- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
Evet artık düzeleceğimize dair bi umudum vardı ama oda kalmadı
Eşimle olan bazı sorunlarımızı anlatmıştım burda daha tam toparlayamadık uğraştı mı evet gerçekten uğraştı bende belki düzeliriz diye umutlanmaya bile başlamıştım..
Dün gece ya sana bişey söyliycem dedi
Söyle dedim
Annem aradı bugün beni kendini çok yanlız hissediyomış çok ağladı acaba ramazan boyunca bizde mi kalsa hem bize yemek yapar..!
Ben şok tabi
Önce bilgi vereyim konuyla alakalı: eşimin annesi yanlız değil eşi var yani ama adam eve geç gelen biri, eşim 3 kardeş iki erkek kardeşi daha var onlar da evli.. hafta da bir toplanılır yemek yenilir ailece, bunun dışında bayanlar toplanıp çay içerz vs.. çevresi de var eşimin annesinin arkadaşları var gün yapıyolar vs..60 yaşında eli ayağı tutuyo
Konuya dönelim
Tani ki reddettim , ben işten geliyorum istediğim gibi giyinip istediğim gibi hareket ediyorum evimde ben öyle rahat edemem yapamam asla olmaz dedim
Bi ayda istediğin gibi giyinmeyiver dedi!
Senin annen gelse ben reddetmezdim dedi
Bende dedimki ben böyle saçma bir istekte bulunmazdım zaten
İşte ben onu çok yanıltmışım bilmem ne bir sürü laf..
Ben daha neler görüp neler duyucam acaba
Ne olacak bilmiyorum ama böyle birşeyi kabul etmem mümkün değil
Eşimle olan bazı sorunlarımızı anlatmıştım burda daha tam toparlayamadık uğraştı mı evet gerçekten uğraştı bende belki düzeliriz diye umutlanmaya bile başlamıştım..
Dün gece ya sana bişey söyliycem dedi
Söyle dedim
Annem aradı bugün beni kendini çok yanlız hissediyomış çok ağladı acaba ramazan boyunca bizde mi kalsa hem bize yemek yapar..!
Ben şok tabi
Önce bilgi vereyim konuyla alakalı: eşimin annesi yanlız değil eşi var yani ama adam eve geç gelen biri, eşim 3 kardeş iki erkek kardeşi daha var onlar da evli.. hafta da bir toplanılır yemek yenilir ailece, bunun dışında bayanlar toplanıp çay içerz vs.. çevresi de var eşimin annesinin arkadaşları var gün yapıyolar vs..60 yaşında eli ayağı tutuyo
Konuya dönelim
Tani ki reddettim , ben işten geliyorum istediğim gibi giyinip istediğim gibi hareket ediyorum evimde ben öyle rahat edemem yapamam asla olmaz dedim
Bi ayda istediğin gibi giyinmeyiver dedi!
Senin annen gelse ben reddetmezdim dedi
Bende dedimki ben böyle saçma bir istekte bulunmazdım zaten
İşte ben onu çok yanıltmışım bilmem ne bir sürü laf..
Ben daha neler görüp neler duyucam acaba
Ne olacak bilmiyorum ama böyle birşeyi kabul etmem mümkün değil