• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık taciz edilmek istemiyorum yeter yeter yeter !

Bende tam oraya takıldım. Ataerkillik eleştirisi iyi hoş ama kadın polislerin bütün gün masabaşı çalıştıklarını -hatta oturduklarını- basit laf atma vakalarıyla ilgilenmeleri gerekecek kadar işsiz olduklarını düşündüren de ataerkillik size.
Aynen.. Kas yapayim derken goz cikarmak bu olsa gerek..

Laik bir ülke olmamamızdan ötürüdür bu yaşananların çoğu. Çünkü pisliğin çoğu din kaynaklı. İlahiyat fakültesi diye bir saçmalık icat edip buralarda da imamlara profesör etiketi verirsen ve bu devletten maaş alan profesöler(!) de çıkıp
dekolte giyen tecavüzü hak eder derse... Şort giyen kadına laf da atılır, tecavüz edilip öldürülür de ... bkz. Özgecan
Hani %99'umuz müslüman ya, o bakımdan ilahiyat profesörlerimizin dekolte giyene tecavüz edin talimatını uygulamak da elbette hakkımız. İnanç özgürlüğü bi yerde (!)...

Ülkemizin çoğunluğu saygı denen şeyden habersiz. Dinden girdik konuya madem devam edelim. Özellikle yazları sabah ezanının bangır bangır sesiyle uyanıyorum. İmam kendini yırtarcasına bağırıyor resmen. Ezan sesleri kısılsın veya hoparlörden verilmesin dediğimizde linç etmeye kalkıyorlar. Çok bariz bir taciz örneğidir aslında ezan sesi... Bu meseleyi o kadar kanıksamışız ki, bu yorumumun üstüne bile "saygı duy" diyenler çıkacaktır. Halbuki saygısızlığa uğrayan benim.
Ezan dan rahitsizmi saskinim, bu konuyla ne alakasi var kuzum? Rahatsizsan musluman ulkede yasamiycaksin, sana baska bi cozum vereyim, pencerelerini guzel yaptir, duymazsin... Bide saygidan basediosun

Bu taciz olayı kolay kolay kapanmaz hatta ne yalan soyleyeyim kapanabilecegine bile inanmiyorum istedigimiz kadar yirtinalim bahaneleride hazir oda giymeseydi ben sort veya etek kullanmiyorum pek
Bakis sayisinin artması birilerinin daha fazla baktigi hissi beni gerer laf atilmasa bile
Kot pantolon tisort vs dolanirim ama sozlu ve fiziksel tacizden yinede yirtamadim
Bicok kapali olan kadinda tacizlere maruz kaliyor bunun kiyafetle ilgisi yok sadece bahanedir cozumu mechul

şimdi olsa o bekçiler eminim herkesten önce taciz ederlerdi..
bizim milletin erkekleri mi böyle oldu bilmiyorum ama iyice zıvanadan çıktılar..
Allah hepsini islah etsin ne diyeyim

birgün 2 çocuk geçerken laf attı..
çoğu zaman duymazdan gelirim..
ama o an dedim ki dön şu salağa bir iki laf söyle..
üzerine yürüyüp yüksek sesle bana mı dedin sen dedim.. hemde bağıra bağıra... cadde kalabalıktı.. esnaflar falan duydu.. herkes bakmaya başladı... nasıl kıvıracaklarını bilemedi öküzler..
hemen toz oldular..
üzerimde converse kısa kollu tshirt ve kot vardı.. fark etmiyor.. zihniyet değişmedikçe.. fark etmeyecek..
insan değil ki neyi nasıl anlatacaksın
erkek annelerine büyük görev düşüyor.. kızlarını nasıl sakınıyorlarsa.. oğullarınıda öyle titiz yetiştirmeliler..
daha 5 yaşındayken gururla anaokulunda hangi kıza aşıksın dememeli.. bırakalımda onlar yaşları geldiğinde kendileri öğrensin..

Laik bir ülke olmamamızdan ötürüdür bu yaşananların çoğu. Çünkü pisliğin çoğu din kaynaklı. İlahiyat fakültesi diye bir saçmalık icat edip buralarda da imamlara profesör etiketi verirsen ve bu devletten maaş alan profesöler(!) de çıkıp
dekolte giyen tecavüzü hak eder derse... Şort giyen kadına laf da atılır, tecavüz edilip öldürülür de ... bkz. Özgecan
Hani %99'umuz müslüman ya, o bakımdan ilahiyat profesörlerimizin dekolte giyene tecavüz edin talimatını uygulamak da elbette hakkımız. İnanç özgürlüğü bi yerde (!)...

