- 5 Ağustos 2016
- 55
- 36
- 38
- 27

Alt dairemize 4,5 ay önce garip bi aile taşındı, 2 tane 17-25 yaslari civarinda erkek ve 50-60 yaşında bir kadın.
Bu çocuklar geldikleri ilk günden beri her gün sabah 9 dan akşam 10-11 e kadar son ses müzik dinliyorlar ama gerçekten o kadar abartılı bir şekilde ki ses.
Sanirim evlerinde bass sistemi falan var.Tüm komşular şikayetci defalarca şikayetci olduk polis çağırdık hiç bir şey olmuyor.Asagi iniyorum kapiyi calip "sinava calisiyorum biraz kisar misiniz?" diye rica ediyorum kisiyorlar 10 dk sonra asagidan bagris cagris cocuklar bagira bagira kufur ediyor kadin ciglik atiyor bazen gece 2-3 gibi alt kattan araba sesleri geliyor sanirim oyun oynuyorlar.Hic bir sekilde ders calisamiyorum artık her gun ama her gun kapisina dayaniyoruz bu seferde asagida kadina bagirip cagiriyorlar.
Bir keresinde evde tekken oklavayla alt kata 10-15 kere vurdum,bu sefer yukarı cocuklardan biri gelip kapimi yumrukladi artik korkudan bişey de yapamiyorum.ygs ye calisamiyorum artik evde.Napabilirim care ne lutfen