Artık sona geldik galiba...

Allah yardimcin olsun. Ben de evliligimde sona geliyorum sanki..icten ice boyle hisseder oldum. Bebegim 15 aylik kizim var.anliyorum seni

Maaş kartınızı neden veriyorsunuz ki anlamıyorum. Maaş kartı sembolik burda. Bir kadın koca ay boyunca çalışıyor ve hakettiği parayı 'hiçbirşey haketmeyen' koca! alıyor ise bunun adı 'Sömürgecilik' tir.
Bu adamın zaferidir. Vermeyin maaş kartınızı.

Daha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.
Ee ne dedi sarildi mi sadece ..Degisicem demedi mi ? Maas kartinizi nasil aldi ? 3 yildir mutsuzsaniz bebek nasil oldu ?
Konu sahibi aynı soruları bende soruyorum ....

Ee ne dedi sarildi mi sadece ..Degisicem demedi mi ? Maas kartinizi nasil aldi ? 3 yildir mutsuzsaniz bebek nasil oldu ?
hiç birşey demedi. Çocuğu onun icon yapmadim zaten beni bu süreçte mutlu eden tek şey o. Ayrıca bebek olunca bazı şeylerin değişebileceğini düşünmüş oldugumda doğrudur.maaş kartimi da alıp parayı çekip borclara dagitiyordu. Sonra alıp vermemeye başladı.istedigimde bir kavga bi gürültü senin parana mi kaldimlar... Her istediğimde aynı muhabbetten bunaldigim için pes etmistim artık

böyle mutsuz evlilikleriniz var neden o yavrucukları doğuruyorsunuz
ben onlara üzülüyorum
adamlardan zaten kendini evlenmeden önce ve sonra belli ediyor
ya bu çocuklar ne olacak böyle
bana bencillik gibi geliyor

hiç birşey demedi. Çocuğu onun icon yapmadim zaten beni bu süreçte mutlu eden tek şey o. Ayrıca bebek olunca bazı şeylerin değişebileceğini düşünmüş oldugumda doğrudur.maaş kartimi da alıp parayı çekip borclara dagitiyordu. Sonra alıp vermemeye başladı.istedigimde bir kavga bi gürültü senin parana mi kaldimlar... Her istediğimde aynı muhabbetten bunaldigim için pes etmistim artık
Ewet sizin paranıza kalmış, kendi ağızınla söylemiş mallll...
Boşanın durmanıza geren yok o ewde daha..

Boşan zaten onu çokkkktan geçiyorumda, o kv kp neden katlandın bunca zaman keşke daha önce harekete geçseydin boşanmak için

böyle mutsuz evlilikleriniz var neden o yavrucukları doğuruyorsunuz
ben onlara üzülüyorum
adamlardan zaten kendini evlenmeden önce ve sonra belli ediyor
ya bu çocuklar ne olacak böyle
bana bencillik gibi geliyor
Bencillik olarak adlandirmaniz doğru değil bence kimse boşanmak için evlenmiyor ki 30 yıl sonra aldatma sebepli boşanan 3 çocuklu bir annenin yaptigina bencillik denemwz o yüzden boşanmaların bencillik olarak görmek yanlış diye düşünüyorum. Ki benim evliligimde de kısmi aldatmalar mevcuttur

Olan çocuğa Olmasın çok zor sizi yasa eşinizi yargılamak sorun çözmez

Sanırım tek çözüm boşanmak gibi görünüyor :KK43:

Anladim kocanizi damizlik olarak kullanmissiniz,cocugu da bi nevi aileyi kurtarir diye ..Egitimli insanlar bile colugu cocugu kullaniyor ben daha ne diyeyim ki .Maas karti konusunda da kayip ihbari verip yenisini cikartip sana maas karti falan yok,git iki iste calis ,somurme beni diyebilirdiNiz akliniza gelmemis neyse hayirlisi ...

bazı şeyler düzelir mi kocam görür mü diye hep bekledim ben.
neden düzelsin ki? o şekilde de adam memnunmuş halinden. maaşları çifter çifter alıyormuş ne güzel. siz olsanız bu durumun değişmesini, karınızın gözünü açıp hakkını savunmasını ister misiniz?

Anladim kocanizi damizlik olarak kullanmissiniz,cocugu da bi nevi aileyi kurtarir diye ..Egitimli insanlar bile colugu cocugu kullaniyor ben daha ne diyeyim ki .Maas karti konusunda da kayip ihbari verip yenisini cikartip sana maas karti falan yok,git iki iste calis ,somurme beni diyebilirdiNiz akliniza gelmemis neyse hayirlisi ...
yorumunuz çok kırıcı.çocuğu araç olarak gördüğüm düşüncesi çok yanlış ki bunu hangi anne böyle düşünür.

Bende sasirdim hangi siddet gören bayana yorum yaptigimi siddet göre bayanlara söylüyorum kacin kurtulun bu kisacik dünyada bu kendinii bilmez asagilik
erkeklerden kurtulun dahada ne diyem bilmomkio_O

X