• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık taciz edilmek istemiyorum yeter yeter yeter !

Laik bir ülke olmamamızdan ötürüdür bu yaşananların çoğu. Çünkü pisliğin çoğu din kaynaklı. İlahiyat fakültesi diye bir saçmalık icat edip buralarda da imamlara profesör etiketi verirsen ve bu devletten maaş alan profesöler(!) de çıkıp
dekolte giyen tecavüzü hak eder derse... Şort giyen kadına laf da atılır, tecavüz edilip öldürülür de ... bkz. Özgecan
Hani %99'umuz müslüman ya, o bakımdan ilahiyat profesörlerimizin dekolte giyene tecavüz edin talimatını uygulamak da elbette hakkımız. İnanç özgürlüğü bi yerde (!)...

Ülkemizin çoğunluğu saygı denen şeyden habersiz. Dinden girdik konuya madem devam edelim. Özellikle yazları sabah ezanının bangır bangır sesiyle uyanıyorum. İmam kendini yırtarcasına bağırıyor resmen. Ezan sesleri kısılsın veya hoparlörden verilmesin dediğimizde linç etmeye kalkıyorlar. Çok bariz bir taciz örneğidir aslında ezan sesi... Bu meseleyi o kadar kanıksamışız ki, bu yorumumun üstüne bile "saygı duy" diyenler çıkacaktır. Halbuki saygısızlığa uğrayan benim.

Onun giyimle alakasi yok. Carsaf giyenleri de gizemli bulup laf atiyorlar. Ben de tesetturluyum, derli toplu tabir edilen tipte giyinirim ama maalesef ben de defalarca bu tur seylere maruz kaldim. Bu konuda sakin kendinizi suclamayin. Maalesef "nedense" toplumumuzda bu tipler git gide artmakta. Ama oncelikle aileden terbiye olmadigi surece bu it suruleri cogalmaya devam edecek. Kizlarina yok duzgun otur yok gulme duzgun dur diyen anneler ogullarina herseyi mubah goruyor.

Bir kere daha anlatmistim bir gun banliyo trenindeyim. Ben tekli koltuktayim karsimdaki ikili koltuga anneyle oglu bindi. Anne koridor oglu da cam tarafinda benim karsimda. Anne carsafli, yanindan birileri gecerken surekli kendini topluyor, degmemeye calisiyor falan. Oglu da ayaklarini bana dogru uzatiyor. Ben ayaklarimi ne kadar toplasam o kadar yayiliyor. En sonunda tersledim ayaklarini toplamasini soyledim. Kadin da bana tip tip bakiyor bir de sanki ben sucluymusum gibi. Tabi ya padisah oglunun karsisinda ne isim vardi? Kirip dizimi evde oturmam gerekiyordu. Ya manyak kadin kendini saklayip koruyana kadar ogluna terbiye versene! Karsindaki de bir kadin. Sen cekiniyorsun diye baskasi cekinmeyecek mi yani? Dogurdun diye kendini anne mi sandin? Dogurmamis s.cmis resmen.

Hatirladim da yine sinir oldum kusura bakmayin...

Diyorum ya hadi tamam şortum var diye laf attılar diyelim. E iyi tamam bu durumun son bulacağını bilsem atayım tüm şortlarımı ama bitmeyecek , kadınları istersen hiç bir hattı belli olmayacak şekilde giydir bu adamlar yine de durmayacak , dünyaya bir birey getirirken bunun sorumluluğunu lütfen almayı öğrensin insanlar , çocuklarına kadınlara vurmaması gerektiğini onlara laf atmaması gerektiğini öğretsinler yeter artık gerçekten. Siz mesela tesettürlüsünüz ama siz de yaşıyorsunuz bir çoğumuzun yaşadığı durumu buna bir çözüm getirilmeli getirilsin yeter artık. Ben devletin buna bir çözüm bulmasını istiyorum ben kendimi güvende hissetmiyorum !
tek çaresi yine kadınlarda . erkek çocuklarını eğitecekler . ama maalesef toplumumuzda erkek çocuk kadını değersiz görerek yetiştiriliyor . sen Büyüyüp kızlara napcaksın diye videolar var YouTubeda . bunu soran da annesi . herkes oğlunu şımarmadan ve insan gibi yetiştirse bitecek mesele .

