artik uzgunum biktim

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
Arkadaslar bugun esimle konustuk icmicegni soyledi isleri vardi gitti 1 2 saat sonra aradmda iyidi ogleden sonra konustugumuzda iki bira ictigni soyledi ama icmicem demisti zoruma gitti cok uzuldum agladim 1 buck yasindaki kizim opuyo sariliyo guldurmeye calisiyo ben biktim bilmiyomuydun ictigni diye sormayn bana bundan sonra neler yapabilecegim hakkinda bilgi verin lutfen

Esin istemedikten sonra degismeyi napabilirsin ki. Allah yardımcınız olsun

Cok moralim bozuk hic birseyden zevk almiyorum sabah o kadar iyiydikki ama yine sonu husran biktim

bak şimdi içkili halinden yararlanıp bir güzel dövüyorsun yıllık izin başvurusu yapıp amatem e götürüyorsun ohh miss

Su niyetine içiyor demek..
Bu alışkanlığı değiştirmek çok zor sanırım.
Kendi bırakmak istemeli.
Dırdırla, ağlamakla, kavga ile sadece söz verir tutmaz ya da gizlice yapar

E adam yalan söyler yine içer yani.
Vazgeçesi yok işte.
Tek çare boşanmak. Oda mantıklı mı değil.

İçkici koca istemiyorsan öyle adamla evlenecektin bu adam nasıl vazgeçecek şimdi allah aşkına?

sana ve evladına zarar vermiyorsa
evine ekmeğini getiriyorsa
körkütük sarhoş olup naralar atmıyorsa
ilgisini sevgisini eksik etmiyorsa
2 biradan birşey olmaz

bu arada her gün mü içiyor?

Maasina el koy. Harçlık ver. O da ickiye yetmesin

Eve geldiğinde üstüne gitmeyin. Konuyu da açmayın.
Eğer bu yüzden tartisirsaniz , bundan sonra yalan söyleyerek içer.

Alkol almadığı bir gün, eşref saatinde, güzelce konuşun tekrar. 1 yudum dahi içmesini istemediğinizi söyleyin.
Eğer söz verirse , yine beklemekten ve sabretmekten başka yolunuz yok.
Tedavilik durumda değil sanıyorum ?

Sagolun yorumlarinz icin bosanmak cok zor hamileyim 1 buck yasnda evladim var ailemle kolay kolay paylasmam evn ivine sokmam dertlerimle bugn gormcemle konstm konuscagni soyledi kaynanmla konuscam yarn biktm artk bi care bul yoksa yurutemiyorm bi basima dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…