Artık zayıflamak istiyorum

emmosch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
3
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben 28 yaşında 3 yıllık evli bir bayanım , 1,5 yaşında bir kızım var
Çocukluğumdan beri hep fazla kilom vardı ancak evlendikten sonra üzerine 10 kilo daha bindi
İŞimde hep oturarak, o yüzden hareket şansım çok az, evlenirken verirsin dediler olmadı, spor salonuna gittim olmadı,
çocuğun yürümeye başlayınca peşinde koşturursun dediler olmadı, bir türlü veremedim kilolarımı hatta hızla artarak çoğaldılar,
şu anda 87 kiloyum ve kendimden nefret etme noktasındayım, benim gibiler varsa lütfen paylaşsın, beraber adım atalım, belki bu sefer olur, yardım lütfeeenn :(:(:(

kilo verememenin birçok nedeni olabilir.önce bir doktordan yardım almanı tavsiye edebilirim.metabolizmanız yavaş olabilir kalsiyum eksikliği olabilir.ama ilk tavsiye akşam yemek yemeyin.ağar yemekleri gün içinde 4 ten önce yiyin.verilmeyecek kilo yoktur ama önce nedenini bilmenizde fayda var.

Tiroidime baktırdım daha yeni, normal çıktı, diğer kan tahlillerimde normal
ama hareketim az ve sanırım iradesizim, bir kaç gün diyet yapıyorum sonra ufak bi kaçamakla bozuyorum,sonrasında zaten gösterdiğim tüm çaba boşuna oluyor, beni uzun süreli motive edecek bi yöntem arıyorum :( ama sanırım yok

hoşgeldin :)
gel burda bi günlük aç.
bizlerden destek al.
bizim neler yaptığımız da bak...
yapabilirsin :)

Back
X