artik takmiyorum...

malesef 3 yıldır bende aynı durumdaym artık takmamaya çalışıyorum ama yinede bazı anlar hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor

malesef 3 yıldır bende aynı durumdaym artık takmamaya çalışıyorum ama yinede bazı anlar hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor

İnsan doluyo çünkü zaten kendiyle ugrasiyo her ay cabaliyo olsun diye bide insanlar üzerine geliyor bi yerde patliyo kimseye birşey diyemedigi için gozyaslari sel olup akip gidiyo

insan doluyo çünkü zaten kendiyle ugrasiyo her ay cabaliyo olsun diye bide insanlar üzerine geliyor bi yerde patliyo kimseye birşey diyemedigi için gozyaslari sel olup akip gidiyo

seni anlıyorum canım inan okadar üzülüyrmki çocuğm olmuyor diye ama napalım mukadderat

dr gittin mi ne gibi sıkıntı var ki benim bende herhangi bi sorun yok ama kesimde varikosel var sanirim dr gitti oda capaya yönlendirmiş randevu günü bekliyoz

bende pco var eşimndede sperm haraketinde problm var biraz aşılama dedi doktor şimdilik beklemedyz 2 aya aşılama yaptıracm sanırım aşılamada şansızmz %20

Öyle tabiki tam tevekkulle rabbimden bekliyorum modelini yuksek tutmaya calisiyorum her ay regl zamanimda ama insanlar çok garip sanki ne kadar olmuş evleneli olmuyo mu diyince insan ister istemez cildiriyo

Bu sizin hayatınız ve insanlar sadece yorum yapabilirler kimse içinizi bilemez.Eminim bebeğiniz olduğunda bu sefer başka bir kulp bulacaklardir.İnsanları memnun etmek çok zor.

Aslında evlenince kendi aileleriniz dahi "düşünmüyoruz" diyeceksiniz.
İstediğiniz zaman, Allah nasip ederse zaten dillendirirsiniz.
Ama malesef kendi annenize bile dert yansanız o da gider dostuna dertlenir ve acıyan gözler baş gösterir.
Bizim millet bayılıyo kendisini zerre ilgilendirmeyen sorular sormaya.
Sakın üzülme ve dediğin gibi de takma daha ne kadar olmuş ki 2 yıllık evlisin tadını çıkar eşinle gez, dolaş.
1yıl deneyip, üzülmek için çok erken bi'süre zaten.
Allah gönlüne göre versin, dileyen herkes bebeğine kavuşsun inş.

Doğru diyorsun benim annem anlatmaz ama düşünüyoruz dedigimde bi kaç ay üst üste adet oldun mu diye sordu kizdigimi anladi daha sormadi zaten ben takmamaya calistikca millet insanin beynine zorla sokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…