Egolarinin bastiramadigi idleri ve doyumsuzluklari...
Igrencler bence de
Ben de ne zaman bir korna yesem ne zaman bir bakisa maruz kalsam iki misli pis bakıyorum karşıdakine. Nefret ediyorum kadin olduğumuz icin bu muameleyi gormekten

Bisey itiraf edicem yanimda eşim olmadan asla rahat edemiyorum sokakta. Cunku kulagima hep bu tur laflar carpiyor tek cikinca. Çok sevdigim sari bi şalim var, bi gun onu taktim, arkamdan sarı da yakismis dedi bi tane it. Dönup bakamadim, malum dişi kopek oluruz sonra.. Eşimin yanindayken en azından özgurce geziyorum, ama isterdim ki tek basimayken de gezebileyim. Ve ben de tuzlaya yakin bi semtteyim, buralarin durumu belli az cok.

Kocam beni dövüyor diye polise başvuruyor kadınlar , kocandır barışırsınız deyip de evine yolluyorlar kadını.
Alışveriş merkezinin ortasında lafla tacize uğradı kuzenim reşit bile değildi 5,6 erkek tarafından. güvenlik yok mu buradda diye bas bas bağırdım anca yerinden kalkıp da müdahele etmeye zahmet etti görevliler. beraber polis aracında ikimiz önde bu laf atan hayvanlar arkada merkreze kadar gittik. ne oldu biliyor musunuz ?

bekaret testi istediler kuzenimden. şayet bakireyse uygulanacak yaptırım farklı imiş bakire değilse uygulanacak yaptırım farklı imiş. annesi babası gelecekmiş merkeze sonra beraber hastaneye gidip bekaret testi alacaklarmış. lafla sözle taciz ettiler diyorum polise şayet şikayetçi olacaksanız yapılması gereken işlemler bunlar diyor. bu düzen size doğru mu geliyor ? bir polis olarak buyrun dinliyorum. ne gibi bir öneri sunmamdan hoşnut olurdunuz ? bu ülke mensuplarının çıkarlarını koruması gerekenler kimlerdir ? polisler değil midir ? ben kendi özgürlüğümün kısıtlandığını söylüyorum ben kendimi güvende hissetmiyorum. ben sokakta yürürken acaba ne laf işiteceğim diye düşünmek istemiyorum bu konuda da polislerin bir şeyler yapmasını istiyorum. laflarım ağır geldiyse ben sizden özür dilerim ancak dediğim gibi bu konuda ben kalkıp da ne yapabilirim ? bu laf atan adamı çeksem vursam ne olacak ? ben hapse giricem olacak olan bu. ben hapse giremem bu hayvan herifler için. ama ben çekip vurmam da kalkıp sinirli bir adamın karısına laf atarlar terbiyesizlik yaparlar o adam dayanamaz vurur ha şimdi bu adam mı suçlu ? hayır benim gözümde suçlu değil ama o adam girecek cezaevine. işte bu yüzden devletin bir şey yapmasını bekliyorum.
polis burda bir şey yapamaz ki ama . bekaret testi isteyen yasalar . Haklısınız çok yanlış bir uygulama ama yasalarımız böyle . polis kafasına göre uygulama yapamıyor . çok denk geliyorum yakalıyor serbest bırakılıyor savcı Tarafından . polis serbest Bıraktı sanılıyor. her zaman böyle değildir ama Çoğu zaman böyle . bence bizim problemimiz caydırıcı yasa olmayışında ve adaletin geç işleyişinde . polis yakalasa ne hemen bırakılıyor . hepsi de bunu biliyor .

Onun giyimle alakasi yok. Carsaf giyenleri de gizemli bulup laf atiyorlar. Ben de tesetturluyum, derli toplu tabir edilen tipte giyinirim ama maalesef ben de defalarca bu tur seylere maruz kaldim. Bu konuda sakin kendinizi suclamayin. Maalesef "nedense" toplumumuzda bu tipler git gide artmakta. Ama oncelikle aileden terbiye olmadigi surece bu it suruleri cogalmaya devam edecek. Kizlarina yok duzgun otur yok gulme duzgun dur diyen anneler ogullarina herseyi mubah goruyor.

Bir kere daha anlatmistim bir gun banliyo trenindeyim. Ben tekli koltuktayim karsimdaki ikili koltuga anneyle oglu bindi. Anne koridor oglu da cam tarafinda benim karsimda. Anne carsafli, yanindan birileri gecerken surekli kendini topluyor, degmemeye calisiyor falan. Oglu da ayaklarini bana dogru uzatiyor. Ben ayaklarimi ne kadar toplasam o kadar yayiliyor. En sonunda tersledim ayaklarini toplamasini soyledim. Kadin da bana tip tip bakiyor bir de sanki ben sucluymusum gibi. Tabi ya padisah oglunun karsisinda ne isim vardi? Kirip dizimi evde oturmam gerekiyordu. Ya manyak kadin kendini saklayip koruyana kadar ogluna terbiye versene! Karsindaki de bir kadin. Sen cekiniyorsun diye baskasi cekinmeyecek mi yani? Dogurdun diye kendini anne mi sandin? Dogurmamis s.cmis resmen.

