Merhaba arkadaşlar nişanlım bana sürekli zayıfla zayıfla diyor hani çok kilolu değilim ama 71.8 kiloyum bugün diyetisyene gttim bu kaçıncı gidisim... artık iradeli olmam gerekiyor boyum 167, eskiden hep 58 60 tim son zamanlarda sürekli kilo alıp veriyorum hadise ve Sibel cana döndüm. Nişanlım benim irademi görsün istiyorum yarım bırakmıyim istiyorum
Aynen kuzum benim de vermem lazım.Nolacak bizim bu halimiz bilmiyorum. İrade şart.
Bugün başladım gel birlikte birbirimize destek olalım kurtulalım şu kilolardan
Kız güldüm Hadise, Sibel Can
Ben de iki haftadır spor ve açlık ile cebelleşiyorum, heralde beş kilo falan verdim, 38 bedenden 36ya düşmek istiyorum, tartısız kilo vermeyi deniyorum şimdi birisi anlatmıştı, daha kararlı oldum
Tartılmak yok, üç tane pantolon seçiyorsun, bunlar hedeflerin, spor ve beslenme düzeniyle bu hedeflere ulaşmaya çalışıyorsun. Benim kilom basenimde onun için pantolon seçtim, evde zaten her beden var Hadise-Sibel Can gibiyimNasıl oluyor o?
Tartılmak yok, üç tane pantolon seçiyorsun, bunlar hedeflerin, spor ve beslenme düzeniyle bu hedeflere ulaşmaya çalışıyorsun. Benim kilom basenimde onun için pantolon seçtim, evde zaten her beden var Hadise-Sibel Can gibiyim
Bir de egzersizleri kolay seç, yani mekik falan bizim gibi tembel sibel canları aşıyor kızlar, bunu kabul etmek lazım. Ben koşu bandında yürüyorum ve basit bacak kol hareketleri yapıyorum, bir de oynuyorum. Kibariye olur Tarık Mengüç olur, hap koydum hap koydumÇok iyi fikirmiş aslında. Teşekkür ederim
Bence çok kilolusun ben 1 68 boy 66 kilo olmusmdur ve fil gibiym bende diyete baslcm snde kilonn farkına varıp hemen diyete baslamalisin kendin için tabiMerhaba arkadaşlar nişanlım bana sürekli zayıfla zayıfla diyor hani çok kilolu değilim ama 71.8 kiloyum bugün diyetisyene gttim bu kaçıncı gidisim... artık iradeli olmam gerekiyor boyum 167, eskiden hep 58 60 tim son zamanlarda sürekli kilo alıp veriyorum hadise ve Sibel cana döndüm. Nişanlım benim irademi görsün istiyorum yarım bırakmıyim istiyorum
Bende 167 boyundayım 72 kgda diyete başladım 60a düştü zor değil. Slogan ben kendini güzel hisseden aynada mutlu olan bir kadın olmak istiyorum. Sağlıksız şeyleri hayatından çıkar bölgesel egzersiz yap ben yatıp bisiklet çevirdim 12cm inceledim belki daha fazla. Güzel kadın resimlerine baktım azmimi kaybetmedim. Yavaş yavaş mideni küçült az yemeye alıştır geceleri tok yatma. Kısaca az ye hareket et..Merhaba arkadaşlar nişanlım bana sürekli zayıfla zayıfla diyor hani çok kilolu değilim ama 71.8 kiloyum bugün diyetisyene gttim bu kaçıncı gidisim... artık iradeli olmam gerekiyor boyum 167, eskiden hep 58 60 tim son zamanlarda sürekli kilo alıp veriyorum hadise ve Sibel cana döndüm. Nişanlım benim irademi görsün istiyorum yarım bırakmıyim istiyorum
Tartılmak yok, üç tane pantolon seçiyorsun, bunlar hedeflerin, spor ve beslenme düzeniyle bu hedeflere ulaşmaya çalışıyorsun. Benim kilom basenimde onun için pantolon seçtim, evde zaten her beden var Hadise-Sibel Can gibiyim
Bana bunu tavsiye eden kişi 60 kilo ve 36 beğendi, boyu da kısa ama sımsıkı vucut, ben 45kg falandır diye düşünmüştüm.zaten tartıdaki rakamdan çok dışarıdan nasıl gözüktüğünüz önemli. bıngıl bıngıl sarkmış et, kassız vucut. isterse 34 beden olsun leşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?