• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik yeter!!!!

Kalkanlar hazır. Bi "Kılıc" eksikti şimdi tamam azizim :)

valla azıcık adalet duygusu olan insan taşlamaz. Resmen dert yaratıyor bazı insanlar. Neymiş çok arıyormuş Kv. Arayacak tabi Eş hanım, sen yokken o vardı!

O nüktedanlığına ve keskin zekana her daim hayran olmuşumdur :KK9:

Burdaki gelinlerin actığı konuları gördükçe paronoyak oldum 10 aylık oğluma sarılırken aklıma gelinin gelito acaba oda boyke arıyorum soruyorum oğlyma bitanem diyorum diye kızacak mı diye .. Rabbim bu vb gelinleri yzak eysin benden ben ıayınvalidemle arkadaş gibiydşm gelinimlede oyle olurum inş.

Patafix dediğinde haklısın nedense yazma gereği duydum ben k.v konu sahibini arıyor sanmıştım

Ne war ariyo merak ediyo seni ne war bunda daha beter durumda insanlar war belki cani skliyo. Sen onunla birlik olsan dışlamasan böyle olmaz zaten.
Sen ve konu sahibi gibi eşler de düşman başına! Kocalarinizin bir annesi ve babasi var ağaç kovugundan cikmadilar ya. Diledikleri kadar gorussunler size ne yahu! Evlendiniz diye her türlü kullanım hakkına sahip mi oldunuz? Benim eşim beni uzak tutacak ha ailemden? Alnini karislarim yemin ediyorum! Her insan haddini hududunu bilse sorun kalmayacak ama olmuyor işte. Tepe tepe kullanmak vardır ya aynen öyle yapıyorsunuz, adamlar da niye prim veriyor sizin gibilere hiç anlmıyorum. Sanki kendi evladiniz büyüyüp evlendiğinde daha Beterini yapmayacaksiniz! :KK12:
gitsin oglunu arasin o zaman beni deil tamm sende kaynanasin cok belli!!

Siz ne kadar dusuncelisiniz oyle annenile 2 ayda bir gorustursunler sizi ondada 1 saat icinde 5 sefer arasinda gorurum sizi benimde oglum var ama hicbiriniz gibi olmiycsm heke kv gibi hic siz ne yazdigimi dogru okuyun once kocami ariyo diye sikayet etmiyorum beni on bin sefer aramasinin luzumu ne evde tekken arasin eyv ama misafirlige gittimizdede ayniini yapiyo siz biryere davet edilceniz zaman kv aransa gelebilirlermi dense acaba napardini siz daha simdiden kendinizi kaginvslidelk pskolojisne kaptirmisnuz geleck olan gelinlern vay haline simdiden acidim oglunuzada bu zihniyett anneleri oluca icin

Bir insan bu kadar dusuncesiz olamaz sıkıldım.Surekli beraberiz kv mle biyere gittigim zaman zirt pirt ariyo yedinizmi ictinizmi kalktinizmi ve bunu kendi ailemin yanina gittigim zaman yaptiginda deliriyorum ve esim buna hic ses cikarmiyo arti bir sinir oluyorum hadi ben saygisizlik olmasin diye susuyorum be adam anana diyemiyomusun cocukmuyuz ne takip eder gibi ariyosun devamli yok ama onlarin analari hep degerli en bas kosede laf soylenmez dokunulmazligi var cunku hep kendi dedigi olucak hep kendi istedigi alinicak hep kendi dedigi yere gidilicek hep kendi kendi kendi bi dur bak bi kacinci yuzyildasin ya sustuk sustuk tepemize ciktin nefret ediyorum artik sendende sayende kocamdan sayende evliligimden herseyden hayattan soguttun beni artik uyanmak istemiyorum sesini duymamak icin bunalttin ya yeter!!!!!!!!!
Ben kötü bi niyet göremedim. Bence suç kv değil ki, o düşünemiyor iyi niyetinden arıyor olabilir. Suç eşinizde.

KV niz çok yalnız bence.biraz da olgun değil.kendini ne durumlara düşürdüğünün farkında değil.bir de evlenmeden önce aramayan sormayanlar evlenince sürekli arıyorlar yaa garip bir durum.