Hatirladim da yine sinir oldum kusura bakmayin...

Kusur sizde değil ki , dediğiniz gibi oğluna terbiye veremeyende. ah ah , toplumca o kadar yoksunuz ki empatiden..
Benim de çok rahatsız olduğum ve değinmek istediğim bir konuydu ne iyi ettiniz anlatarak. yakın zamanda okuduğum bir haberi paylaşmak istiyorum ben de , diliyorum bizde de böyle sonuçlar verir bu saygısızlara yaptırım uygulanır.. ama pek umudum yok ne yalan söyleyeyim gün içinde uğradığımız tacizlerden sonra insan ancak umabiliyor bazı şeyleri
http://www.haberturk.com/dunya/haber/1086381-bacagini-acip-oturan-iki-adam-gozaltinda

Bugün Şişli metrosunun çıkışında koşturmaca vardı. 4 güvenlik görevlisi birini kovalıyordu. Arkadan bir kadın geldi yanındaki güvenlik görevlisine, kaçan adam eteğimin altının resmini çekti dedi. Yakalayabildiler mi, yakalansa ne olacak bilemiyorum ama Her yer sapık dolu.

Son düzenleme:
polis burda bir şey yapamaz ki ama . bekaret testi isteyen yasalar . Haklısınız çok yanlış bir uygulama ama yasalarımız böyle . polis kafasına göre uygulama yapamıyor . çok denk geliyorum yakalıyor serbest bırakılıyor savcı Tarafından . polis serbest Bıraktı sanılıyor. her zaman böyle değildir ama Çoğu zaman böyle . bence bizim problemimiz caydırıcı yasa olmayışında ve adaletin geç işleyişinde . polis yakalasa ne hemen bırakılıyor . hepsi de bunu biliyor .

Bu savcilarin derdi ne yahu milleti patir patir serbest birakiyor. Adam yaralamis, hirsizlik yapmis, tecavuz etmis, tehdit etmis... Hala "tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakildi"... Ne meraklilarmis suclulari arka almaya.

Kusur sizde değil ki , dediğiniz gibi oğluna terbiye veremeyende. ah ah , toplumca o kadar yoksunuz ki empatiden..
Benim de çok rahatsız olduğum ve değinmek istediğim bir konuydu ne iyi ettiniz anlatarak. yakın zamanda okuduğum bir haberi paylaşmak istiyorum ben de , diliyorum bizde de böyle sonuçlar verir bu saygısızlara yaptırım uygulanır.. ama pek umudum yok ne yalan söyleyeyim gün içinde uğradığımız tacizlerden sonra insan ancak umabiliyor bazı şeyleri
http://www.haberturk.com/dunya/haber/1086381-bacagini-acip-oturan-iki-adam-gozaltinda

Yasalarimiz bunun icin uygun degil. Olsa ne olacak mevcut yasalar bile yeter vicdan sahibi hukukculara.

Bu haykırışlara neden olanlar yine kadınlar, oğullarının, eşlerinin Sırtını sıvazlayarak egolarını şişiren kadınlar.
Herkes oğlunu, eşini, kardeşini eğitmeli ama ben umutsuzum doğrusu, bir kesim bizleri haklı bulup ona göre yetiştirecek lakin büyük bir kesim oğluşum, sen erkeksin demeye devam edecek.
Kız arkadaşını öpmesini bile gururla anlatan, göster oğluşum teyzelerine diyen, oğluşu küfür edince kahkaha atan kadınlarız biz.

Bu haykırışlara neden olanlar yine kadınlar, oğullarının, eşlerinin Sırtını sıvazlayarak egolarını şişiren kadınlar.
Herkes oğlunu, eşini, kardeşini eğitmeli ama ben umutsuzum doğrusu, bir kesim bizleri haklı bulup ona göre yetiştirecek lakin büyük bir kesim oğluşum, sen erkeksin demeye devam edecek.
Kız arkadaşını öpmesini bile gururla anlatan, göster oğluşum teyzelerine diyen, oğluşu küfür edince kahkaha atan kadınlarız biz.

