Artık yemeklerim güzel olmuyorr ☹️ ?

İnternetten video izleyerek tarif bakıyorsanız, videoda 30 saniyede hızlandırılmış tariflerin sadece malzemelerini hazırlaması yeri geliyor yarım saat sürüyor.
Alelacele yemek yapılmaz.
Yemek yapmak sabır işi.
Bunun bilincinde olarak başlayın, orada hemen olmuştu, ben niye uğraşıyorum, neden pişmiyor gibi evhamlara kapılıp kavrulmasını, kaynamasını, demlenmesini beklemiyor olabilirsiniz.
O videolar öğretici evet ama yanıltıcı da. O hızlar sizi yanıltmasın. Yemek yapmak zaman ister, önce acele etmeyin derim. Herkes işe gidiyor, geliyor ve yemek yapıyor. Yalnız değilsiniz.
Pes etmeden denemeye devam.

Yarın ben börek yapacağım aksam yemegine mesela bugün yaptım dinelnsin diye akşamdan dinelnirse gzuel olur.su böreği gibi oluyor.tatli nevzine yapacağım .çok lezzetli bir tatlı aynı amlzemeleri non kişi ver onuda farkli yapar.bu sizin el lezzetine bağlı uygulama tarzınıza ben savsaklamam aileme yaptığımda misafire yapar gibi ozenirim

İnternetten video izleyerek tarif bakıyorsanız, videoda 30 saniyede hızlandırılmış tariflerin sadece malzemelerini hazırlaması yeri geliyor yarım saat sürüyor.
Alelacele yemek yapılmaz.
Yemek yapmak sabır işi.
Bunun bilincinde olarak başlayın, orada hemen olmuştu, ben niye uğraşıyorum, neden pişmiyor gibi evhamlara kapılıp kavrulmasını, kaynamasını, demlenmesini beklemiyor olabilirsiniz.
O videolar öğretici evet ama yanıltıcı da. O hızlar sizi yanıltmasın. Yemek yapmak zaman ister, önce acele etmeyin derim. Herkes işe gidiyor, geliyor ve yemek yapıyor. Yalnız değilsiniz.
Pes etmeden denemeye devam.
Evet onu bunu koyuyor hemen oluyor. Valla akşam 8 gibi geliyorum o yüzden genelde çar çabuk yapıyorum yada gece vardiyasından çıkınca aksama kadar uyuyoruz uyanınca yine çabucak bişeyler hazırlamaya çalışıyorum o yüzden heralde artık tutturamıyorm tadı da olmuyor olmayınca stres oluyorum gene olmayacak diye 🫤

Instagramda popüler sayfalar var onların tarifleri tam tutuyor. Öneririm size..
Birde alıştıktan sonra zaten herşeyi göz kararı yapıyorsun bende öyle oldu.. ve öyle daha güzel oluyor gelişi güzel 😍😂

Benim sürekli baktığım happyfoods sayfası ♥️
Ayşenktcens var birde ikos diye biri onun tarifleri çok güzel.. nefisyemektarifleri de YouTube kanalı ♥️
Nefis yemek tarifleri kanalının sahibi kadın, yemek tarifi verirken benim uykum geliyor. O kadar insanın içini geçiren bir tonu var sesinin:)
Keşke masal anlatsa böyle, tatlı tatlı dinleyip uyusak.

Nefis yemek tarifleri kanalının sahibi kadın, yemek tarifi verirken benim uykum geliyor. O kadar insanın içini geçiren bir tonu var sesinin:)
Keşke masal anlatsa böyle, tatlı tatlı dinleyip uyusak.
Bencede ama tarifler efsane 😂😍

Nefis yemek tarifleri uygulamasını indirdim ben. Birebir tutuyor. Editörler Atalar soyadlı,özellikle onların tarifini yaparım. Her tarifte yorumlar ve deneyenler(fotoğraf)kısmı var. Beni hiç üzmedi o uygulama
Kesinlikle, bende kullanıyorum harika bir uygulama ♥️

Instagramda popüler sayfalar var onların tarifleri tam tutuyor. Öneririm size..
Birde alıştıktan sonra zaten herşeyi göz kararı yapıyorsun bende öyle oldu.. ve öyle daha güzel oluyor gelişi güzel 😍😂
Evet bikaç tanesini ekledim inşallah yapabilirim artıkkk moralim bozuluyor kötü oluncaa☹️

Evet bikaç tanesini ekledim inşallah yapabilirim artıkkk moralim bozuluyor kötü oluncaa☹️
Moralin hiç bozulmasın, ama ilk önce istemen lazım. İstemeyerek yaparsan yine olmaz bence.

Hangi yemekler olmuyor söylersen, bildiğimiz püf noktaları söyleriz istersen ♥️♥️

Back
X