• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik yeter!!!!

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
43
Bir insan bu kadar dusuncesiz olamaz sıkıldım.Surekli beraberiz kv mle biyere gittigim zaman zirt pirt ariyo yedinizmi ictinizmi kalktinizmi ve bunu kendi ailemin yanina gittigim zaman yaptiginda deliriyorum ve esim buna hic ses cikarmiyo arti bir sinir oluyorum hadi ben saygisizlik olmasin diye susuyorum be adam anana diyemiyomusun cocukmuyuz ne takip eder gibi ariyosun devamli yok ama onlarin analari hep degerli en bas kosede laf soylenmez dokunulmazligi var cunku hep kendi dedigi olucak hep kendi istedigi alinicak hep kendi dedigi yere gidilicek hep kendi kendi kendi bi dur bak bi kacinci yuzyildasin ya sustuk sustuk tepemize ciktin nefret ediyorum artik sendende sayende kocamdan sayende evliligimden herseyden hayattan soguttun beni artik uyanmak istemiyorum sesini duymamak icin bunalttin ya yeter!!!!!!!!!

Esinizin yaptigi yanlis evet ama sakin kayinvalide yuzunden yuva yikmayin her zaman yaninizda kalicak diye bisey yok eninde sonunda sizden uzaklasicak bunun icin dua edin nasilsa o olmadigi zaman esinizle aranizda bi sorun kalmicaktir

Esin olmadigi zaman aradiginda cikma telefona sende ..
Esinde suc aslinda guzel bir dille Annesini uyarabilir ..

Bncede yetr böğ gelir insana bu kadarda olmz .tavrınızı koyun eşinizede kv yede saygı ayrı ama onlrda saygı duyuck büyüklere tek olmaz.kv aradımı aç hafif sertçe konuşun anne sağol Merak edyrsunz siz düşünmyeyin aklı başında insanlarız aramanıza gerk yk .de bnce diyebilmeli sustukça olmuyr .

Sende haklisin..
Surekli iletisim halinde olmak bir sure sonra sohbeti dahi monotonlastiriyor..

Buna benzer bir olay yasadim,gun icinde sık sık arar sozlumun annesi..
Bende onu ararim ama cok sık degil..

Aradiginda duymuyorum ve acamiyorum..
Karsi tarafta yanlis anliyor..

Hic benimkini karistirmadan ben oturup konustum..
Gun icinde islerim oluyor bakamiyorum,yanlis anlama durumu olabilir belki ben aciklik getirmek istedim dedim..

İyi ki bu konusmayi yapmisim, simdi birbirimizi gun icinde aradigimizda falan konusacak seylerimiz oluyor..
En guzeli de bu..

Olaya erkegi karistirmamak ve kadin kadina halledebilmek..

Bncede yetr böğ gelir insana bu kadarda olmz .tavrınızı koyun eşinizede kv yede saygı ayrı ama onlrda saygı duyuck büyüklere tek olmaz.kv aradımı aç hafif sertçe konuşun anne sağol Merak edyrsunz siz düşünmyeyin aklı başında insanlarız aramanıza gerk yk .de bnce diyebilmeli sustukça olmuyr .

Ne war ariyo merak ediyo seni ne war bunda daha beter durumda insanlar war belki cani skliyo. Sen onunla birlik olsan dışlamasan böyle olmaz zaten.
Siz kaldirabilicekseniz gunde 15 sefer konusmayi hesap vermeyi Allah size versin boyle birini o zaman ben istemiyorum ayrica onunki merak etmek degil teftis etmek onun yuzunden herkes bizi cocuk gozuyle goruyo ne

15 kez :D araması bilmiyorum belki yaşlılıqındandır ben seni merak ettiqi icin aradiqini düşündüm.

