Artık sinirden ağlıyorum

matruj97

daha 17
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
55
36
38
27
:mad:Herkese merhaba artık aylardır yaşadığım sorundan kurtulmayi çok istiyorum

Alt dairemize 4,5 ay önce garip bi aile taşındı, 2 tane 17-25 yaslari civarinda erkek ve 50-60 yaşında bir kadın.
Bu çocuklar geldikleri ilk günden beri her gün sabah 9 dan akşam 10-11 e kadar son ses müzik dinliyorlar ama gerçekten o kadar abartılı bir şekilde ki ses.
Sanirim evlerinde bass sistemi falan var.Tüm komşular şikayetci defalarca şikayetci olduk polis çağırdık hiç bir şey olmuyor.Asagi iniyorum kapiyi calip "sinava calisiyorum biraz kisar misiniz?" diye rica ediyorum kisiyorlar 10 dk sonra asagidan bagris cagris cocuklar bagira bagira kufur ediyor kadin ciglik atiyor bazen gece 2-3 gibi alt kattan araba sesleri geliyor sanirim oyun oynuyorlar.Hic bir sekilde ders calisamiyorum artık her gun ama her gun kapisina dayaniyoruz bu seferde asagida kadina bagirip cagiriyorlar.
Bir keresinde evde tekken oklavayla alt kata 10-15 kere vurdum,bu sefer yukarı cocuklardan biri gelip kapimi yumrukladi artik korkudan bişey de yapamiyorum.ygs ye calisamiyorum artik evde.Napabilirim care ne lutfen

:mad:Herkese merhaba artık aylardır yaşadığım sorundan kurtulmayi çok istiyorum

Alt dairemize 4,5 ay önce garip bi aile taşındı, 2 tane 17-25 yaslari civarinda erkek ve 50-60 yaşında bir kadın.
Bu çocuklar geldikleri ilk günden beri her gün sabah 9 dan akşam 10-11 e kadar son ses müzik dinliyorlar ama gerçekten o kadar abartılı bir şekilde ki ses.
Sanirim evlerinde bass sistemi falan var.Tüm komşular şikayetci defalarca şikayetci olduk polis çağırdık hiç bir şey olmuyor.Asagi iniyorum kapiyi calip "sinava calisiyorum biraz kisar misiniz?" diye rica ediyorum kisiyorlar 10 dk sonra asagidan bagris cagris cocuklar bagira bagira kufur ediyor kadin ciglik atiyor bazen gece 2-3 gibi alt kattan araba sesleri geliyor sanirim oyun oynuyorlar.Hic bir sekilde ders calisamiyorum artık her gun ama her gun kapisina dayaniyoruz bu seferde asagida kadina bagirip cagiriyorlar.
Bir keresinde evde tekken oklavayla alt kata 10-15 kere vurdum,bu sefer yukarı cocuklardan biri gelip kapimi yumrukladi artik korkudan bişey de yapamiyorum.ygs ye calisamiyorum artik evde.Napabilirim care ne lutfen
İmza toplayıp daireden çıkartılmasını sağlasanız ?

kapını yumruklayıp napıyolar?
burda birsürü konu var komşu bisikletinin frenlerini kesmiş mesela görmüş konu sahibi buna karşılık evden çıkarken son ses müzik açıp çıkıyomuş. dinsizin hakkından imansız gelir.
ben olsam kapıya gelince kapıyı açmam ve saatlerce ama saatlerce oklavayla vururum ses yaptıklarında

ay o oyun sesi beynini yer adamın, bir dönem oyun kafenin üst katında oturmuştum.
uyardık vs bişey olmadı. şikayetçi olduk, hemen sonuç verdi. ama o iş yeri olduğu durum farklı olabilir, onların uyması gereken kurallar farklı olabilir belki. sizde hiç açıklama yapmadılar mı neden müdahale etmediklerine dair.

Polise sikayet etmissinizo tutanakla mahkemeye verin,eve desibel olcum cihazi takiyorlar ,sikayetinizde hakliysaniz ,para cezasi evi bosaltma gibi durumlari var ,kapina cikarsa bir daha polis cagir evde tekim biliyor rahatsiz ediyor diyin

Babani abini varsa heybetli bir akrabani devreye sok biraz gozlerini korkutsun en etkili yontem bu bence ;)

Desibel cihazı taktırmak en iyisi, kesin çözüm. Adam olmayı , sosyal bi şekilde yaşamayı öğrensinler

Back
X