artık içimde bir şey tutmam ben dememe rağmen tuttuğumu farketmişken tutmamaya karar verdim..hiç bir şey bırakmıyorum,kırılan taraf bensem;kıran da bedelini ödemeli diye düşünüyorum..kaydirigubbakcemile2
artık internette sadece çocuk için gereçler,gelişim tabloları vb..sitelere giriyorum..(kk hariç)
artık dışarı çıktığımda kendim için değil alya derin için mağaza vitrinlerinde kalıyorum..yerimseniben
artık süt veremiyorum,mama veriyorum tamamen hemde..mafoldumben
artık biriktirdiğim tüm birikimim kızım için..kaydirigubbakcemile5
artık bireysel emekliliğe sıcak bakmazken alyayı teyzesi özel emekliliğe dahil ettiğinden ısınmaya başladım..
artık araba kullanırken arkada oturan kızım için hiç bir sürücüyle inatlaşmıyor,tüm trafik kurallarına uyuyor ve hız yapmıyorum..:lepi:
artık beni aramayanı,sormayanı,merak etmeyeni bende etmiyorum..herkese hakettiği kadarsositososito
ay vallahi çok hoş konu..hihoyyyt
artık internette sadece çocuk için gereçler,gelişim tabloları vb..sitelere giriyorum..(kk hariç)
artık dışarı çıktığımda kendim için değil alya derin için mağaza vitrinlerinde kalıyorum..yerimseniben
artık süt veremiyorum,mama veriyorum tamamen hemde..mafoldumben
artık biriktirdiğim tüm birikimim kızım için..kaydirigubbakcemile5
artık bireysel emekliliğe sıcak bakmazken alyayı teyzesi özel emekliliğe dahil ettiğinden ısınmaya başladım..
artık araba kullanırken arkada oturan kızım için hiç bir sürücüyle inatlaşmıyor,tüm trafik kurallarına uyuyor ve hız yapmıyorum..:lepi:
artık beni aramayanı,sormayanı,merak etmeyeni bende etmiyorum..herkese hakettiği kadarsositososito
ay vallahi çok hoş konu..hihoyyyt