- 5 Eylül 2015
- 70
- 32
- 8
- Konu Sahibi fazlacahayal
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese, sizlere danışmak istediğim ufak bir sorunum var.Ben 21 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım olmadı ve gelip açılan birisi de olmadı.Lisedeyken hoşlandığım biri vardı ve tüm arkadaşlarım onunda hoşlandığını düşünüyordu fakat gelip hislerini söylemedi ve olmadı.Ondan öncesinde de hoşlandığım çocuk en yakın arkadaşıma aşık olmuştu yani anlayacağınız bu konuda işim pek rast gitmedi.Son olarak bu yaz yazlıkta biriyle tanıştım yıllardır oradayım ve hiç görmemiştim o beni görmüş ve hani görünce evet bu dedim hiç inanmazdım böyle şeylere ama ilk kez böyle oldu birlikte olmam gereken insan dedim görür görmez garip bi his konuştuk arkadaş olduk falan ama akşamdan akşama görüşmece falan şimdi döndüm yazlıktan bütün arkadaşlarıyla sosyal medyadan takipleşiyoruz bir tek o istek göndermedi ve ben hala yollarımızın bir şekilde kesişeceğine inanmak istiyorum hatta belki abartı belki çocukça bulacaksınız ama dilek duaları falan okuyorum.Ama bu yaşadığım olaylardan ötürü hiç olmayacakmış gibi bir his var içimde bu da dua okurken beni rahatsız ediyor ve ben bu konuda işimin rast gitmemesini teek bir olaya bağlayabiliyorum ortaokuldayken bir arkadaşım gelp açılmıştı çocukluk işte baya kötü bir şekilde reddetmiştim ve canı çok yandı zaten ondan sonra da kimse açılmadı ahını aldım sanırım hala doğum günlerimi kutlarr ben de şimdi ondan özür dileyip helallik almak istiyorum fakat bunu yıllar sonra nasıl isterim ne derim bilemedim sizce ne yapmalıyım?