Artık umudum kalmadı

Allah aşkına söyleyin benim istememem çok mu anormal
Yok canım gayet normal. Ben de istemem. Hele de Ramazan da. Üstelik emin ol yemek falan yapmaz. Sizden bekler hizmeti. Bir de sinirini bozar. Ramazan insanın evde en rahat etmek istediği an bence. Bide evde devamlı gardiyan modunda biri olacak

Of of içim şişti bu kayganalar yüzünden be lanet olsun diyeceğim tutuyor.
Bu hikayeye aşina olmakla beraber, eski erkek arkadaşım da babası sağ olmasına rağmen annem bizde kalır veya her haftasonu gideceğimiz yerlere gelir hatta nerdeyse balayına da gelir dediydi zaten ben de ayrıldım.
"Hem bize yemek yapar" kısmını anlamadım açlıktan geberiyor mu bu insan?
Nerden tutsanız elinizde kalıyor Allah yardımcınız olsun..
Bir ay istediğin gibi giyinme lafı ayrı abuk, hayır kadının kocası ölür kimsesiz kalır hadi merhamet için belki...
Aboo sizi Allah kurtarmış 😂 eski sevgili nasıl fena

Benim annemde bende böyle saçma bir istekde bulunmayız ki
Gerekirse altlı üstlü otururuz ama kalmak nedir
Ayrıca kv geçmişte ben ile gittikten sonra evime gizlice girip çamaşırlarıma varana kadar eşyalarımın yerini değiştiren, bana sormadan eşyalarımı atan biri. Oğluyla en ufak tartışmamızda bana ağır laflar eden biri.Şimdi onu istemiyorum diye ben mi sorumluyum! Önce bi konuyu okuyun sonra yorum yapın
Aytıca evde istediğim gibi giyinmekte hakkım ister şortumu giyerim ister pijamayla gezerim yoksa oradı niye benim evim
Şu anki konunuzda geçmişte yaşadıklarınız ya da kayınvalidenizle sorunlarınız olduğu yazmıyor; doğal olarak ona göre yorum yapıyoruz. Sorunlarınız varsa istemezsiniz normal ama yine de en azından birkaç günlüğüne gelse idare edebilirseniz daha iyi olur eşiniz açısından da. Annemle böyle bir istekte bulunmayız demişsiniz ona istinaden uzun süreli kalması için değil bir gün kalmak isteyecek belki ama eşiniz istemeyecek buna hoş olur mu demiştim. Giyinme mevzusu da ister pijama giyip oturun, ister şort giyip oturun bu sorun değil bence çıplak olmadığınız sürece sorun yok istediğinizi giyinin.

Ne garip insanlar var ya. Kendi evi dururken sırf sıkılıyor diye başkasının evinde bir ay kalmak nedir? Ben asla rahat edemem, uyuyamam bile. Bu kadar gamsız olabilmeyi isterdim.

Ya şimdi ben düşünüyorum, bir şekilde annem ramazanı bizde geçirmek istediğini söylüyor, yalnız kalmak istemiyorum diyor, ben de eşime diyorum hani bir ay annem gelse, idare etsek. Eşim de asla istemiyor ve ben anneme gelme demek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok çok üzülürdüm. Arada ciddi bir sıkıntı, bir husumet yoksa bir ay diş sıkılabilirdi. Ya da süre konusunda anlaşabilirdiniz, iki hafta da yalnız kalalım vs. gibi. Bilmiyorum ya kayınvalide deyince aklıma eşimin kayınvalidesi olan annem geliyor, o şekilde düşününce böyle tavırlara üzülüyorum.

Tamamda biz işteyiz yine yalnız kalacak..
1 hafta desin bi kaç desin tamam ama o gelip gitmeyecek bence amaç o.
ayrıca eski sayfalarda neler yaptığını anlattım benim annem bir bardak su almaya çekinirken o benim evimin altına üstüne getirdi buna kim dur diyecek peki
ondan sonra ben tavrımda hatalı oluyorum

Şu anki konunuzda geçmişte yaşadıklarınız ya da kayınvalidenizle sorunlarınız olduğu yazmıyor; doğal olarak ona göre yorum yapıyoruz. Sorunlarınız varsa istemezsiniz normal ama yine de en azından birkaç günlüğüne gelse idare edebilirseniz daha iyi olur eşiniz açısından da. Annemle böyle bir istekte bulunmayız demişsiniz ona istinaden uzun süreli kalması için değil bir gün kalmak isteyecek belki ama eşiniz istemeyecek buna hoş olur mu demiştim. Giyinme mevzusu da ister pijama giyip oturun, ister şort giyip oturun bu sorun değil bence çıplak olmadığınız sürece sorun yok istediğinizi giyinin.
tabi hoş olmaz ama benim annem kimseye karışmaz kimsenin eşyasına dokunmaz ayrıca uzakta olsak derim ki gelsin kalsın e yakınız.
kalma amacı ne acaba
hergün iftarda beraber olalım mesela değil mi geçen sene öyleydi bu sene ne değişti bilmiyorum

tabi hoş olmaz ama benim annem kimseye karışmaz kimsenin eşyasına dokunmaz ayrıca uzakta olsak derim ki gelsin kalsın e yakınız.
kalma amacı ne acaba
hergün iftarda beraber olalım mesela değil mi geçen sene öyleydi bu sene ne değişti bilmiyorum
Tabiki herkes aynı değil, kayınvalideniz sorun çıkartan bir tipse istememeniz normal. Değişiklik arıyo heralde ondan gelmek istiyodur.

Ramazanı yalnız geçirmek istemiyor belli ki. Bir ay uzun bir süre ama bir süreliğine çağırabilirdiniz sanki. Böylece hem eşinizin hem kayınvalidenizin gönlü olurdu. Ramazanlar birlikte , kalabalıkla güzel.

Ramazanı yalnız geçirmek istemiyor belli ki. Bir ay uzun bir süre ama bir süreliğine çağırabilirdiniz sanki. Böylece hem eşinizin hem kayınvalidenizin gönlü olurdu. Ramazanlar birlikte , kalabalıkla güzel.
İyi de bunun için kalmaya gerek yok ki
Geçen sene zaten ramazanı hep beraber geçirdik işten çıkıp oraya gittik işte yatdm efiyodum yemklere vs yiyip eve dönüyoduk saat 10 gibi e ondan sonrada yatıyofum ben yada dışarı çıkıyoduk eşimle

Back
X