• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yeterrr.......!!!

Kilolusundur, hareket etmek bile işkencedir, aynaya bakamazsin, giyinip süslenmek istemezsin, kiyafet almak bile istemezsin. Yasadığın her günün boşa gectiğini hissedersin. Bu boşluk duygusuyla daha da çok yersin daha da kilo alirsin ve bu kısır döngü devam eder... ahh ahh biliyorum bu duyguyu

Lutfen esiniz icin degil kendiniz icin zayiflayin.Hic birsey sizin sagliginizdan onemli degil.Herseyi beyninizde bitirmeniz gerekiyor.Metobalizmaniza baktirdiniz mi hic..?
metobolizma için özel bir tahlil falan mı var daha önce gittiğim merkezlerde bu işlem yapılmadı

Metabolizmaya bakmalari lazimdi.Hizli mi calisiyor yavas mi calisiyor.Bunu bir arastirin bence.Troidlerle ilgili bir sorununuz falan var mi..?
bunu araştıracağım fakat bana gittiğim merkezlerde durumumun psikolojik olduğunu söylediler

metobolizma için özel bir tahlil falan mı var daha önce gittiğim merkezlerde bu işlem yapılmadı
Tiroitlerinize bakıldı mı sizin bakılmamış gibime geldi,tiroit problemi yüzünden kilo alan binlerce insan var,ben de tiroit hastasıyım çok zayıftım kürdan çöpü gibi birşey ama hastalığımdan ötürü biraz kilo aldım.Dahiliye doktoruna gitmenizde fayda var.

bunu araştıracağım fakat bana gittiğim merkezlerde durumumun psikolojik olduğunu söylediler
Metabolizmaniz yavas calisiyorsa kilo vermeniz zorlasir.Harcadiginiz kaloriden daha fazla kalori alirsaniz zaten zayiflayamazsiniz.Kendinize dur diyebilmelisiniz...
Ben su ictim yaradi muhabbetine inanmiyorum.Isteyin ve basarin kendiniz icin..Inan kilo vermeye basladikca arkasi gelicektir..Sakin pes etmeyin.

Kilolu olan her kadin aldatoliyor zayif olan hicbir kadin aldatilmiyor mu zannediyorsunuz. Kendiniz icin sagliginiz icin cocuklariniz icin evet ama es icin helde bu dusunce icin sakin cabalamayin. Kusura bakmayin cok ozur dileyerek soyluyorum ama bu dus7ncen8z3 hem cok kizdim hem uzuldum. Ne kilolu kadin lar var. b8r omur esiyle mutlu mesut . Bu konu bambaska bu konuda esinizin karsisinda dimdik durmaniz lazim. Siz resmenkabullenmissiniz. Lutfen once bu konuda durusunuzu degistirin so ra fiziginiz degistirmek icin cabalayin. Inanin cok daha faydasi olacaktir.

Sizin yaşlarınızda bir ablamız 135 kilodan 80 kiloya düştü. Sadece diyet ve yürüyüşle. Eğer hormonal bir rahatsızlığınız yoksa düzenli sporla ve yeme düzeninizi değiltirerek kilo verirsiniz. Ameliyat en son tercih olmalı bence.

Back
X