selam kızlarr.. bir konuda yardımızı rica edeceğim
sat'ım 17 ekim. 29 günde bir oluyorum. hesaplayıcıya göre 1 kasım yumurtlamam. dün itibariyle gün aşırıya start verdim.
ekstra yapmam gereken önereceğiniz kolaylaştırıcı şeyler varmııı
Artik bende Yoruldum.bir bucuk yil oldu.tahliller .rahim filmi dört sefer ilacli tedavi.sorunun şu da deniyorlar olmazda deniyorlar.git gel yoruluyo ki ben basindayim biliyorum.canim Allahim kimseyi aratmasin.inş tez zamanda hepimiz hayirlisi ile güzel haberi aliriz
Bende yoruldum hemde çok yalnızlık beni bitiriyor. Her şeyi bebeğe bağlar oldum .. bebeğiM olsaydı böyle olmazdı, böyle düşünmezdim, yalnızlık hissetmezdim diye kafayı yiyorum artik..
15 ay Korunmasız ilişki sonucunda doktora gitmeye karar verdik ve malesef doktor
'.. geç kalmayın olan sperm yok olmadan tüp bebek tedavisi başlayalım ..' dedi
Sonuç negativ.
Aylarca toparlanamadik. Eşim tekrar yapalım dedi ama ben travmayii anlatamadım. Eşime bitkisel takviyeler kürler vs. Yedirdim yaklaşık birbuçuk aydIR. Sonuç doktorun yok olur ve spermiogram testlerinde bile çıkmayan sperm sayısı 1mil. oldu çok şükür.
Ya Rabbi ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et
Arkadaşlar kusura bakmayın telim bozuldu ve servise gitmişti anca girebiliyorum.ozamandan bu zamana bende durum aynı bi değişiklik yok.artık sadece hayırlısı diyebiliyorum ve söyleyecek dahada söz bulamıyorum.