim istediğim gibi oldu.Ama malesef her ortamda bir fesat oluyor...O da beni aynı zamanda eşimle tanistiran kişi. Eşimin halasının kızı ,yani kuzeni.Benimde aynı zamanda arkadaşım.Ama artık arama mesafe koydum.Bu kiz resmen bana görümcelik yapmaya başladı. Beni gıcık eden sözlerini yaziyorum kızlar.Eşimin annesi yani kayınvalidem bana çatal kaşık takımı ,tencere takımı vb almış sağolsun.Bunları da o kuzen geldiğinde arabanla geçerken bırakır misın diye ona vermiş.Evlerimiz yakın.Neyse arkadaşım ben eşimle disardayken mesaj atmış.Aynen mesaj şu şekilde .Nerdesin çeyizleri getirdim aşağıdan alırsın diye.Evde olmadığımı filan söyledim ama acayip bozuldum.Hangi kıza çeyiz veya hediye giderken aşağıdan gel al denir kızlar ayıp değil mi bu.Nisan alışverisinde o da gelmisti.Ne alıp ne almamam konusunda herseyime karışmak istedi tabi ama kesinlikle izin vermedim. İki de bir bana gelin kız gelin kız diye hitap etmesini söylemiyorum bile ki kaç kez uyardım kendisini.Ailecek bisey yapacak olsak kız heryerden çıkmak istiyor.Eşime pek bisye demedim.Ama yine o kızdan dolayı yaptigimiz bir programı değiştirmek zorunda kalacaktık.Ama eşim izin vermedi.
Haftaya ailecek yemeğe davetliyiz ve yine o da var.Kendisini görmek bile istemiyorum artık.O kadar çok soguttu ki beni.Buraya yazmadigim daha bir sürü şey arkadaslar...Ben bu kıza karşı nasıl davranacagimi şaşırdım.Gerçekten fesat biri ve ben bunu malesef yeni anliuorim.
Iyide sen evde yokken napacakti kapının önündemi bekleyecekti. Kayınvalide ayıp olacaksa o kızla göndermeseymiş madem kendi getireymiş.
 
O yazdığım sadece bir tanesiydi.Hadi onda ben hataliyim.Düğünde çok oynama,çok açık giyinme,kredi kartimda bulunan limit, düğün yemeğine karısilmasi vb ...Beni tanıştırdı diye şu sekilde davranilması normal mi?Şimdi diyeceksin ki sen fırsat vermissindir de ondan o şekilde konuşmustur
Karisamaz haklisin

Cok oynama dediginde.

Aaa ne alaka? Istedigim gibi oynarim bakiyorum da bana kaynanalik yapacaksin sen;) gibi sakayla karisik agzini kapatabilirsin onun.
Ama sicagi sicagina yapman lazim.
 
Bana değil evde bulunan 60 yaşındaki annemin almasını beklemiş ki annem dizleirnden ameliyat oldu bunu o da biliyor.Ben evde olsam zaten sorun değildi
Ben olsam sorun değildi diyorsunuz da siz anlatırken gayet sizin gelip almanızı istediği için ayıp demişsiniz. Hangi kıza çeyizini hediyeni gel al denir gibi bir cümle kullanmışsınız. Ki bahsettiğiniz hediyeler de ağır neticede kız sırtlayıp çıkarsın mı tabi çağıracak mecburen. Ama üslup olarak canım gelir misin birlikte çıkaralım tarzı konuşsa daha hoş tabi . Tanışmanıza vesile olduğu için eşinizin ailesi ve kendisi onun tartışmasız her konuda söz hakkı olduğunu düşünüyor galiba. Her şeye bu kadar dahil olması hoş değil. Sonuçta yanınızda olmak isteyebilir ama onunki biraz burnunu sokmaya dönmüş . Eşinizle ortak bir tavır takınırsanız kimseyi kırmadan kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapabilirsiniz.
 
Kızla konuş benimle bir sıkıntın mı var diye niye bu kadar kızıyorsun ki cekiceksin karşına konuşacaksın
 
Kötü biri olsa eşinle seni tanıştırmazdı fesatlık düşünmemiş. Bak evlenmişsinde belki de onunda hoşuna gidiyor. Çeyiz hazırlıkları yapmak.sende canını böyle şeylere hiç sıkma
 
Gıcık olma sebebiniz başka bişey gibi geldi bana.
Yoksa saydığınız şeyler çok sıradan şeyler.
Sizinki buluttan nem kapmak gbi..
 
Diğer vukuatkarı mehir olarak ne isteyeceğimi sorması, ceyizimin olup olmamasını sorması bunun için kredi kartımda ne kadar Limit olduğunu sorması düğün yemegimizin ne olacağına karışmak istemesi...
Arkadasin degil mi?
Arkadaslar sorar konusur bu sekilde konulari.
 
Sen gereksiz alınganlık yapıyorsun. Bunları başka arkadaş sorsa sorun etmezsin ama o artık eşinin halasının kızı. Sen onu arkadaşlıktan çıkarıp başka yere koymuşsun. Çeyizi gelip al demesi de gayet normal. Zaten kıza angarya yüklemişler bi de eve mi çıkarsın.
 
Zaten arkadasinmis...
Bak esinin ailesi cok iyiymiş..demekki senin iyi olmani istemis..aksi olsa tanistirmazdi herhalde...
 
Back
X