Bu duruma ne gibi bir çözüm bulunabilir peki sizce ? konumu okuyan hanımlar sizlere de soruyorum sizce ne yapılabilir bu konuda ? çünkü hepimiz şikayetçiyiz , hepimiz bu durumdan müzdaribiz ve üzülerek söylüyorum ki her birimiz böyle tacizlere marus kalıyoruz.. Buna nasıl dur diyeceğiz ne yapabiliriz ? fikirlerinizi öğrenmek istiyorum , sosyal medya çoğu zaman farkındalık yaratmakta çok önemli bir faktör oluyor çünkü

Bu sapıklarıda kadınlar yetiştiriyor sonuçta. oğlum amcaya şeyini göster, ama kızlara gelince aman kızım şort giyme baban kızmasın denile denile yetiştirilmiyor mu çocuklar. Toplumu kadınlar şekillendirir. Ne yazık ki toplumumuzda cahil ve erkekleri yücelten ve terbiye vermeyen anneler oldukça bunun çözümü yok!
Aynen, oglum sen otur, kizim sen kalk,kizim sen cikma bu saate, oglum sen napiosun evde. "Erkek adam evde bos bos oturmaz". Bu ne sacma sey. Bunlari diyenler anne

Bu duruma ne gibi bir çözüm bulunabilir peki sizce ? konumu okuyan hanımlar sizlere de soruyorum sizce ne yapılabilir bu konuda ? çünkü hepimiz şikayetçiyiz , hepimiz bu durumdan müzdaribiz ve üzülerek söylüyorum ki her birimiz böyle tacizlere marus kalıyoruz.. Buna nasıl dur diyeceğiz ne yapabiliriz ? fikirlerinizi öğrenmek istiyorum , sosyal medya çoğu zaman farkındalık yaratmakta çok önemli bir faktör oluyor çünkü
Burda şikayetçi olduğunu söyleyen, sana hak veren kadınlar arkalarını dönüp oğullarına "aslan oğlum, erkek oğlum benim büyünce ne canlar yakacak" diyorlar. O yüzden ben bu konuya kısa sürede çözüm bulunabileceğini düşünmüyorum. Önce kadınlar eğitilecek sonra onlar erkek çocuklarını eğitecek falan filan. En iyi ihtimalle 100 yıl.

mesela iskandinav ülkelerinde böyle bir sorun yok. onlarda din yok, kapalılık yok ama gayet terbiyeli insanlar.. çünkü aslolan ahlaktır.. Türkiyede defalarca bol eşofmanlar giydiğimde, ya da hiçbir hattımın belli olmadıgı zamanlarda bile nasıl laf atanlar oluyor.. arap ülkelerinde durum çooook daha vahim..kadının söz hakkı bile yok taciz hatta tecavüz sonrası...araplaşan güzel ülkemde de yavaş yavaş tacizcilerin, onu geçiyorum tecavüzcülerin bile suç almadıgı zamanlarda yaşıyoruz.. bu pis mahlukatlar için yaşın,kıyafetin ya da yüzün, hatta vucudunun güzelliği bile çok önemli değil ki ''delik'' olsun yeter..

Laik bir ülke olmamamızdan ötürüdür bu yaşananların çoğu. Çünkü pisliğin çoğu din kaynaklı. İlahiyat fakültesi diye bir saçmalık icat edip buralarda da imamlara profesör etiketi verirsen ve bu devletten maaş alan profesöler(!) de çıkıp
dekolte giyen tecavüzü hak eder derse... Şort giyen kadına laf da atılır, tecavüz edilip öldürülür de ... bkz. Özgecan
Hani %99'umuz müslüman ya, o bakımdan ilahiyat profesörlerimizin dekolte giyene tecavüz edin talimatını uygulamak da elbette hakkımız. İnanç özgürlüğü bi yerde (!)...

Ülkemizin çoğunluğu saygı denen şeyden habersiz. Dinden girdik konuya madem devam edelim. Özellikle yazları sabah ezanının bangır bangır sesiyle uyanıyorum. İmam kendini yırtarcasına bağırıyor resmen. Ezan sesleri kısılsın veya hoparlörden verilmesin dediğimizde linç etmeye kalkıyorlar. Çok bariz bir taciz örneğidir aslında ezan sesi... Bu meseleyi o kadar kanıksamışız ki, bu yorumumun üstüne bile "saygı duy" diyenler çıkacaktır. Halbuki saygısızlığa uğrayan benim.
Aman Allahim..

Ne kadar haklı, ne kadar doğru diye okurken; Pat!

"Kadın polis memurlar, masa başında oturmaktan düzleşen popolarını kaldırsınlar" diyorsun.

Şimdi masa başında popo düzleştiren bir polis olmadığım halde rahatsız oldum. Saygı görmek istediğin insana önce saygı duymalısın.

Bende tam oraya takıldım. Ataerkillik eleştirisi iyi hoş ama kadın polislerin bütün gün masabaşı çalıştıklarını -hatta oturduklarını- basit laf atma vakalarıyla ilgilenmeleri gerekecek kadar işsiz olduklarını düşündüren de ataerkillik size.

Back
X