Canım müsait olmadığında cevap verme boşver. Hafta sonu kv aradı beni oynaşıyorduk cevap vermedim eşim beklesin azıcık dedi s:KK53: Başka bir kötülüğü yoksa idare ediver yaşlı o da canı sıkılıyor belki :D

Büyüyünce Oğlumu hep arayacam. Yolunu yapıyorum, çekemeyen anten taksın.
yanındayım patafix.oğlumu gün içinde istediğim kadar ararım,kimse karışamaz,net....:KK6:

sizi arıyorsa bir şey diyemem,o zaman açmayın telefonlarını,gün içinde siz arayın birkez,yeter ama oğlunu aramasına karışmayın lütfen

Bence haklısın. Başıma gelmedi daha ama çevremde senin gibi bir arkadaş var.
Yemek yiyoruz kayınvalidesi değil de kayınbabasıgil arıyor napıyorsunuz, ne yiyorsunuz,yemeğiniz bitti mi bize gelin vs. Balayında bile öğleden sonra telefon kapandı diye açtıklarında kıyamet kopmuş.:KK57:
Ben senin yerinde olsam telefonumu kapatırım dışarı çıktığımda ya da evde bırakırım eşime de a sarjım bitmiş a evde unutmuşum vs derim.
Sonra kvden eşini arayacağı için bir iki eşin rahatsız olur, hesap vermekten.
Ama sen hiç çaktırma bu durumu :KK66:

yok ben arıyorum onda sıkıntı yok her defasında hemde ben hal hatır hep sordum ama o bikere olsun nasılsın diye bile aramadı sorun orda
Aramasin nedenmi uzaklik iyidir evlenincede aramaz sormaz kafan rahat olur obur turlu micik micik olursan her seyi bekler is yemek temizlik mesafe iyidir dert etme evlenince bunu yaptigina sevineceksin seninki ideal kaynana sevgiler

Bir insan bu kadar dusuncesiz olamaz sıkıldım.Surekli beraberiz kv mle biyere gittigim zaman zirt pirt ariyo yedinizmi ictinizmi kalktinizmi ve bunu kendi ailemin yanina gittigim zaman yaptiginda deliriyorum ve esim buna hic ses cikarmiyo arti bir sinir oluyorum hadi ben saygisizlik olmasin diye susuyorum be adam anana diyemiyomusun cocukmuyuz ne takip eder gibi ariyosun devamli yok ama onlarin analari hep degerli en bas kosede laf soylenmez dokunulmazligi var cunku hep kendi dedigi olucak hep kendi istedigi alinicak hep kendi dedigi yere gidilicek hep kendi kendi kendi bi dur bak bi kacinci yuzyildasin ya sustuk sustuk tepemize ciktin nefret ediyorum artik sendende sayende kocamdan sayende evliligimden herseyden hayattan soguttun beni artik uyanmak istemiyorum sesini duymamak icin bunalttin ya yeter!!!!!!!!!
Bu konudaki rahatsızlığını eşine karşı dile getirdin mi ??

Bir şekilde eşini daha çok aramasını sağla bir sure sora eşin sıkılacak budurumdan ve bi şekilde uyaracaktır annesini sen eşine annenin aranasından rahatsız olduğunu soylersen o daha çok arasın ister sen sus ve eşini aramasını sağla evlendikten sonra bu konuda çok sorun çıkıyo ilişkilerde

aynı dert bendede vardı 4 senedır.artık gecenlerde patladım esıme.dedımkı artık bıktım ya sen konus ya ben konusayım ama ben konusursam ıpler kopar dedım.oda tamm ben konusayım dedı.bende ya aılen ya bız demek zorunda bırakma benı dedım esımde cok sukur ıyıyız bı haftadır.yalnız kv konusmuyoruz hıc

Hey büyükler, şu gençleri biraz rahat bırakın artık yahu!
''Kaç yaşına gelmiş olursa olsun evlatlar annelerin gözünde hep bebek kalır.''
Zihniyetinden vazgeçin. Yeter ama gerçekten yeter! Yetti gayrı!

yanındayım patafix.oğlumu gün içinde istediğim kadar ararım,kimse karışamaz,net....:KK6:

sizi arıyorsa bir şey diyemem,o zaman açmayın telefonlarını,gün içinde siz arayın birkez,yeter ama oğlunu aramasına karışmayın lütfen
Gün içinde oğlumu dilediğim kadar arayarak ne konuşurum Allah Aşkına.
Konuşmalar birbirinin tekrarı olmaktan öteye gider mi?
Tekrarlar da insanı baymaktan başka neye yarar?
Gelin gün içinde bir kez arayarak ne konuşacak?
Telefon icad oldu çember daraldı.

Back
X