Bayağı dolmssn cnm. Benimkininde babası bırakmıo ekürüsü yani.. babasyla dısarda takılıo hasta olmus sunu çorbe ilaç.. nah dedim git baban yapsın acımam... konusmyorm işine gelio çekip gidio mal ya laa

o aradığında sakin sakin uzun uzun konuşuyorsan hoşuna gittiğini düşünebilir. ama sende kısa kestirirsen, işim var deyip kapatırsan belki anlar cnm geç olmadan yeri gelincede söyle hoşlanmadığını içinde büyütüp dert etme.

vlla nediycemi bilemedim benim nişanlımın anneside çok duyarsız bi bayramda bile arayıpta kızım napıyon la eşşeğin başı iyimisin kötümüsün ne alemdesin diye sormuyo duyarlı anne herzaman iyidir benimki tamamen vurdum duymaz malak gibi kandil zamanı bile kandilin kutlu olsun diye aramaz tam kazma hödük tövbe yarebbim kadın duyarlı teftişlemek değil sen olayları kötü yorumlama gözünde

vlla nediycemi bilemedim benim nişanlımın anneside çok duyarsız bi bayramda bile arayıpta kızım napıyon la eşşeğin başı iyimisin kötümüsün ne alemdesin diye sormuyo duyarlı anne herzaman iyidir benimki tamamen vurdum duymaz malak gibi kandil zamanı bile kandilin kutlu olsun diye aramaz tam kazma hödük tövbe yarebbim kadın duyarlı teftişlemek değil sen olayları kötü yorumlama gözünde

Büyük olan kayınvalide olduğuna göre, gelenek olarak onun seni değil, senin onu arayıp kutlaman gerek. Bu kayınvalide için değil, her zaman küçükler büyükleri arar canım. Şimdi yüzgöz olmamak adına aramıyor olabilirsin, haklısındır ama adet budur. Kadın da şimdi senin için aynısını düşünüyor olmasın?

yok ben arıyorum onda sıkıntı yok her defasında hemde ben hal hatır hep sordum ama o bikere olsun nasılsın diye bile aramadı sorun orda

Bayağı dolmssn cnm. Benimkininde babası bırakmıo ekürüsü yani.. babasyla dısarda takılıo hasta olmus sunu çorbe ilaç.. nah dedim git baban yapsın acımam... konusmyorm işine gelio çekip gidio mal ya laa
Sen ve konu sahibi gibi eşler de düşman başına! Kocalarinizin bir annesi ve babasi var ağaç kovugundan cikmadilar ya. Diledikleri kadar gorussunler size ne yahu! Evlendiniz diye her türlü kullanım hakkına sahip mi oldunuz? Benim eşim beni uzak tutacak ha ailemden? Alnini karislarim yemin ediyorum! Her insan haddini hududunu bilse sorun kalmayacak ama olmuyor işte. Tepe tepe kullanmak vardır ya aynen öyle yapıyorsunuz, adamlar da niye prim veriyor sizin gibilere hiç anlmıyorum. Sanki kendi evladiniz büyüyüp evlendiğinde daha Beterini yapmayacaksiniz! :KK12:

Sen ve konu sahibi gibi eşler de düşman başına! Kocalarinizin bir annesi ve babasi var ağaç kovugundan cikmadilar ya. Diledikleri kadar gorussunler size ne yahu! Evlendiniz diye her türlü kullanım hakkına sahip mi oldunuz? Benim eşim beni uzak tutacak ha ailemden? Alnini karislarim yemin ediyorum! Her insan haddini hududunu bilse sorun kalmayacak ama olmuyor işte. Tepe tepe kullanmak vardır ya aynen öyle yapıyorsunuz, adamlar da niye prim veriyor sizin gibilere hiç anlmıyorum. Sanki kendi evladiniz büyüyüp evlendiğinde daha Beterini yapmayacaksiniz! :KK12:
Patafix kalkanları kuşan kuzum, birazdan seni taş yağmuruna tutacaklar :KK17:

Patafix kalkanları kuşan kuzum, birazdan seni taş yağmuruna tutacaklar :KK17:
Kalkanlar hazır. Bi "Kılıc" eksikti şimdi tamam azizim :)

valla azıcık adalet duygusu olan insan taşlamaz. Resmen dert yaratıyor bazı insanlar. Neymiş çok arıyormuş Kv. Arayacak tabi Eş hanım, sen yokken o vardı!

Back
X