Ülkemizin çoğunluğu saygı denen şeyden habersiz. Dinden girdik konuya madem devam edelim. Özellikle yazları sabah ezanının bangır bangır sesiyle uyanıyorum. İmam kendini yırtarcasına bağırıyor resmen. Ezan sesleri kısılsın veya hoparlörden verilmesin dediğimizde linç etmeye kalkıyorlar. Çok bariz bir taciz örneğidir aslında ezan sesi... Bu meseleyi o kadar kanıksamışız ki, bu yorumumun üstüne bile "saygı duy" diyenler çıkacaktır. Halbuki saygısızlığa uğrayan benim.
heyy yavaş gell. Bizden bu kadar saygı gorurken adeta bizleri yok sayarcasına boyle hakaret etmekte ne oluyor.
daha çok şey var soyleyeceğim ama daha yeni ban.ım bitti.....

Ben kapalıyım alakası yok pislik olan heryerde pislik olmadık şeylerle karşılaştım dedim ben de mi var bir sıkıntı yok yani kıyafetim uzun kapalı öyle yürüyüşümde davranışımda anormallik yok ee karşımdaki hayvan ondan oluyor.

Uyarımı yineleyeyim, dini ve siyasi yorum yapmayınız, birde argo sayılabilecek sözleri direkt yazmayınız, otomatik sansürlerseniz sevinirim.

Bir ülkenin kültürü sizin narin kulaklarınıza bağlı değil ne yazık ki daha önce söyleyen olmamış bunu size. Kültürden kastım sahip olduğu değerler. Ben hristiyan bir ülkede yaşayıp "başım ağrıyo yeaa çan çalmayın" desem şuan sizi ciddiye aldığımız kadar dahi almazlar. Hazımsızlığınızın çözümü şükür ki bu topraklarda değil. Bu kadar zorsa senin için bu durum - ki her konuda din adına ne varsa saldırdığına göre bu senin yegane sorunun- bambaşka yerlerde saygı görmeye git.

Nasıl bir nefretin varsa bu üyeliğini onu kusmaya adamışsın.

Ne giydiginizle alakali degil kesonlikle ama o laf atan cociklarida bizler yetistiriyoruz suc yine bizim belki ogretmenle ilk okul cahinda egitmeli

bana 12-13 yaşlarında bile laf atarlardı. boyum uzun fiziğim düzgündü. 17 yaşında örtündüm. öyle daracık pantolon falan değil, pardesü ve uzun eşarpla. o gün bu gün tek kişi bile laf atmadı. hatta konuşmak zorunda kalan da edep çerçevesinde konuşuyor. bu güne kadar hiçbir saygısızlık yaşamadım.

Banada bu durum gittikce azaliyor gibi geldi.
Hatta öyle laf atanlarin cogu daha cok ergen cocuklar sanki.
Bilemiyorum.. türkiye benim yasadigim cevreden ibaret degil sonucta.
Ama insanlar genelde bir iki defa kötü bir olay ile karsilasinca..toptan herkes öyle kötü diyor butun zihniyetler pis diyor. Yasadigi tek kötü olaya odaklaniyor..geri kalan dönemleri hatirlamayip genelleme yapiyor.
Gayet özel alana saygi duyan ve mesafesini koruyan adamlar da varmis halbuki baya benim gözlemlerime göre.

Yarim sene türkiyede yalniz yasadim.. bir defa geldi böyle bir durum basima sadece.
Hatta ben daha fazlasini beklerdim..yolda yürürken rahat olamazdim cogu zaman..birsey olmayinca sasirmadim degil acikcasi.
Birdaha gelirse susmayi düsünmüyorum ayrica. O anlik saskinlik ile insan ne diyecegini bilmiyor.
Ama hadlerini bildirmek lazim korkmamak lazim. Sizde öyle yapin bence.

Hic anlamiyorum o tür erkekleri zaten.
Yani laf atiyorsun da ne oluyor? Neyin nesi bu.. aslinda komik de bence ama yinede rahatsiz edici ve saygisizlik.
Birde simarikliktan yapiyorlar sanki kendilerini ne saniyorsalar.. cok zavalli acinasi bir durumda öyleleri benim gözümde.
Birdaha basima gelsin rezil etmeye düsünüyorum zaten :KK14:

Ben dövüyorum yakaladığımı 5 yaşlarındayken babam çok zayıf ufak tefek olduğumudan tekvandoya vermişti kendimi koruyabiliyim diye hala hafta da bir antereman yapıyorum fırsat buldukça.Yolda yürürken yanımdan pis pis laflar söyleyerek geçen pisliği aniden kolundan yakalayıp kafa göz girince o surat ifadesini görmek paha biçilemez :KK70: Birde son zamanlarda yeni birşey çıktı başınıza geldimi bilmem dindar geçinen yobazlar yolda yanınızan geçerken dirsek geçirip lanet ediyolar açık saçık olduğumuz için en son geçen pazar birini duvara yapıştırdım önde arkadaşım ben arkada adama dirsek geçire geçire gidiyordu dedim dirsek öyle geçirilmez dudadğını patlattım koşarak kaçtı pişmanmıyım hayır herzaman gücüm yettiğince dövücem zarar vericem bu pisliklere...

Back
X