Babasıyla konuşsun annesine biraz zaman ayırsın. Babasını sevmiyo anladığım kadarıyla ben ne annemin babamı yalnız bırakmasını ne de babamın annemi yalnız bırakmasını doğru bulmuyorum. Sinirlenmeden konuşun yoksa zaten çözüm yok babasıyla neden konuşmuyo babasının evde yalnız kalmasını neden istiyo. Her belediye Halk eğitim merkezi kursları veriyor ücretsiz belli yasin üstünde olanlarda var sevdiği birşey bulsun kursa gitsin olmadı psikolojik destek alsın . Erkeklerin beyni bizimki gibi çalışmıyo siz de öyle iki naz niyaz yapsaniz sizi haklı bulur yani ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum çok sert çıkıp hakliyken haksız olmayın
Sert çıkmadım aslında güzelce söyledim rahat edemeyeceğimi ama o anlamamakta ısrar etti
Diğer 2 erekek kardeş neden konu dışında sizin eşinizin annesi ise onların da annesi . Neden onlar tüm ramazan evlerine götürme talebinde bulunmuyor da sizin eşiniz bulunuyor anlamadım
Onlar için eşlerinin rahatı ve huzuru önemli o yüzden asla karışmaz ikiside
1aydan birsey olmaz da araniz nasil o da önemli
Kv herşeye karışan ve söylenen bir insan
napıyor mesela neden istemiyorsunuz?
Çamaşır yıkamamdan tutun evde eşyaları nereye koyduğuma bile karışır
Ve temiz değil herşeyden önemlisi
nolur ramazanda misafir etsende, sevap kazansan..eşin arzu etmiş, kırmasan eşini...
O beni kırarken hiç düşünmüyo ama
Zırunlu bi durum olsa tmamda tamamen keyfi
muhtemelen eşiniz gel dedi şu anda gelme diyemiyor. malesef ki öyle bir ağlıyorlar ki oğullarına sanarsınız dünyadaki tüm kahırlar toplanmış kv yi bulmuş ve ömrü boyunca hepsini çekmiş bir tek rahat nefes alamamış vs. 3 oğlu varmış o kadar çok sıkıldıysa hepsinde 1 hafta kalsın. 1 hafta da evinde kalsın. siz de 1 hafta çekersiniz eşinizin hatrı için.
İşte aklı olan erkekler kanmıyo buna benimki gibiler kanıyo 1 hafta olsa ve onlardada kalsa inanın sorun etmem
Sanırım kv tarafından daha önce bişey duydunuz, bişeyler yapmış soğumuşsunuz. Valla bi soğuyunca da bi daha ısınamıyor insan hak veriyorum.
Gelsin bi kereliğine kabul et en azından eşinin gözünde kabul etmemiş olmazsın. Yarın senin aile fertlerinden biri gelecek olur bu sefer eşin sorun çıkarır. Ama tabi bu sürekli hale gelip sıklaşırsa o zaman sıkıntı, tavrını koyarsın.
Benim anlamadigim kv ramazan boyu sizde kalacak da kp evde ne yiyip ne içeçek, yazık adama bi de ramazan baska zaman olsa neyse derim.
Eve kesinlikle soğuttu kendinden neler yaşadık neler yapyı anlatsam roman olur
Yanılmıyorsam siz LANET OLSUN başlığı ile konu açıp, Kocam Olacak mahluk ile kavga ettim diyen arkadaşsınız.
Evlilik gibi sadık bir yuvayı alçaltarak beddua edip, Bunun yanında Kocanızı mahluk olarak gören bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum. Kaynananıza değil 1 ay 1 saat tahammül etmemek sizin için çok zordur.
Evet beni bu hale getirdikleri için az bile söyledim
Bencede sacma bir istek gercekten tek olsa neysede kp varmis annesi kadar babasinida dusunseymis keske bir ay niye sizde kaliyor hastalik filan olur neysede ramazan ne alaka sizde calisiyorsunuz galiba yine yanliz kalacak aksamda zaten yemek cay calisan insan yatar ondan sonra bitek yemek ve cay fasli icin bir ay niye kalsin
Babası umurlarında bile değil ki ne yapacak bilmiyorum
Acikcasi bir ay uzun bir sure. Ben olsam ben de istemem, ki keza benim annem olaganustu bir durum olmadiktan sonra gelip de 1 ay asla kalmaz. Esiniz bencillik ediyor. Annesi ac degil acikta degil zaten belli araliklarla da gorusuyormussunuz. Sirf annesi yalniz hissediyor diye gelip butun ramazan kalmak nedir?
Benim annemde öyle önemli bişey olacak ki gelip kalsın yoksa teklif bile etmez
Geçen gün eşime ramazan ayı boyunca annenlerde mi kalsak diye ben önermiştim hayır diyen o olmuştu

İşten gelip iftar sahur hazırlamak zor olacağı için. sizinkinin tam tersi olmuş

o yüzden ben bir sıkıntı yapmazdım
Sadece iftarda görüşsek tamamda kalma işi bambaşka
Kv haftada 1 gelsin kalsin oglu gitsin alsin ertesi gun kendi gotursun yine. C.tesi ve ya cuma iş çikışı eşiniz iftardan once kvyi alsın gelsin birlikte hazirlayin iftarı aksama dizi vs. Ertesi gun kahvaltı biraz sohbet tv oglene yine gotursun esiniz. Bence kabul etmeyin elini veren kolunu alamaz ben size soyliyim sonra baska zamanda da kalsın der ramazanda kalmıstı der alışkanlık yapar 60 yaşınd böyleyse 80 inde ne olacak asla kabul etmeyin 1 ay sizde kalmasını.
Evet haftada bir olsa diğerlerindede kalsa neyse derim ama bi beni saf bulmuşlar heralde
Herşeyi geçtim insan akşam eşiyle sarılıp oturmak istemez mi soyunup dökünüp tv karşısında yayılmak istemez mi banyoya girmek bile sotun zaten küçük ev
Ben gerçekten inanamıyorum