• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik susmuyorum:)

Evet haksizliklar karsisinda susmamak endogrusu yoksa ezdikce eziyorlar. Aklinda kalio keske soleyip degistirme sansimi kullansaydim diyecegine soyledim yolumu ona gore cizdim diyebiliyosun. Gorumceyse yada kv kpyse seni ezmeye hor gormeye kimsenin hakki yok!!

Son haftalarda bende bir degisim oldu...bu yasima kadar hep hosgorulu oldum yeri geldi sustum kirildiklarima...

Kucuk gorumcem tarafindan bir haksizlik yasadim.esimde saygsizligini affetmiyordu ve gecen gun kv kp konusunu acti...kabalasmadan anlattim derdimi..bana yapilan haksizligi..
Bana hak verdiler sakin konusma,senide biliyoruz kizimida dediler..uzerimden bir yuk kalkti o anda tarifsiz.yani kendimden beklemiyordum.susup konuyu degistirdirdim normalde.

Gecen gun esli bir arkadas ziyaretindeydik...konu secimlerden partilerden ordan irk ayirimina geldi..normalde mudahil olmam.ama sonuna kadar konustum.sinirlerime hakim olup kendimi ifade ettim ve onu yapan kisi karsimda kizarip bozardi..sorularima cevap veremedi.

Son olarak bir arkadasim vardi..heraninda yaninda oldum destek oldum..sonra ise girince beni sildi.aradim acmadi mesaj attim acmadi.kedinlikle sebep yok ortada:)bugun instagramdan whatsuptan ortada hicbirsey yokken silip engelledigini gordum daha dogrusu yeni farkettim.once telefonu kenara attim umursamadim.
Ama sonra beni kullandigi gunler oyle zoruma gittiki..guzel manali bir mesaj attim.icim bir oh dedi...

Bilmiyorum ne kadar dert bu konu...

Bundan once bir konu acmistim orta sehpam defolu geldi diye.
Esim pek umursamadi.ben gerekli yerlerle irtibata gectim hasar minicik olmasina ragmen sehpam degisiyor:)
Esim bunun uzerine;sana bi haller oldu artik bosvermiyorsun.ben seni boyle bilmezdim dedi..
Iyimi dedi kotumu anlamadim cidden:)
Su siralar sunu dusunuyorum.bizi kiranlari icimize atmak yerine yazip rahatlamayi.
Herkes kafasina takiyor..karsidaki kisi ne dusunurse dusunsun.ben fitil olup sinirlenecegime o dusunsun diyorum.
Bilmiyorum ne kadar dogru yaptigimi..fikrinizi almak istedim:KK66:

Kendini daha çok sevmeye başlamışsın ki bu mükemmele işaret. Kimseye Eyvallahı olmamalı insanın. Kırıl kırıl nereye kadar. Ben de anneannemin vefatından sonra birden değişmiştim. Utancımdan otobüse zor binen ben şimdi bağırıyorum arkadan Şöfööörrr beeey müsait biyerde inceem diye :D hiiç umrumda değil kim bakmış, kim rahatsız olmuş. Kafalar rahat keyıfler yerınde ohh miss :))

Back
X